نه آقا امید ، خدا رو شکر هیچ مشکلی نیست ... فقط بازی با دسته ی ایکس باکس رو آخرین تنظیمات هیچ گیری نداره ولی با موس و کیبرد گیر می کنه ! هرچند که هیچی مثل دسته ی 360 نمیشه ولی چرا با کیبرد اینجوری میشه ؟
نه آقا امید ، خدا رو شکر هیچ مشکلی نیست ... فقط بازی با دسته ی ایکس باکس رو آخرین تنظیمات هیچ گیری نداره ولی با موس و کیبرد گیر می کنه ! هرچند که هیچی مثل دسته ی 360 نمیشه ولی چرا با کیبرد اینجوری میشه ؟
منم همچین مشکلی داشتم هیشکی جواب نداد. خودم گشتم و جواب پیدا کردم!!
شما کلید ویندوز رو با R فشار بده، Run باز میشه. بعد توش تایپ کن Msconfig.
ok کن. از اون بالا برو تو تب Services. تیک Windows Event Log رو بردار ok رو بزن ، سیستم رو ری استارت کن.
خوش باشی.
آقا من جواب مشکلی که داری رو دادم امیدوارم پست شده باشه!!
والا نمی دونم اولین باره این موضوع رو میشنوم که با دسته بازی خوب اجرا میشه ولی با موس و کیبورد گیر دارهخیلی جالبه
نه توی این بازی من تا الان توی هیچ بازی همچین چیزی ندیدم که اینجوری بشه
شاید برای کرک باشه ابن لینک برای دانلود کرک برای ورژن های مختلف بازی هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما برو آخرین پچ بازی رو هم نصب کن که هم افت فریم رو بهتر کنه هم اینکه شاید مشکلت حل بشه
لینک پچ 1.0.7.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید
چی بگم آقا امید ! این GTA IV من از اون عجایب 60 گانه ی جدیده دیگه
بابت لینک ها هم ممنون ... شما خیلی لطف دارید .
آره این دو نسخه از gta واقعا پر از مشکل و باگ های مختلف بوده و هست هنوز باورت میشه کسایی هستند که نتونستند بازی رو بعد از این همه مدت که از اومدن این بازی می گذره اجرا کنند
ولی این مشکل تو واقعا برای من جالب بود چون اصلا موس و کیبورد هیچ ربطی به بازی و گرافیک ندارند که بخوان روی بازی تاثیر بذارند ولی برای تو اینجوری شده rockstar با ارائه این دو نسخه از gta واقعا از چشم گیمر ها افتاد
از بس توی این دو نسخه باگ وجود داره
برای لینک ها هم وظیفه بود کاری نکردم ایشالا که این مشکلت هم برطرف بشه
موفق باشید![]()
سلام
واسه اين پچ 1.0.7 كدوم كرك كار ميكنه؟ و اينكه تمام پچ ها از اول تا حالا بايد براي ورژن 1.0.0 نصب بشه يا همين كفايت ميكنه؟
من چند وقت يه بار يه گير يك ثانيه اي تو بازي دارم. اين از پچ هست يا نه؟
Last edited by vahid_d; 15-03-2011 at 18:34.
سلام خسته نباشيد بچه ها
راستش من دو تا مشكل دارم يكي اين كه اين بازي كمي كنده و
دومي اين كه در يكي از مرا حل نمي دونم بايد چيكار كنم-برام اين را زير نويس ميكنه
follow bernie as he iogs,but keep your distance. اميد دارم كه يكي بدونه.
تشكر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از شما یه سوال دارم شما با این کار میتونید به اینترنت وصل بشید؟
چون من و چند تا از دوستان توی همین تاپیک با انجام این کار نتونستیم به اینترنت وصل بشیم حالا میخواستم ببینم برای شما هم اینجوریه؟![]()
سلام.
راهي نداره وقتي سوار ماشين هستيم با حركت موس دوربين جابجا نشه؟ مثل بازي هاي ديگه دوربين ثابت پشت ماشين بمونه
اينجوري خيلي اعصاب خورد كن و سخته وقتي سرعت ماشين زياد ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)