تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 549 از 3745 اولاول ... 4944949953954554654754854955055155255355959964910491549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,481 به 5,490 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

کسی با پیش شماره ۴۴۳۳ یا ۴۴۳۱ یا کلا مرکز کاظمیان - غرب تهران - آسیاتک گرفته ؟

میخام ببینم سرعتش چطوره تو سرویس محدودیت دار - شب و صبح -

512 30 گیگ میخام بگیرم

الان ۲۵۶ ۲۰ گیگ پارس آنلاین دارم - روز ۱۸۰ دانلود میکنه - شب ۳۰ - ماهی ۴۲ حدودا .

همین سرویسو دوستم داره شرق تهران روز و شب با ۱۹۵ دانلود میکنه .

تصیم گرفتم انقدر isp چک کنم که بلاخره یجا خوب پیدا کنم .

حدود ۱ سال ۵۱۲ وایمکس داشتم - هیچوقت کمتر از ۶۲ نمیشد دانلود ام - بیشتر ام نمیشد .

قبل تر هم ۱۲۸ نا محدود شهراد داشتم که بیشتر از ۱۵ نمیشود با ماهی ۲۹ تومن .

یه خط مخابرات هم تو یک سال گذشته به عنوان اینترنت پشتیبان داشتم که همیشه رو ۱۷ بوده با ماهی ۹ تومن .

بنظر اتون ارزش امتحان کردن داره آسیاتک یا نه ؟ به نسبت بقییه شرکت ها .
    Last edited by music; 02-01-2012 at 13:24.

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

بسته بودن به خاطر حماسه!!!
    من 4 تا چیز پی ان دارم همشون با هم به فنا رفتن... تازه امروز یکیشون دست و پا شکسته کانکت شد وگرنه بقیه هم وصل میشن ولی سرعت 1kbps هست... تقریبا هیچ چیزی باز نمیشه. Socks و SSH هم تست کردم، سرعت افتضاح بود، اونوقت میگن چرا یارو رفت --- گرفت بعدش حساب آنلاین گرفت (پس فرداش با هزار تهمت از ناکجا آباد با حالت شطرنجی میارنش شبکه خبر)...
    من اومدم آسیاتک چون دیدم پینگش عالیه و سرعت بسیار خوبی داره، سرعت شبانه اش هم که اینجا بهترینه. (پینگ به گوگل حدود 185 و سرعت حدود 1.7مگ) بعدش که اینترنت وصل شد، اومدم خونه دیدم ای داد بیداد، آسیاتک پورت بسته داره به 90% سرورهای APB وصل نمیشه... (پشتیبانی آسیاتک هم که فکر کنم مجسمه اس - 1844 هم که فقط مال تهرانه)، راه حل خواستم از پشتیبانی APB گفتن مشکل از ISP شماس که پورت بسته داره، باید از چیز پی ان مناسب استفاده کنی.
    منم خودم رو زدم به در و دیوار و گشتم دنبال چیز پی ان با پینگ مناسب و پورت باز! بالاخزه پیداش کردم... سرور آلمان و انگلیس که وصل بشم، پینگم طرفای 200 هست، خلاصه بعد از حدود دو هفته، این حماسه ی خود جوش پدرمون رو درآورد... بقول طرف (بابا! مگه میخوایم کودتا کنیم؟) الان من با PPTP-L2TP-SSTP-IPSec-Socks-HTTPS-SSH و... با سرعت 1kbps وصل میشه.... آقا من فیسبو*ک رو چک نکردم به مدت n هفته ولم کنید... گوگل هم که جدیدا تحت HTTPS باز میشه، سرعتش اومده پایین و بعضی اوقات باز نمیشه.

حالا بهترین چیز پی ان عمرم امروز بعد از 4 روز دوباره باز شده و دست و پا شکسته سایت باز میکنه (من فقط برای BoB Release های سریال ها میخوامش) ولی 3 تای دیگه رو هوان.

یه بدی دیگه هم که داره، برای من صفحه ی سیستم آموزشی دانشگاهمون باز نمیشه! الان نمیدونم چه خبره تو حسابم!

پشتیبانی آسیاتک باید بره بمیره!
    ولی انصافا سرعت شبانه اش عالیه.... من هرشب 4گیگ دانلود دارم.

کسی نمیدونه چجوری بدون چیز پی ان میشه پورت ها رو باز کرد (پورت فوروارد؟ هر چی؟)

داره خودمونی میشه Rick Butler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران/Farsta Gård

پيش فرض

[QUOTE=music;6742296]سلام
    سلام

512 30 گیگ میخام بگیرم

الان ۲۵۶ ۲۰ گیگ پارس آنلاین دارم - روز ۱۸۰ دانلود میکنه - شب ۳۰ - ماهی ۴۲ حدودا .

حدود ۱ سال ۵۱۲ وایمکس داشتم - هیچوقت کمتر از ۶۲ نمیشد دانلود ام - بیشتر ام نمیشد .

یه خط مخابرات هم تو یک سال گذشته به عنوان اینترنت پشتیبان داشتم که همیشه رو ۱۷ بوده با ماهی ۹ تومن .

دوست عزیز اولا باید بهت بگم که مرکز شهید کاظمیان واقعا توی سرویس دهنده اینترنتی آسیاتک افتضاحه ...
    ببین شما اول برو توی آدرس بار کد زیر رو بزن
    192.168.1.1
    یوز و پسووردتو بزن و توی استاتیک ها Upstream و Downstream ت رو چک کن اگه بالای 20 بود اقدام به گرفتن سرویس از آسیاتک بکن اگرنه هم که همون پارس آنلاین بمون
    فرقی نمی کنه چند گیگابایتی بخوای بگیری اگه 512 بگیری و Upstream و Downstreamت بالای 20 هستش
    سرعت دانلودت توی روز تا 490 هم ممکنه بره (دروغی در کار نیست)
    ولی متاسفانه سرعت دانلود در شب هم همون 60 یا 70 هستش
    در ضمن اگه می خوای 30 گیگ 512 بگیری 52900 تومان می شه البته آبونمان هم داره
    اما اینو یادت باشه اگه آپ استریم و داون استریمت کمتر از 20 هستش اصلا آسیاتک نگیر !!!!
    من خودم آپ استریم و داون استریمم 32 هستش و با سرعت عالی ای دانلود می کنم
    مخصوصا 2 تا 8 صبح که رایگانه
    Last edited by Rick Butler; 04-01-2012 at 15:08.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همگی.
    من امروز از آسیاتک سرویس 128 نامحدود گرفتم همین الانم وصلش کردم ولی سرعت دانلودش همش رو 15-20 هستش و آخرش دیگه 30 هستش....چرا اینقدر مزخرفه؟؟؟ واسه شما هم همین جوریه؟؟؟
    سرویس مخابراتو ول کردم رفتم اینو گرفتم چون تازه آورده بود و پهنای باند خوبی هم واسش گرفتن اینو انتخاب کردم ولی حالا.....
    سرعت gprs ایرانسل ازش بیشتره.........
    این سومین سرویسیه که دارم میگیرم. یعنی اینم...............

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام به همگی.
    من امروز از آسیاتک سرویس 128 نامحدود گرفتم همین الانم وصلش کردم ولی سرعت دانلودش همش رو 15-20 هستش و آخرش دیگه 30 هستش....چرا اینقدر مزخرفه؟؟؟ واسه شما هم همین جوریه؟؟؟
    سرویس مخابراتو ول کردم رفتم اینو گرفتم چون تازه آورده بود و پهنای باند خوبی هم واسش گرفتن اینو انتخاب کردم ولی حالا.....
    سرعت gprs ایرانسل ازش بیشتره.........
    این سومین سرویسیه که دارم میگیرم. یعنی اینم...............
    سرویس های بی نهایت همینجوریه و عادی هستش این میزان سرعت
    توصیه من اینه شما محدود آسیا تک بگیر
    مثلا 128 2gb
    سرویس خوبی هست شبانه نامحدودو رایگان هم داره که البته سرعتش زیاد بالا نیست ولی بازم یه فایل 400 500 مگی رو تا صب تقریبا تموم میکنه
    روزم که پورتاش بازه و سرعت دانلودتون بسته به سرور مورد نظر میتونه متفاوت باشه ولی با 128 تا 100 150 یا بیشتر حتی 200 هم میره

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سرویس های بی نهایت همینجوریه و عادی هستش این میزان سرعت
    توصیه من اینه شما محدود آسیا تک بگیر
    مثلا 128 2gb
    سرویس خوبی هست شبانه نامحدودو رایگان هم داره که البته سرعتش زیاد بالا نیست ولی بازم یه فایل 400 500 مگی رو تا صب تقریبا تموم میکنه
    روزم که پورتاش بازه و سرعت دانلودتون بسته به سرور مورد نظر میتونه متفاوت باشه ولی با 128 تا 100 150 یا بیشتر حتی 200 هم میره
    سرویسهای 2 گیگی آسیاتک شبانه نیم بها داره و سرویسهای 5 گیگ به بالا شبانه رایگان داره .

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

من شبا جدیدا دیسکانکتی زیاد دارمزنگ زدم میگه مودمت خراب میگم چرا روزا نداره میگه نمیدونم مودم شما من باید جواب بدمخیلی بی شعورن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

والا من که تا چند روز پیش از مخابرات میگرفتم 128 با 256 سرعتش یکی بود و تنها فرقش تو حجم مصرفیش بود...
    توی سایتایی که سرور مستقیم واسه دانلود داشتن سرعتش بین 350-400 بود (هم 128 و هم 256) و در سایر موارد بین 60 تا 90 میچرخید. ولی این دیگه خیلی سرعتش پایینه 15-20 دیگه چیه؟؟؟؟
    تنها بدی سرویس مخابرات این بود که از هر سرویس 3 ماهه ای گرفتم حداقل 2 ماهش فقط قطع بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من شبا جدیدا دیسکانکتی زیاد دارمزنگ زدم میگه مودمت خراب میگم چرا روزا نداره میگه نمیدونم مودم شما من باید جواب بدمخیلی بی شعورن
    واسه من هم که تازه 3 ساعته که وصلش کردم 5 بار قطع شده. خدا بخیر کنه...
    ولی فکر کنم قطعی من واسه خط تلفنم باشه چون تلفنم هم بدجوری خر خر میکنه!!!!(اسپلیتر هم وصله)
    ------------------------------------------
    ولی من اینجور چیزا حالیم نمیشه دیروز بهم گفتن سرعتمون فضاییه و خیلی بالاست و از این حرفا.......
    ولی امشب که وصلش کردم دیدم اینجوریه.....15-20.....
    از فردا دیگه گاوشون زاییده خودشون باید درستش کنن.
    طرف هم همکارمه و هم رفیقمه عمرا اگه بتونه این 1 مورد رو قصر در ره....
    ------------------------
    بچه ها یه سوال سرویس 256 سرعت دانلود شبانه و روزانش بین چند تا چنده/؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

512 30 گیگ میخام بگیرم

helppp
    plz

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •