تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 549 از 4428 اولاول ... 4944949953954554654754854955055155255355959964910491549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,481 به 5,490 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شما بايد منتظر ميموندي تا اکانتت غيرفعال بشه يعني وقتي سايتي رو باز ميکردي بايد پارس آنلاين پيغام ميداد که اکانتت به پايان رسيده بعد اقدام به شارژ ميکردي. شارژ هم يا بايد از طريق دايل آپ صورت ميگرفت يا زنگ ميزدي پشتيباني تا اکانت موقت بهت بدن يا به کافي نت ميرفتي.
    الان بايد زنگ بزني پشتيباني تا درستش کنن.
    چرا ملتو گمراه میکنی وقتی نمیدونی
    ایشون 30 روز و 1گیگ و اندی طلب دارند پس همونطور که اونجا نوشته شده اگه حجمش زودتر تموم نشه میره واسه قرارداد رزرو که بوقتش اتوماتیک فعال میشه و احتیاجی به پشتیبانی نداره.

2. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANTEH2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

باز دم شماها گرم !!
    شمااگه تا الن هر کدومتون یکی چند گیگ گرفتین !! من که اصلا برای دانلود نمیتونم برم
    !!
    اینقدر سرعت پایینه نمیتونه کانکت بشه به سرور IDM !!
    speedtest هم که اصلا باز نمیکنه !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ببخشید کی واسه شما افتضاح بوده؟؟؟

شما که دائم پست میدی سرعت من 200 هست. رو 196 قفل شده. 5 گیگ دانلود کردم. n گیگ دیگه میخوام دانلود کنم.

ما رو اذیت میکنی یا پارس انلاینی ها رو ؟؟؟
    منم سرعتم بد بود.2-3 روز روی 10-20 بود.
    یه زنگ زدم پشتیبانی ! خالی بستم آقا سایت باز نمیشه آقا سرعت 2-3
    گفت کدوم مرکزید میریم چک میکنیم گفت فرداش درست میشه
    ظهرش یه نیم ساعت قطع شد بعد اومد روی 200
    بازی Cyrsis هم دانلود کردم(البته 20--300 مگ از بازی مونده)
    فردا هم Assasin خوشحالیم
    ساعت 1 میام میگم سرعت تغییر کرد یا نه

5. این کاربر از 1234567mm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ایشون 30 روز و 1گیگ و اندی طلب دارند
    طلب دارن؟!!! قراردادشون 3 ماهه بوده و الان به پایان رسیده ولی حجمشون 1 گیگ باقی مونده . الان 30 روز اصافه کرده که تا 1 گیگ رو به پایان برسونه . در قرار داد بعدی همون مقدار 1.09 گیگ از حجم قرارداد جدید کم خواهد شد و زمان هم بمدت 30 روز کم یعنی دو ماه خواهد شد.
    چرا ملتو گمراه میکنی وقتی نمیدونی
    عزیز دل برادر شما که میدونی بیشتر بدبختش میکنی. اگه شارژ نمیکرد و میذاشت اکانت غیرفعال بشه تا 15 روز فرصت داشت که اکانت رو دوباره شارژ کنه و حجم 1.09 گیگ هم به دوره جدید اضاف میشد که الان اونم پرید!!

شما یعنی میگی پارس آنلاین آقایی کرده و یه ماه رایگان هدیه داده؟!! همینکه همون 1 گیگ تموم بشه هم حجم و هم زمان مازاد بر 90 روز از شارژ جدید کم خواهد شد.
    Last edited by saeed774; 29-03-2011 at 01:55.

7. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

البته توی اون 44 دقیقه یه 10 دقیقه دانلود نداشتم
    این مال یکی 2 ساعت اخیره

اگه نباشه جاش خالی می مونه danialsalehi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    http://www.sakhtesite.ir

پيش فرض

مررررررررررررررررسی.بازم دمه شما گرم باقی بچه ها که انگاری اصلا بقیه پستارو نمی خونن.
    می خواستم تشکر کنم ولی این دکمه ی تشکر نیستش اینجا.یکی به من بگه دکمه ی تشکرم کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added 29-03-2011 at 12:00 AM ---------- Previous post was 28-03-2011 at 11:56 PM ----------

می گم بیاید اسم تاپیک رو عوض کنید بزارید.فقط کاربران پارس آنلاین یا هر چیز دیگه ای که نشون بده به سوالات کسایی که می خوان سرویس بگیرن جواب نمی دید فقط میاید سرعت دانلود خودتونو می گید و به سوالای کسایی که سرویس دارن جواب می دید باقیم ...
    دوست عزیز. اگه دوستان به سوالات جواب نمیدن. به خاطر اینکه به جواب مطمئن نیستن. مثلا شما 2 تا مودم نام بردی. گفتی کدوم رو بگیرم. الان من میام میگم مثلا x رو بگیر . بعد فردا خودت میری تحقیق میکنی یا یکی دیگه میگه نه اون بهتر بود و این داغونه. بعد شما خودت میای میگی اقا تو من رو بدبخت کردی.
    نمونش هم همین الان تو تاپیک هست.

در مورد سرعت 512 و 256 هم بازم خودتون باید ببینید کدوم بهتره. به هر حال سرعت 512 از 256 بیشتره و بستگی به میزان هزینه ای که شما میخواین برای adsl کنین داره.

---------- Post added at 09:23 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------

منم سرعتم بد بود.2-3 روز روی 10-20 بود.
    .
    .
    .
    .
    .
    ساعت 1 میام میگم سرعت تغییر کرد یا نه
    خب تغییر خاصی تو status مودمت ایجاد شده؟؟؟ به هر حال باید یه کاری کرده باشن که تغییر کرده و سرعت بیشتر شده.

---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------

باز دم شماها گرم !!
    شمااگه تا الن هر کدومتون یکی چند گیگ گرفتین !! من که اصلا برای دانلود نمیتونم برم
    !!
    اینقدر سرعت پایینه نمیتونه کانکت بشه به سرور IDM !!
    speedtest هم که اصلا باز نمیکنه !!!
    فکر نکنم افراد زیادی چند گیگ گرفته باشن. خود من که تو دیروز و پریروز 300 مگ دانلود کرده بودم. یعنی قسمت 8 سریال اکسترا. سرعت بیشتر از 10 نمیشد یا به زور میشد.
    سایت هم که به زور باز میکرد.

10. این کاربر از danialsalehi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من چند وقته پيش مودمم تنظيماتش بهم خورده بود بردم نمايندگي پارس آنلاين بعدش 5تومن درخواست پول كردند آيا همچين حقي دارن؟
    حقو که فکر کنم داشته باشن.البته خیلی زیاد گرفتن.شما همینجا سوال میپرسیدی بچه ها کمک میکردن

12. این کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سرعت دانلود عالی زیر 230 نمیادنمیدونستم صبح ها هم حا*ل میدهتازه روی 250 هم میره پارس این 2-3 روز قاطی کرده سرعت همه رو داده به من.تا به حالت افتضاح برنگشته دانلود کنیم
    فیلم جدید Full HD 1080 کسی نداره .لینک بدین لطفا" دوستان فیلمه زیر 5 گیگ نباشه ترجیحا" پارت های 1 گیگ

Last edited by 1234567mm; 29-03-2011 at 09:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خب تغییر خاصی تو status مودمت ایجاد شده؟؟؟ به هر حال باید یه کاری کرده باشن که تغییر کرده و سرعت بیشتر شده.

---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------

دوست عزیر من میگم سرعتم واقعا" نابود بود یه تماس گرفتم با پشتیبانی.بعد طرف گفت مشکل از سمت خودمونه.بعد فرداش یه نیم ساعت نت قطع شد.اما بعدش سرعت عجیب زیاد شد.
    آپ استریم و دان استریم هم تغییز نکرده همون 2048 و 512 هستش.
    اما جالبیش اینه سرعت دانلودم حتی ساعت 1 شب هم کم نشده توی این 2-3 روزه و روی همون 200 ثابت مونده
    به نظرم یه زنگ به نمایندگی بزنین بگین سرعت 2-3 کیلوبایته بگین این در حد سرعت درخواستی خودمون هم نیست.این کاری هستش که من کردم و نتیجه داد فعلا"

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اهم

سلام
    من چند وقتی به شدت تو گیر و دار اینم که از کدوم isp سرویس بگیرم.آخرم رسیدم به شاتل و پارس آنلاین.از اونجایی که هرکی شاتل داره میگه نگیر رسیدم به پارس آنلاین اما هنوز با این همه وب و فروم گردی با چندتا سوال فنی مونده برام
    1.مودم از خودشون بگیرم؟خودشون Symphony 5210 میدون 39000 تومن.اگه نه چی بگیرم؟asus am602 خوبه؟(فقط من از کانفیگ کردنش هیچی بلد نیستم می تونم خودم هلش کنم یا باهاش به مشکل می خورم؟)
    2. 256 بگیرم یا 512؟عملا تو آپ و دان چقد فرقشونه؟
    3.ساعات دانلود رایگان چطوره؟چون 6 ماه 8 گیگ بهم میدن پس من می مونم و دانلود رایگان
    خونمونمم کرج.می خورم به مخابرات طالقانی
    ارادت
    دوست عزیز من مودمم تی پی لینک هستشومطمئن باش برای سرعت ایران هیچ فرقی نداره چی بگیری اینو بهت قول میدم مودم های جدید از مارک های معروف همه خوب جواب بدن.اما زاکسل گزینه ی خوبیه که یه مقدار ار گرونتره
    از لحاظ سرعت هم بهت میگم اگه پولش واست فرق نداره یا از دوستان هم محلی بپرس فرقشون رو یا اینکه بدون سوال 512 بگیری.
    256 شبانه ماکزیمم 2 گیگ میگیره اما 512 بیشتر از 2 گیگ راحت میگیره
    دانلود رایگان هم واسه همه 1-6 .اما طبق جریاناتی که هست 6-7 هم اکثرا" رایگان هستش

16. این کاربر از 1234567mm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •