من متوجه نمیشم شما دارید درباره حجم صدا صحبت میکنید یا کیفیت صدا ؟!
من خودم هیچ وقت مثل یه طرفدار تیم ورزشی با این جور مسائل برخورد نمیکنم
همون طور که با استدلال و دلیل میخونم و تجربه میکنم نظر میدم.
عموم پلیر های مطرح قابلیتهایی دارند که آسیب به گوش رو کاهش میده مثل قابلیت replay gain راک باکس که حجم صدای همه ترک ها رو یکی میکنه که آهنگ هایی که با ولووم مختلف ضبط شدند رو بشه با یه حجم صدا شنید.
یا مثلا پلیرهای کوون همشون وقتی آهنگ رو اجرا میکنید به آرامی حجم صدا رو افزایش میدهند تا به گوش اسیب نزنه.
حرفه ایی ترین سایت صدا head-fi.org هست خود صاحب سایت طرفدار ipod هست و شده هر چی به iPod/iPhone خودش وصل کنه میکنه تا از اون خروجی مطلوب رو بگیره
با اپل هم میشه به کیفیت خوب رسید به شرط آنکه یه PORTABLE Amplifier بهش وصل کرد با یه DIY LOD و یه هدفون حرفه ایی نه اسباب بازی هایی مثل skull candy یا DR.dre و....
--------------
ویرایش:
یه چیزی که شاید خیلی ها ندونن اولین پلیر ها توسط کره ایی ها ساخته شده که به سالهای 96-1998 بر میگرده محتمل دلیل اش این هست یکی از اولین حافظه های فلش رو ساخته بودند و صاحب تکنولوژی صفحه نمایشهای نسل های مختلف بودند و...
و برجسته ترین بازار پلیر هم کره جنوبی هست همه جوون های این کشور همراهشون یه موبایل و یک پلیر برای گوش دادن به آهنگ و یکی دیگه برای مشاهده کلیپهای تصویری دارند عقلانی یا نه مدلشونه دیگه ...
معمولا این طوریه که خیلی اجناس موفق به دلیل نیاز و بازار مناسب داخلی توسط یه کشور درست میشه بخواطر تقاضای زیاد بازار کره جنوبی برای این وسایل هست که برندهایی چون COWON و iRiver و ... بوجود اومدند و کم کم این موج بقیه جاها رو هم گرفت
که البته اولین برند ها که همونطور که گفتم کره ایی بودند مثل:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در ادامه راه شرکتهایی مثل شرکت Rio که جالبه هنوز پلیرهاش با این قدمت زیاد تو نت خرید و فروش میشه!!:
کد:
حواشی بیشتر:
کد: