تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 549 از 623 اولاول ... 49449499539545546547548549550551552553559599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,481 به 5,490 از 6222

نام تاپيک: [ Yahoo! Messenger ] / تمامی مسائل ياهو مسنجر

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

سلام دوستان چند روزی هست که وقتی یاهو مسنجر رو باز میکنم قسمت بالایی همونجایی که کادر لاگین برای فیسبوک رو میاره کلا سفیده و چیزی دیده نمیشه همچنین اون کادر جدایی که بعد از باز کردن یاهو مسنجر همیشه اتوماتیک باز میشه وقسمت ایمیل و آب و هوا و ... رو نشون میده هم سفیده و چیزی نشون نمیده و همچنین زمانی که به یک نفر پی ام میدم نه نوشته های من دیده میشه نه جواب های طرف مقابلم و زمانی که میخوام کادر اون صفحه چت رو کوچک یا بزرگ کنم حالت شطرنجی میشه اون صفحه انگار که هنگ کرده آخرین ورژن رو هم که نصب میکنم همین مشکل رو دارم لطفا دوستان کمک کنن.

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

شما که ستاره ها پره چرا دیگه اخوی؟!!!

mail.yahoo.com

login.yahoo.com
    از این آدرس ها وارد شو و اگر نشد گزینه
    i can't access m account
    رو بزن
    دوست عزیز اینارو که همه میدونن ! ستاره های منم برا Game و EN هستش !دی ! (ایشالا راهتون میخوره اونجا !دی !)

با Anti-filter باز میشه فقط ...

+
    مرسی

3. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خو اونا که همش تو حافظه ایمیل هست فقط اسم طرفو بزنی تو سرچ میادش برامن که پیش فرض ذخیره میشود ...فکرکنم اون روز هرگز نمیرسه
    درضمنشم ، نکنید اینکارارو چرا تشویق به کتک زدن میکنید ...والا گناه داره جوون مردم...عکس چیه؟موضوع داره جنایی میشه....خدابگم این مسجرو چیکارنکنه ریشه تمام جنایتها الان متوجه شدم مسنجر....وای وای وای با دختر مردمم که تو چت حرف میزنید...
    ممنون از راهنماییتون ...ادم خطرناکی هستینا(شوخی کردما)....مرسی وقت گذاشتین برای پاسخ سوالاتم...
    خوب من دیگه برم فکرنکنم دیگه تو این فرم بیام فقط برای این سوال اومدم....اراستی من میخواستم تشکرکنم از پستتتون اما متاسفانه گزینه تشکرگویا فعال نیست برای من ....امشکالی نداله خودم میزنم...فقط ببخسین امتیاز نداره تشکرم...خوشحال شدم از اشناییتون

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    این کاربر از manuch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

-----------------------------------------------------------------------------------------------
    saghaigh
    اون روز برای همه می رسه
    دیر و زود داره، سوخت و سوز نداره
    مموری شما هم چند وقت دیگه پاک میشه
    من هم واسه تشکر جواب نمی دم
    دکمه تشکر هم پایین هر پستی هست به جز پستهای خود آدم!
    اگر هم اهل شوخی هستی که خیلی خوبه ، ولی خیلی کم پیدا میشه آدمی که فرق شوخی و فحش رو بدونه

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان چند روزی هست که وقتی یاهو مسنجر رو باز میکنم قسمت بالایی همونجایی که کادر لاگین برای فیسبوک رو میاره کلا سفیده و چیزی دیده نمیشه همچنین اون کادر جدایی که بعد از باز کردن یاهو مسنجر همیشه اتوماتیک باز میشه وقسمت ایمیل و آب و هوا و ... رو نشون میده هم سفیده و چیزی نشون نمیده و همچنین زمانی که به یک نفر پی ام میدم نه نوشته های من دیده میشه نه جواب های طرف مقابلم و زمانی که میخوام کادر اون صفحه چت رو کوچک یا بزرگ کنم حالت شطرنجی میشه اون صفحه انگار که هنگ کرده آخرین ورژن رو هم که نصب میکنم همین مشکل رو دارم لطفا دوستان کمک کنن.
    سلام
    عجیبه
    ویروسی نشده اید؟
    از یک کامپیوتر دیگه تست کنید خبر بدید درست کار می کنه یا نه؟

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز اینارو که همه میدونن ! ستاره های منم برا Game و EN هستش !دی ! (ایشالا راهتون میخوره اونجا !دی !)

با Anti-filter باز میشه فقط ...

+
    مرسی
    احتمالا با قندشکنتون یادش رفته تنظیمات IE رو به حالت اول برگردونه (IE یا مرورگر پیش فرض) چون مسنجر از تنظیمات مرورگر پیشفرضض استفاده می کنه برای اتصال
    menn>tools>options>connections>Lan setting
    همه تیک ها رو بردارید

7. این کاربر از manuch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

فحش دادن هم یه راهه ولی مثلا نه به آدمی مثل من! ممکنه طرف خانم باشه و ایگنور کردن براش یه امر عادی! ولی سایت هایی مثل زیبر xeeber و چند تا سایت دیگه یه زمانی فال بودند. البته این زیبر شاهکار ایرانی جماعت بود ها!
    کافیه مثلا این نوان رو تو گوگل سرچ کنید:
    yahoo id invisibility checking site
    یا مشابه این
    ممنون دوست عزیز ..ولی شما منظور منو درست نفهمیدید invisible بودن طرف یه بحث دیگه هست خودم چند تا سایت بلدم که موقع نیاز طرفو مببینم افلاین یا انلاین هست

منظور من تو یاهو زیر ایدیت یه پیام استاتوسی میزنی اونه

مثلا شما تا حالا استاتوس نزدید ؟

میخواستم ببینم ایا روشی هست این استاتوس رو بدون اد کردن طرف مشاهده کنی یا نه

9. این کاربر از blackkk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ..ولی شما منظور منو درست نفهمیدید invisible بودن طرف یه بحث دیگه هست خودم چند تا سایت بلدم که موقع نیاز طرفو مببینم افلاین یا انلاین هست

منظور من تو یاهو زیر ایدیت یه پیام استاتوسی میزنی اونه

مثلا شما تا حالا استاتوس نزدید ؟

میخواستم ببینم ایا روشی هست این استاتوس رو بدون اد کردن طرف مشاهده کنی یا نه
    حق با شماست. ببخشید. چنین تکنیکی تا حالا ندیده ام. شاید هم باشه.
    مثلا در profile.yahoo.com

اما می تونم راه حل بدم.
    ساده ترینش اینه که یک آیدی دیگه بسازید و با اون طرف رو ادد کنید و هر وقت لوگ این کردید، از طریق Y! Updates در مسنجر، تمام استاتوس های قبلی رو ببینید
    یک راه ریسک دار دیگه این هست که از alias های یاهو استفاده کنید. از طریق صفحه edit.yahoo.com OR account setting وارد تنظیمات بشید و برای خودتون نام مستعار انتخاب کنید و بعد هم طرف رو با نام مستعار اضافه کنید. شاید بفهمه، شاید هم نه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اون روز برای همه می رسه
    دیر و زود داره، سوخت و سوز نداره
    مموری شما هم چند وقت دیگه پاک میشه
    من هم واسه تشکر جواب نمی دم
    دکمه تشکر هم پایین هر پستی هست به جز پستهای خود آدم!
    اگر هم اهل شوخی هستی که خیلی خوبه ، ولی خیلی کم پیدا میشه آدمی که فرق شوخی و فحش رو بدونه
    میدونم شماواسه تشکر جواب نمیدی اصلا حرفامو فراموش کنیدمن قصدتوهین نداشتم
    درضمن من هیچوقت دروغ نمیگم میخوایدباورکنید میخواهیدباورنکنیداما دکمه تشکرنمیبینم...انقدری توی نت بودم که بدونم جای دکمه تشکرکجاست...
    درهرصورت آقای manuch اگه حرفی زدم که باعث رنجش خاطرتون شد عذرمیخوام .
    درپناه حق

12. این کاربر از saghaigh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

میدونم شماواسه تشکر جواب نمیدی اصلا حرفامو فراموش کنیدمن قصدتوهین نداشتم
    درضمن من هیچوقت دروغ نمیگم میخوایدباورکنید میخواهیدباورنکنیداما دکمه تشکرنمیبینم...انقدری توی نت بودم که بدونم جای دکمه تشکرکجاست...
    درهرصورت آقای manuch اگه حرفی زدم که باعث رنجش خاطرتون شد عذرمیخوام .
    درپناه حق
    من حرف توهین آمیز ندیدم
    ندیدن دکمه تشکر هم چیز عجیبی نیست. شاید برای شما مسدود شده باشه
    خواهش میکنم. من از لغت معذرت می خوام هم خوشم نمیاد. احساس می کنم خیلی سنگینه. البته خودم راه به راه استفاده می کنم ولی این، حسی است که از مخاطبم می گیرم. همین که فرد احساس تاسف کنه برای من یک دنیاست.
    معذرت واقعی به نظرم اینه که فرد تصمیم بگیره دیگه اون کار رو تکرار نکنه.
    بحث رو همینجا تموم می کنم.
    موفق و موید و منصور باشید.

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان یه سایت معرفی کنید وضعیت Invisible یاهو رو درست نشون بده همه سایتای اینترنتو زیر و رو کردم با ایدی خودم همه حالت مخفی رو آفلاین نشون میدن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •