تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 549 از 577 اولاول ... 49449499539545546547548549550551552553559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,481 به 5,490 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

سلام
    برنامه هایی که دانلود و نصب میکنید به صورت پیشفرض در دایرکتوری زیر ذخیره میشن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر از این دایرکتوری بکاپ بگیرید و در یک سیستم مشابه فایل هارو در این دایرکتوری بازگردانی کنید٬‌ برنامه apt موقع نصب اتوماتیک پکیج هارو پیدا می کنه و نیازی به دانلود مجدد نیست
    در کل چون در گنو/لینوکس برنامه ها به سرعت در حال اپدیت شدن هستن٬‌ نگه داشتن پکیج ها به صورت افلاین توصیه نمیشه چون بعد از چند هفته از دور خارج میشن.

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنونم از تو ضیحاتتون،ولی من درست نگرفتم،این دستورا واسه کدوم سواله بود؟،جسارتا با چه برنامه ی از سطح پارتیشن xpو اوبونتو ایمیج بگیرم؟
    سلام دوست من. توضیحات علی جان در مورد نصب برنامه apt fast در جهت سرعت بخشی به دانلود پکیجها و آپدیت سیستم بود. برای ایمیج گرفتن از پارتیشن ها هم همون Acronis True Image رو پیشنهاد میکنم چون خودم سالهاست باهاش کار کردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم یجوری سورسا و مخازن و ایپدیتا یجوری شبیه سایدا تو ایفونه که سورس اضافهومیشه و بعد از نصب یه برنامه احتمال داره چند روز بعد یه قسمتش براش اپدیت اومده باشه،.
    پس در کل واسه لینوکس داشتن ،فقط نت پرسرعت نیاز هست؟،حداقل نمیشه مثلا برنامه ها رو نگه داشت یا فایلای اپدیت اصلی تا فقط تو نصب جدید اپدیتای جزئی رو بگیره؟،مثلا دیشب من بعد نصب u14,نزدیک500مگ دیتا گرفت از نت،اینکه ظلمه
    Last edited by remix.hotel; 18-11-2014 at 13:43.

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم یجوری سورسا و مخازن و ایپدیتا یجوری شبیه سایدا تو ایفونه که سورس اضافهومیشه و بعد از نصب یه برنامه احتمال داره چند روز بعد یه قسمتش براش اپدیت اومده باشه،.
    پس در کل واسه لینوکس داشتن ،فقط نت پرسرعت نیاز هست؟،حداقل نمیشه مثلا برنامه ها رو نگه داشت یا فایلای اپدیت اصلی تا فقط تو نصب جدید اپدیتای جزئی رو بگیره؟،مثلا دیشب من بعد نصب u14,نزدیک500مگ دیتا گرفت از نت،اینکه ظلمه
    سلام
    همونطوری که گفتم همه چیز توی اون دایرکتوری دخیره میشه. لزومی نداره بعد از نصب همیشه سیستمتون رو اپدیت نگه دارید٬‌ مسلما بدون اپدیت کردن همونطوری که هست کار می کنه ولی از امکانات جدید و باگ های رفع شده محروم میمونید.
    اپدیت ها معمولا خیلی بزرگ نیستن٬ فقط بعضی پکیج های بزرگ مثل لینوکس و فایرفاکس ماهی یکی دوبار اپدیت میشن که باید حدود ۵۰ مکابایت برای هرکدوم دانلود کنید

5. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام مجدد
    یه سوال پس من اگه از این دایرکتوری بک اپ بگیرم کافیه؟(منهای ایمیج گرفتن).
    بعد واسه نصبش باید با دستور یکی یکی نصبشون کنم؟یا paste کافیه؟
    و اینکه روی لبتاپ هم میتونم نصبش کنم؟در اصل راه safeواسه نصب روی لبتاپ رو میخام..که اگه خاستم ابونتو رو بعد حذفش کنم که فقط ویندوز بیاد بالا راهی وجود داشته باشه

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مجدد
    یه سوال پس من اگه از این دایرکتوری بک اپ بگیرم کافیه؟(منهای ایمیج گرفتن).
    بعد واسه نصبش باید با دستور یکی یکی نصبشون کنم؟یا paste کافیه؟
    و اینکه روی لبتاپ هم میتونم نصبش کنم؟در اصل راه safeواسه نصب روی لبتاپ رو میخام..که اگه خاستم ابونتو رو بعد حذفش کنم که فقط ویندوز بیاد بالا راهی وجود داشته باشه
    ساده ترین راه برای نصب اوبونتو با در نظر گرفتن این احتمال که بخوای بعدا پاکش کنی و ویندوز بدون دردسر بالا بیاد اینه که در مراحل نصب اوبونتو پارتیش boot رو به صورت جداگانه بسازی ( با حجم حدودا 100 مگابایت). بعد هروقت که خواستی راحت پارتیشن ابونتو رو پاک میکنی ولی منوی بوت سالم میمونه و میتونی وارد ویندوز بشی.

در مورد بکاپ گرفتن از دایرکتوری پکیج ها هم شما میتونی پکیجها رو در سیستم جدید paste کنی و بعد از طریق پکیج منیجر اونها رو نصب کنی.
    Last edited by vahidmir2000; 19-11-2014 at 13:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

ممنونم قربان،این قضیه که فرمودی پارتیشن بوت بسازم چطوریه،من فقط یه قسمت جدا کردم،و تو بوت ابونتو،فکر کنم دوتا یا سه تا ساختم ولی اسم بوت نبود داخلش،.
    پکیج منجیر رو از کجا بگیرم؟
    کلا برای نصب این برنامه ها ،چطوریه،یعنی یه استور یا سورس هست،یا همش دستوره،..کاش یه لیک اموزش میدادین،مرسی

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم قربان،این قضیه که فرمودی پارتیشن بوت بسازم چطوریه،من فقط یه قسمت جدا کردم،و تو بوت ابونتو،فکر کنم دوتا یا سه تا ساختم ولی اسم بوت نبود داخلش،.
    پکیج منجیر رو از کجا بگیرم؟
    کلا برای نصب این برنامه ها ،چطوریه،یعنی یه استور یا سورس هست،یا همش دستوره،..کاش یه لیک اموزش میدادین،مرسی
    سلام مجدد دوست خوبم.

ببینید شما برای نصب گنو/لینوکس همیشه یک فضای خالی از هارد سیستم رو قبلا آماده میکنید. در مراحل نصب یک قسمت برای پارتیشن بندی خواهید داشت . در اون قسمت معمولا دو پارتیشن روت (با علامت / ) و swap رو میسازیم. حالا اگر یک پارتیشن 100 مگابایتی با علامت /boot هم در این قسمت درست کنید کارتون خیلی ساده میشه. بعد از نصب اوبونتو در کنار ویندوز شما یک منوی بوت خواهید داشت که از طریق اون سیستم عاملتون رو انتخاب میکنید. هروقت به اوبونتو نیازی نداشتین میتونین راحت پارتیشن روت و سواپ رو پاک کنید و پارتیشن بوت رو نگه دارین. اینجوری دسترسی به بوت ویندوز خواهید داشت. البته روشهای دیگری هم برای برگردوندن بوت ویندوز وجود داره ولی این روش یک روش بی دردسر و راحته.

برای نصب راحت برنامه ها در ابونتو از طریق software center برنامه Synaptic رو نصب کنید و بعد از طریق synaptic برنامه های دیگه رو نصب کنید. البته از طریق ترمینال هم همیشه میتونید همه کاری انجام بدین. خیلی از مباحث ابتدایی در مورد نصب گنو/ لینوکس در تاپیک شروع کار با لینوکس گفته شده دوست من. شما رو به مطالعهء اون تاپیک دعوت میکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

مشکل اصلی من الان باوجون ۸ گیگ رم و فنومamdکند بودن سیستمه احتمال داره از گرفیک باشه؟
    اقا من یه سوال دیگه هم دارم
    میخام باهم بخنیدم نه به من
    خب من سووالی که همیشه داشتم از اولی که با ابونتو 7 شروع کردم و هی پاکس میکردم این بود که حالا من اینو نصب کردم وقتی هیچ برنامه ی نیست که باهاش مثل ویندوز کار کرد چه کاریه اخه..
    اخه باز واسه کارای روزنه باید رفت وین رو بوت کرد..این یک سیستم عامل کاربردی هست یا فقط یک ارایه برای لینوکس؟
    ممنونم
    Last edited by remix.hotel; 19-11-2014 at 18:01.

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مشکل اصلی من الان باوجون ۸ گیگ رم و فنومamdکند بودن سیستمه احتمال داره از گرفیک باشه؟
    اقا من یه سوال دیگه هم دارم
    میخام باهم بخنیدم نه به من
    خب من سووالی که همیشه داشتم از اولی که با ابونتو 7 شروع کردم و هی پاکس میکردم این بود که حالا من اینو نصب کردم وقتی هیچ برنامه ی نیست که باهاش مثل ویندوز کار کرد چه کاریه اخه..
    اخه باز واسه کارای روزنه باید رفت وین رو بوت کرد..این یک سیستم عامل کاربردی هست یا فقط یک ارایه برای لینوکس؟
    ممنونم
    بله ممکنه من این مشکل رو داشتم ولی در ورژن های بعد از اون ورژنی که من این مشکل رو باهاش داشتم حل شد شما درایور کارت گرافیکتون رو باید نصب کنید اون موقع به من این جواب رو دادن ولی خیلی سخت بود من نتونستم انجام بدم امید وارم شما بتونید
    میتونه از درایور های دیگه هم باشه اونا رو هم نصب کنید و یه پیشنهاد دیگه هم یه کرنل جدید دانلود کنید و نصبش کنید اونم شاید کمک کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •