آیا رو سیستمی که KIS نصب هست،
نیازی به آنتی اسپای یا فایروال جداگانه هست؟
آیا رو سیستمی که KIS نصب هست،
نیازی به آنتی اسپای یا فایروال جداگانه هست؟
Spyware Doctor يكي از بهترينها و قدرتمندترينهاست ولي ظاهرا با كاسپر سازگاري نداره.يعني اگر ابتدا اين آنتي اسپايور را نصب كرده باشيد موقع نصب نسخه 8.0.506 به پايين به شما هشدار ميده كه آنرا حذف كنيد ولي در نسخه 2010 اين مورد وجود نداره.
شما ميتونيد از آنتي اسپايورهاي خوب و قدرتمندي نظير Malwarebytes' Anti-Malware و نيز Super AntiSpyware استفاده كنيد.
اگر از اينترنت سكيوريتي كاسپر استفاده ميكنيد به هيچ وجه فايروال ديگري در سيستم نصب نكنيد چون خود KIS داراي فايروال قدرتمندي نيز ميباشه.
با توجه به توضيحي كه براي دوستمون دادم وجود آنتي اسپايور ضروريه ولي فايروال در كنار KIS برابر است با ايجاد مشكلات حاد براي سيستم.
دوستان من KIS 2010 رو نصب کردم ولی وقتی اسکن میکنم ویروس یا تروجان پیدا میکنه خودش پاک میکنه
من میخوام ازم سوال کنه پاک کنم یا نه میشه؟
سلام.
چرا من در قسمت Activate commercial license با اینکه اینترنت هم قطع هست ولی نمیتوونم عدد صفر را وارد کنم؟
منم یه سوالی شبیه سوالی که gggmail پرسیده دارم. واسه من برعکس بود.یعنی من میخوام خودش پاک کنه.روش پاک کردن با نسخه های جدید چطوریه؟ مث نسخه های قدیمیش نیست چون اگه اشتباه نکنم توی نسخه قدیمی با راست کلیک و دلیت پاک می کردیم و لی با این ورژن 8 به بالا چطور تروجان ها و ویروس هایی که پیداشون میکنه رو باید پاک کرد ؟ چون بعضی هاشو فقط می خواد قرنطینه کنه و بعضی های دیگه هم پیدا میکنه ولی قرنطینه هم نمی شن!
یه سوال دیگه: یه پنجره ی آپلود دیتابیس باز میشه بعضی وقت ها یعنی چی؟
شما در قسمت Setting در بخش File Antivirus و نيز تنظيمات مربوط به Scan my computer ميتونيد تعيين كنيد كه عملكرد آنتي ويروس در مواجهه با بدافزارها به چه صورت باشه(در قسمت Action).
پاسخ شما در تاپيك كرك و سريال كاسپر دادم.
شما در قسمت Setting در بخش File Antivirus و نيز تنظيمات مربوط به Scan my computer ميتونيد تعيين كنيد كه عملكرد آنتي ويروس در مواجهه با بدافزارها به چه صورت باشه(در قسمت Action).
عكسي از اون پيغامي كه براي شما نمايش داده ميشه را لطفا قرار بديد.
یعنی واقعا کسی نمی دونه فرق KAV با KIS چیه ؟![]()
شما اگر يک نگاه به صفحه اول مينداختين جواب سؤال خودتون رو پيدا ميکردين:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این Worm لعنتی رو چه شکلی میشه پاک کرد؟
Net-Worm.Win32.kido.ih
وقتی دیلت میزنم همچنان وضعیت قرمزه و وقتی روی دایره قرمز کلیک میکنم پیغامی میاد که سیستم رو ریست کن تا مشکل حل شه ولی با ریست کردن سیستم و بالا اومدن اون دوباره روز از نو روزی از نو و همچنان مشکل پا برجاست و دوباره همین روند رو باید طی کنم
راهی برای پاک کردن این ویروس وجود داره
به این یه نگاه بنداز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)