تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 549 از 1178 اولاول ... 494494995395455465475485495505515525535595996491049 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,481 به 5,490 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    اگه راهنمائی بفرمائید،
    می خوام ببینم این روزا توی بازار ایران چه برند و مدلی رو با توجه به این نیازمندیها می تونم بگیرم:

1- مونیتور "14 یا کوچکتر
    2- CPU 2. Core with 2MB Cash or Higher
    3- حتمن HDMI داشته باشد
    4- HDD 250G or Higher
    5- ترجیحن (Remote Control (IR داشته باشد
    6- گارانتی قابل استفاده داشته باشد
    7- قیمت تا 300 1 یا پایین تر
    8-بی دردسر باشد، داغ نکند، زود باتری خالی نکند و...

وانتظارات کلّی من
    *حجم کم و سبک بودن ==> که راحت بتونم تا محلّ کار ببرم و بیارم
    *خروجی HDMI ==> برای اینکه بتونم از امکان دیدن فیلم HD بهره ببرم
    *همینطور اینکه خیلی زیاد ازآپدیت روز ِ ایران دور نباشه
    *بی آزار و دردسر باشه و توقّعات معمولی از یه نوتبوک رو به خوبی برآورده کنه
    و
    *نمیخوام کار ِ سنگین باهاش انجام بدم
    *نمیخوام برای گیم و کپچر و رایت و... ازش استفاده کنم
    *و خلاصه نمیخوام جانشین Desktop PC خونه بشه

پیشاپیش از کمکتون سپاسگزاری می کنم.

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان...

این حسین دیگ عزیز فکر کنم به زودی کاری می کنه که همه ی بروبچز پی سی ورلد لپ تاپ دل بگیرن... حتی من!!!! اون دوستمون کهمارک واسش مهم نیست و فقط کارایی می خواد تا 1200 می تونه رو ایسرها فکر کنه! با این قیمت یک ایسر High End می شه گیر آورد! البته اگر کارایی رو performance تعریف کنیم! اگر عمر مفید تعریف کنیم همون 1510در این قیمت ایده آل هستش!
    اصلان عزیز این 1020 که تی اکس داره یعنی اینکه آیا تبلت هستش و قلم نوری داره؟ اگر آره که حتما برو بگرد اونو بگیر... یه تبلت با این امکانات فوق العاده اس!!...

Truly Yours...
    نه بابا... همون dv5هست که امکاناتش با 1199 یکی هست ولی رنگش متالیکه...
    تبلت با این امکانات فعلا از مادر زاییده نشده...

نمی دونم چرا حسین خان اینقدر سنگ «دل» به سینه می زنن! برند های دیگه ای هم هست ها!

3. این کاربر از aslanaslan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran,Karaj

پيش فرض

سلام دوستان...

اصلان عزیز ممنون از اطلاعاتت... پس اگر اینطوره بازم من میگم 1020... چون که کانفیگش خداییش خوبه! 1199 هم خوبه... حالا با رنگ مشکل داری که خودت می گی متالیکه پس فبها!!!...

دوست عزیز dygary... به خاطر اینکه روی داغ کردنش حساسی dv4 های اچ پی راغ پیشنهاد نمی کنم... فکر کنم تو برند سونی بتونی گزینه های خوبی پیدا کنی... من حالا اگر مدل خاصی دیدم واست می گم...

Truly Yours...

5. این کاربر از Raminop The Great بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

delphidark عزیز با سلام و تشکر
    ممنونم از راهنماییت.رفتم مبدل رو قیمت گرفتم.میگفت 13.شما که میگی کار میده حتما میده دیگه.یکیشونم میگفت یه مدل pci express to serial هست حدود 35 تومان که مطمئن تره.
    پس من عزممو جزم میکنم برا 1310.فقط یه چند تا سوال دیگه
    1.راجب قابلیت اتصال port replicator و خوده replicator میخوام بدونم.یه توضییح نسبتا کامل ،اگه میشه.vostroقابلیت اتصالشو نداره.؟با این کار میشه پورتهایی رو که لب تاپ نداره بهش اضافه کرد؟مثلا HDMI?
    2.عمر و کیفیت قطعات تو latitude بیشتر نیست؟من یه چیز شلاق خور میخوام .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran,Karaj

پيش فرض

سلام دوباره!...

آفرین اصلان عزیز... من حواسم به تبلت ها نبود... لپ تاپ عالی و از همه مهمتر اینکه برند اچ پی هستن که من می پرستمش تو کیفیت!...

Truly Yours...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بچه ها چند بار باید تذکر بدیم که لینک سایت ایرانی مرتبط با لپ تاپ نزارید و چرا رعایت نمی کنید ؟

دفعه بعد بجای تذکر ، مجبورم نکنید که با هماهنگی مدیر دسترسی اون شخص را تالار لپ تاپ برای مدتی قطع کنم

پس ، لطفا رعایت کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه redevil6990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

سلام.بابا يكي بياد ثواب كنه جواب منو بده تو اين تاپيك.
    براي بار n ام ميگم!لطفا بگين معايب dv4-1070 و dv3550ee چيه؟راسته كه زود باطري خالي ميكنن و خيلي داغ ميشن و به خاطر داغي بيش از يه سال دووم نميارن؟در ضمن اگه ممكنه تو همين مايه ها ترجيحا 13 و حداكثر 14 اينچ از برند هاي سوني و دل مشابه بگين وتوصيه خودتونم بگين كه از كدوم برند بردارم كه هم بادوام باشه و با كيفيت؟
    ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran,Karaj

پيش فرض

سلام دوستان...

redevil6990 عزیز... 1070 دارای کارت گرافیک بسیار پر قدرتی هست... so مقدار مصرف باتری و تولید گرمای این لپتاپ بالاتر از بقیه لپ تاپ های با گرافیک ضعیف تره... اما این دلیل بر خراب شدنش نیست... چون شرکت بزرگی مثل اچ پی سیستم ها رو طوری طراحی می کنه که بتونن در دمایی که کار می کنن عمر خوبی کنن! مطمئنا خوب سازندگان اچ پی هم این دمای بالا (که به نظر من زیاد هم بالا نیست... چون مثل دل کیبورد از نوع پلاستیک نیست و کیبورد از آلمینیو ساخته شده انتقال حرارتی بالاتره به خاطر همین کاربر دما را بیشتر حس می کنه وگر نه داخل لپ تاپ هایی مثل دل هم همین آش است و همین کاسه!) رو دیدن و می دونن که به سیستم صدمه نمی زنه که تولید می کنن دیگه! مگر نه که اینتل می اومد سی پی یو با سرعت 5 GHz می زد و می داد بیرون, چون می تونه... اما نمی گفت که این دماش به حدی بالا می ره که کل سیستم رو ذوب می کنه!... شما سعی کن به حرف افراد غیر متخصص گوش نده... اونا تنها از سر تعصب کورکورانه حرف می زنن نه مثل دوستانی که اینجا هستن (جز من!) که از روی اطلاعات صحبت می کنن...

راستی خدمت رجیستر عزیز هم سلام عرض می کنم... انشاالله در تمام مراحل زندگی موفق باشن... خوشحال شدم که دوباره پستی ازش اینجا دیدم...

Truly yours...
    Last edited by Raminop The Great; 02-01-2009 at 01:40.

11. این کاربر از Raminop The Great بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال extreme2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به نظر شما این لپتاپهای EEE pc ‌ایسوس از نظر کارایی چطورند؟

داره خودمونی میشه delphidark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran+Pars

13 بازم dv5 !!!

منظورم همه مدلای dv5 هست ! چیه نمیتونی قبول کنی که بهتره! هااااان بهتره که قبول کنی چون واقیعیته
    نمیدونستم amd دو هسته ای نمیتونه بازی اجرا کنه خوب شد بهم گفتی! عزیز من من خودم دارم با این سی پی یو همه بازی هارو اجرا میکنم
    ولی من منظورم این مدلش نبود که گیر دادی بهش!!!!!

در کل آخه dell 1510 ارزش دعوا کردن داره
    بله CPU AMD برای بازی کردن خیلی بهتره احتمالا به همین دلیله که در System Request بازی های جدید مینویسن intel dual core !!!i !!!
    یه جوری صحبت میکنی انگار تا حالا با cpu های آشغال AMD کار نکردم روی PCیم یه دونه هست !
    احتمالا شما بازی های خود ویندوز رو اجرا کردی !!!! وگرنه بازیهای نسل جدید خیلی بد روی AMD جواب میدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •