سلام دوستان
من دو سوال داشتم؟
1-چه جوري مي تونم تيم منتخب بسازم؟
2-چه چوري ميتونم مثلا بكام رو كه تو هيچ باشگاهي نيست به آث ميلان ببرم؟
سلام دوستان
من دو سوال داشتم؟
2-چه چوري ميتونم مثلا بكام رو كه تو هيچ باشگاهي نيست به آث ميلان ببرم؟
توی مستر لیگ میشهسلام دوستان
من دو سوال داشتم؟
اسکوربورد چی ؟؟؟؟؟برای 3ومین بار
من دنبال اسکوربرد و همینطور استادیوم آزادی هستم
همینطور اگه دوستان لیگ برتر ایران توپ دارن معرفی کنن دانلود کنم ممنون
یعنی اسکوربورد ایرانی ؟؟؟؟؟؟
یا هر چی باشه ؟؟؟؟؟؟؟
استادیم آزادی وجود نداره
لیگ برتر ایران هم ساخته نشده اگه هم باشه زیاد خوب نیستن
mahn90 عزیز شما می دونی من چه طور می تونم لیگ های Other A , B رو تغییر نام بدم؟ لیگ های انگلیس تا اسپانیا قابل تغییر نام هستند از تو ویرایش خود بازی ولی برای تغییر نام دادن این 2 تا راهی وجود نداره دوستمون کرسپو یه راهی گفت ولی اونجا تنها کاری که نمیشد کرد تغییر نام دادن Other League A و B بود
Last edited by Spaniuly; 11-01-2009 at 22:11.
ممنون
ولي اگه منظورت اينه كه برم بازيكنا رو دونه به دونه بخرم كه وقتشو ندارم
ولي اگه منظورت اينه از costum creat team برم اين كار هم براي بازيكنهاي خوب امكان پذير نيست(فقط تعداد كمي ميشن)
كسي راه ديگه اي بلد نيست؟
ببخشيد من يه سوال ديگه هم دارم
براي من توي مستر ليگ آخرين بازي dont send ميده بايد چيكار كنم؟
ببخشيد كه صفحات قبل رو نخوندم چون اينترنتم زغالي
دقیقا صفحه قبل سوال شما پاسخ داده شده
اولا باید بازی که نصب می کنی نصبش دستکاری شده نباشه می بینی الان مد شده pes رو همون اول نصب ایناش رو دستکاری می کنن و لید ریجستریش رو دستکاری می کنن و این باعث میشه به صورت اصلی روی سیستم نصب نشه اگه نصب بازی مال خود کونامی هست اول بازی رو نصب کن بعد به جای فایل pes2009.exe اینو دانلود کن و بریز رو قبلی
حالا می تونی آپدیت زیر رو هم نصب کنی تا امکانات جدید به بازیت اضافه بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه بازیهات خراب نمیشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خواهش میکنم. شما فایلتو آپ کن، تا من واست چک کنم. فقط بگو چیو می خوای به چی تغییر بدی؟
حتماً، یادت نره.
اختیار داری. شکسته نفسی می کنی. منم اینجا درس پس میدم.
اگه دیر نمیشه، من فردا شب جواب تمام سئوالاتتو به طور کامل و شفاف میگم.الان خیلی سرم شلوغه.
![]()
ببخشید دوستان کسی لینک فیلمهای آموزش pes 2009 رو نداره - من این آموزش رو کسی می فروخت دیدم گفتم آیا کسی دیده و یا لینکش رو داره
به نظرم با برنامه pes-editor تغییرکنهmahn90 عزیز شما می دونی من چه طور می تونم لیگ های Other A , B رو تغییر نام بدم؟ لیگ های انگلیس تا اسپانیا قابل تغییر نام هستند از تو ویرایش خود بازی ولی برای تغییر نام دادن این 2 تا راهی وجود نداره دوستمون کرسپو یه راهی گفت ولی اونجا تنها کاری که نمیشد کرد تغییر نام دادن Other League A و B بود
تاحالا باهاش کار کردی
و راستی یه برنامه دیگه بود pes-arg اونم کار میکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)