لپ تاپ ها معمولا بعد از 6 ماه چقدر افت قيمت پيدا مي كنن؟
مثلا يه مدل كه قيمت فعليش 2 ميليون هستش
لپ تاپ ها معمولا بعد از 6 ماه چقدر افت قيمت پيدا مي كنن؟
مثلا يه مدل كه قيمت فعليش 2 ميليون هستش
لپتاپ ها موبایل نیستند که افت کنند و نهایت افت بین 50 تا 100 تومان بیشتر نیست ! و اصلا ارزش صبر کردن نداره
دوست عزيز سئوالاتي ميپرسيد خوب اپل اول توي برند سيستمهاي و قطعات كامپيوتري علاوه بر سابقه بيشتر خوش نام نره وكلا سيستمهاش خيلي هم با كيفيت و يكدست هست مثلا معادل هر سيستم اپل را از ماركهاي معروف ديگر بگيري مي بيني بخاطر مسائل بالا حداقل 10-20 درصد سرعت و قدرت بيشتر خواهي داشت حال بماند كه توي زيبايي هم دست كمي نداره ...
دوم اپل هايي كه در ايران هست از گوشي تا لپ تاپ تماما قاچاق هستند و در نتيجه از قيمت اصلي فاصله دارند بماند دستگاه هاي ديگر هم قاچاق مي شوند ولي مثال قاچاق ساعت سوئيسي و ژاپني هست طرف روي اولي چقدر ميكشه روي بعدي چقدر ....![]()
سلام خسته نباشید
خیلی ممنون،
دست شما درد نکنه![]()
سلام دوست عزیز ،از راهنماییتون تشکر میکنم،بازی هم گهگاه میکنم، یعنی نظر قطعی شما این سیستم هست؟
با سلام مجدد، فقط یکی از دوستان sony EB 2UFX رو معرفی کرد.یعنی این تنها گزینه ایه که من با این مبلغ پول میتونم بخرم؟؟؟حالا برندهای دیگه،حتی اگه ارزونتر باشه... لطفا راهنمایی دقیقتر میخوام
سلام به همه
من بین sony cw qjx و dell 1558 گیر افتادم
از نظر امکانات دل سرتره و از نظر زیبایی و کیفیت سونی
از طرفی به نظرم امکانات از زیبایی واجب تره اما جای دیگه خوندم که گرمای 1558 ازار دهنده ست
نظرتون در مورد لپ تاپ ASUS N61JQچیه؟(از نزدیک دیدم خیلی قشنگه باهاش حال کردم)
در این رنج گزینه بهتری هم وجود داره؟
مدل خیلی خوبیه ...نظرتون در مورد لپ تاپ ASUS N61JQچیه؟(از نزدیک دیدم خیلی قشنگه باهاش حال کردم)
در این رنج گزینه بهتری هم وجود داره؟
از لنوو y560 و از hp DV6-3061 هم تقریا مشابها..
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
تاچ پدش کمی داغتر از مدلهای دیگه میشه به خاطر محل وایرلسش هست..خوندم که گرمای 1558 ازار دهنده ست
در کل مدل پرفروشی بوده. سری 1555 و 1557 و 1558 رو میگم
بنظرم میتونه انتخاب خوبی باشه !
اما انتخاب های دیگه ایی هم هست !
همین 10 یا 15 صفحه آخر این تاپیک رو بخونی میتونی مدل های خیلی زیادی رو در این محدوده قیمت پیدا کنی
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)