سلام ودرود به همه
من یه برگ تو ورد داشتم پرینت که میگیرم حاشیه پایینش نمیافته...........؟چه کار کنم..........
یه جواب لطفا
تو اندازه آ 4 هم امتحان کردم نشد .............
سلام ودرود به همه
من یه برگ تو ورد داشتم پرینت که میگیرم حاشیه پایینش نمیافته...........؟چه کار کنم..........
یه جواب لطفا
تو اندازه آ 4 هم امتحان کردم نشد .............
من در office 2010 مثلا وقتی می خواهم عبارت فارسی 2×4 رو در word تایپ کنم به صورت 24× تایپ می شود و ضربدر یا تقسیم به اول سطر می رود این مشکل به صورت پیش فرض در office 2003 وجود نداره.
حالا بفرمایید بگید کجا رو باید در option دستکاری کنم تا مشکل حل شود؟
ممنون دوست خوبم از توجهتون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Akhavan; 22-11-2010 at 12:18.
سلام ببخشید یک سوال
مناسبترین سایز عکس برای قراردادن در انجمن چیه؟
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
سلام
راستش برای نوشتن جمله های ریاضی شما دو حالت دارید
اگر زبان نوشتاری را روی فارسی تنظیم کنید (Right to left) در نتیجه از آخر به اول باید تایپ کنید مثلاً 2 ضربدر 4، ابتدا 2 را می زنید بعد ضربدر را و در آخر عدد 4
اگر اگر زبان نوشتاری را روی لاتین تنظیم کنید ( left to Right) در نتیجه از اول به آخر باید تایپ کنید یعنی ابتدا عدد 4 بعد علامت ضربدر و در نهایت عدد 2
سلام دوستانمشكل فوري.لطفا كمك كنيد
تا2روز ديگه موعد پروم هست.
مشكلم اينه كه جاي انگليسي وفارسي رو عوض ميكنه.مثلا ميخوام بنويسم:قالب سازي(Molding)
تو وورد اينجوري مينويسه:Moldingقالب سازي.من ميخوام انگليسي بياد جلوي فارسي.
ممنون
Last edited by soroush20; 23-11-2010 at 08:45.
سلام
به تب Home رفته و در گروه Paragraph ابزار Right to Left Direction را انتخاب کنید
اینجا گفتم
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
خدمت شما . امیدوارم مفید واقع شود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید![]()
با سلام ...
دو تا سئوال
1- در یک صفحه با دستور COUMNS تعداد 3 ردیف نوشته ایجاد کردم و با دستور LINE NUMBER به انها شماره دادم .حالا می خواهم هر سطری شماره آن از 1 شرع شود و بدنبال هم نبا شد.
2-دستور REVIEW=>COMPAIR چیست و چگونه کار می کند؟
سلام یه سوال بپرسم
چطور باید آدرس یک پست رو برای کسی بفرستیم که فقط اون پست نمایش داده بشه، و تایپیکش نمایش داده نشود، چطوری![]()
بالای هر پست سمت چپ یه عددی هست که باید لینک اونا بزارید .
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)