جدی میگی؟
تا حالا این همه نوسان ندیده بودم!
شما بیشتر باید تراز آخرین سال را در نظر بگیری اما باز هم هیچ تضمینی نیست
![]()
جدی میگی؟
تا حالا این همه نوسان ندیده بودم!
شما بیشتر باید تراز آخرین سال را در نظر بگیری اما باز هم هیچ تضمینی نیست
![]()
لطف کنین جواب منو هم بدین
یه سوال داشتم. برای ثبت نام دانشگاه آزاد یه بخشی هست به اسم حوزه امتحانی. انتخاب اول من تو شهر خودم نیست، حالا من باید حوزه ی امتحانی رو تو شهر خودم انتخاب کنم یا شهری که انتخاب اولمه؟ ممنونم.
سلام
من تراز قلمچيم پايينه
حدود 5200 5300 هست
تهران جايي هست با توجه به تراز بتونم 100 درصد قبول شم؟
منظورم تهران شمال و تهران مركز و تهران جنوب و اينا هست
ممنون ميشم كمكم كنيد
دفترچه برای کنکور کاردانی فنی حرفه ای (کامپیوتر) کی میادش ؟
خواهش میکنم .
منظور از زیر مجموعه همون 7 مجموعه ای هست که مجموعه یک گروه ریاضی و فنی مهندسی هست .گروه دو علوم تجربی و الی اخر .
منظور این هست که اگر شما رشته ای رو انتخاب کردی در انتخاب اول تمام وقتت که جز مجموعه ی یک یعنی رشته های ریاضی و فنی مهندسی بود انتخاب اول پاره وقتت نمیتونه از زیر مجموعه ی چهار باشه .
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
نه شما میتونین هر واحد دانشگاهی که براتون مناسبه رو برای حوزه ی امتحانی انتخاب کنی و ریطی به شهر انتخاب اول نداره .
از مجله گاج ترازهای پاره وقت و ... رو ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد پاره وقت بگم که میتونین هر رشته ای از مجموعه خودتونو انتخاب کنید
این محدویت فقط واسه بچه های انسانیه ، یعنی اگر ریاضی هستید از گروه ریاضی هر رشته ای میتونه بدون توجه به تمام وقت انتخاب شه. من امتحان کردم قبولم شده بودم
سلام دوست عزیز ببین معمولا باید ترازو با 2 سال قبل بسنجی
مثلا 2 سال پیش تراز دارو 6800 بود بعد همه دیدن خوبه ترازش زدن دارو بعد سال پیش به خاطر اینکه متقاضی زیاد شد ترازش شد 7100 بعد دوباره کنکور ازاد همین امسال تابستون نه ساله دیگه ها همین امسال همه دیدن ترازش بالاست نزدن ترازش دوباره افت کرد شد 6900 بعد احتمال داره امسال دوباره نفرات بیشتری بزنن و تازش بره 7100
ببخشید اگه بد توضیح دادم برام دعا کنید 9کرم![]()
سلام
واسه انتقالی گرفتن باید یه ترم درس خوند یا میشه مرخصی گرفت؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)