تو روحشون من كه از ديشب لوگين نتونستم كنم پشتيباني كه ديگه به اسم كوچيك منو ميشناسه انقدر زنگ زدم وايمكس ايرانسل
تو روحشون من كه از ديشب لوگين نتونستم كنم پشتيباني كه ديگه به اسم كوچيك منو ميشناسه انقدر زنگ زدم وايمكس ايرانسل
Kha نرف شده برادر با دقت بنگر ^_^ همین کافیه واسش
Evolution no longer consumes passive to apply effects--instead triples shot
Last edited by mansoor 7; 11-06-2013 at 08:40.
پچ ها یکی پس از دیگری میان و میرن،
ولی ما همچنان برای لوگین کردن و یه دست بازی در کفیم!!!
دادا خازیکس w نرف شده اونم تا حدودی یه مقدار دیمیجش اومده پایین الان قابلیت های دیگه ای داره ولی q رو باف کردن .rهم که الان بهتر شده 4 بار میتونی نامرئی بشی یعنی 4 ثانیه.در کل خازیکس یک خورده باف شده و باید روش بازی کردن باهاش عوض شه.الان یه دولیست اساسی شده.اساس رنگارو میزنه نابود میکنه.قبلا با w که AoEش با پسیو قاطی میشد دیمیج خفنی میداد بهش حسابی پک میکرد ولی اگه الان بخوای AoE داشته باشی دیگه دیمیج بالای گذشته خبری نیست پس w اونقدر اهمیت نداره که بگیریش اول از همهالان میتونی بابای رنگارو بیشتر در بیاری تو 1 به 1
جانگلینگش هم خیلی توپ میشه.
Last edited by daniel'; 11-06-2013 at 10:34.
هیرو فقط sivir شاخه اول بازی یه دوران با ران و مستری دمیج میری یه بوم رنگ که میزنی خون طرف نصف میشه
اول بازی همیشه دابل میگیرم مگر اینکه 2 تا هیرو طرف تانک باشن یا خیلی فشار بیارن و یارم هم عقلش نکشه چیکار کنه ؛ اصلا نمیشه
این fiora رو باید خیلی نرف کنن تو بازی afk بودم بازم از لول 4 اومدم آخر بازی تریپل میگرفتمخیلی op هست اصلا نمیشه جلوش رو گرفت اگه مستری و رانس هات دمیج باشه و همون لول 1 w بگیری دمیجش بالای 110 میشه
این یعنی یه مینیون هم از دستت نباید در بره
![]()
گزینه ی سومو انتخاب میکنم.البته دیگه زیاد اهمیتی نداره چون عوضش میکنن گفتم شاید این تغییراتو اعمال نکنن به هر حال خیلی ممنون.اومد پچ میشینم پاش ببینیم چه طوری این خازیکس جدیده
![]()
Last edited by daniel'; 11-06-2013 at 10:31.
اقا یه راه پیدا کردم پینگمو میکنه 330 ولی میشه بازی کرد.قطعی و... هم نداره فقط تنها مشکلی که داره اینه که مال West نمیگم تا بسوزین
ستاد حال گیری از معتادین league of legends
![]()
پچ جدیدو من طراحی کردم واقعا بعضی از هیرو ها خیلی خطرناک بودن نرف کردم![]()
نگو .............![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)