تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 549 از 551 اولاول ... 49449499539545546547548549550551 آخرآخر
نمايش نتايج 5,481 به 5,490 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من منطقه مطهری هستم با پیش شماره 723
    زنگ زدم شاتل گفت نمیشه و شما فیبر نوری هستید. ولی شمارمونو توی تمام سایتهای خدمات adsl چک کردم. و قابل ارائه مزد حالا چیکار کنم ؟دلم اصلا مخابراتو نمیخواد بخاطر سرعت پاینش
    حالا اگه برم مخابرات کدوم طرحو بردارم تا سرعت دانلودش؟شبیه 512 شاتل باشه؟

داره خودمونی میشه yashm1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

متاسفانه پشگامان هم خراب کرد. سرعتهاش واقعا اومده پایین. حدود یک سال پیش من 512 گرفتم که با 350 دانلود می کرد بعد رفتم 256 گرفتم با 200 بود بعد 128 گرفتم با 100 (تا اینجا خوب بود) بعد از مدتی سرعتهاشون رو آوردن پایین یعنی همون اکانتهایی که داشتم رو سرعتش نصف و حتی یک سوم شد و الان 512 نامحدود دارم با 45 می رم و یک اکانت 1 مگ محدود هم دارم با یه خط دیگه که 250 تا 300 دانلود می کنه.
    البته بگم 128 و 256 نامحدود رو هم داشتم و قشنگ مشخص بود سرعتها رو دارن دستی می یارن پایین یعنی روز به روز سعت می یومد پایین تا یه جا قفل شد .

و نظر نهایی من پیشگامان هم به جمع دزدها یی مثل صبانت پیوست ! البته نه به اون خرابی چون دیگه پیشگامان به حجم دزدی نرسیده.البته می دونم که سرعت واقعی الان همینی هست که دارن ارائه می دن ولی چرا مملکت ما اینطوری شده که وقتی مشتری جمع کردی و دون پاشیدی کیفیت رو می یاری پایین.
    دارم به آسیا تک و شاتل فکر می کنم
    تا حالا پیشگامان ، فن آوا ، صبانت و وایمکس داشتم همشون بد بودند ، فن آوا از اول تا آخر سرعتش پایین بود ! وایمکس هم قطعی داشت و گرون بود ، صبات هم که حجم دزدی می کرد !!

در ضمن تورنت رو همین جمعه چک کردم اکانت 512 نامحدود با 40 دانلود می کنه و یک مگ محدود همون تورنت رو بین 40 تا 50 دانلود می کنه البته برای یک صدم ثانیه تا 90 هم می ره
    Last edited by yashm1365; 03-05-2013 at 16:12.

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    بعد 6 7 سال میخوام از صبانت چک کنم تنها دلیلم هم استفاده بالایی هست که اخیرا دارم و روزانه نزدیک 200 مگ کار اینترنتی و وب گردی دارم من الان با صبانت شبانه نزدیک 2 گیگ دانلود دارم
    دنبال یک اینترنت نامحدود هستم دوستان چه پیشنهاد هایی دارید ؟ شرکتی که طرقبه رو هم ساپورت کنه
    دقت داشته باشید من روزانه با احتساب دانلود شبانه ام که رایگان هست نزدیک 2 تا 2.5 گیگ مصرف دارم حالا به نظرتون چه گزینه ای خوب هست ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خراسان نوشت:

در پي عملياتي شدن پروژه فيبر نوري،در مرحله نخست کاربران تهراني و مشهدي صاحب اينترنت 20 مگابيتي مي شوند.اجراي مرحله آزمايشي پروژه انتقال فيبر نوري (FTTX) که با هدف وقوع انقلاب اطلاعاتي در شبکه هاي مخابراتي و دنياي ديجيتالي در کشور از سال 88 مطرح شده است، سرانجام با امضاي تفاهم نامه ميان مجري اپراتور چهارم و منطقه آزاد تجاري صنعتي ارس کليد خورد که در مرحله نخست آن که در آينده نزديک اجرا مي شود، امکان دسترسي به شبکه فيبر نوري در7شهر پرجمعيت کشورفراهم مي شود. معاون سازمان فناوري اطلاعات و مدير عامل شرکت ايرانيان نت در گفت و گو با خراسان جزئيات اين پروژه را تشريح کردند .علي حکيم جوادي معاون وزير ارتباطات وفناوري اطلاعات بهبود شبکه دسترسي را مهم ترين ويژگي پروژه انتقال فيبرنوري عنوان کرد وگفت : هدف از ايجاد اين اپراتور نيز اين بوده که با استفاده از فناوري هاي نوين فيبر نوري، شبکه دسترسي ارتقا يابد.در واقع اجراي اين پروژه يکي از بستر هاي مهم لايه دسترسي در شبکه ملي اطلاعات به شمار مي رود. وي با اعلام اين که امروز بسياري از اقتصادهاي نوظهور از جمله درکشور هند توسعه شبکه فيبر نوري را در کشورشان يک راهبرد قرار داده اند ،تصريح کرد: امروز بسياري از کشورها که براي جهش اقتصادي به دنبال ميانبر مي گردند ،از مسير فناوري اطلاعات استفاده مي کنند.

10 درصد افزايش پهناي باند به ميزان 1.4 درصد در توليدناخالص ملي تاثير گذار است

رئيس هيئت مديره سازمان فناوري اطلاعات ايران اضافه کرد:بر آوردها نشان مي دهد که 10 درصد افزايش پهناي باند به ميزان 1.4 درصد در توليدناخالص ملي تاثير گذار است. وي با اعلام اين که 20 درصد سهام طلايي شرکت ايرانيان نت متعلق به وزارت ICT است، ادامه داد : با توجه به تجربه صدور پروانه هاي متعدددرکشور، صلاح ديده شد اپراتور فيبرنوري به گونه اي تدوين شود که تمام سرويس ها را ارائه کند و از اين رو پروانه ايرانيان نت کامل ترين پروانه موجود در کشور است همچنين فعاليت اصلي اپراتور فيبر نوري ايرانيان نت نيز فيبر کشي است؛ به علاوه طبق پروانه تا پايان پروژه، بايد به 8 ميليون مشترک حداقل 20 مگابيت برثانيه پهناي باند ارائه شود. اين اپراتور همچنين مي تواند سرويس هايي از جمله صوت، تصوير، ديتا و ترکيبي از اين موارد را ارائه کندو در مراحل بعدي نيزمي تواند درحوزه ارائه محتوا کار کند. حکيم جوادي ادامه داد:اپراتور چهارم به منظور فعاليت در لايه دسترسي ديتا، قرار است ارتباطات ديتا را بر بستر فيبر نوري تا منازل اجرا کند که حداکثر پهناي باند اپراتور چهارم که برخي آن را اپراتور فناوري اطلاعات نيز مي نامند، متناسب با کاربرد متفاوت خواهد بودبه عبارت ديگر اين اپراتور شبکه اي است که خدمات ديتا را ارائه مي کند و پهناي باند مورد نياز آن بستگي به کاربردها و سرويس هاي ارائه شده از طريق اين شبکه دارد.

به گفته وي ، اين پروژه امکان استفاده از خدمات باند وسيع؛ به علاوه تمام سرويس هاي مالتي مديا مانند تلفن تصويري، تلويزيون هاي کابلي، تلويزيون تعاملي (IPTV) ، سرويس ويدئوي درخواستي، بازي آنلاين، آموزش مجازي و ويدئو کنفرانس، دور کاري وارائه اينترنت پرسرعت را از طريق شبکه فيبر و بدون قطعي شبکه فراهم مي کند. اپراتورچهارم براي ايجاد چنين سرويس هايي مي آيد، زيرا بسياري از اين سرويس ها با توجه به شبکه حال حاضر يا قابل استفاده نيست و يا با محدوديت مواجه است.به گفته وي، در دورکاري با يک سيستم ويدئو کنفرانس با فناوري HD، مي توان يک کنفرانس کاملا زنده و حتي بين استاني داشت و اپراتور چهارم آمده است تا اين شبکه را ايجاد کند.

ارائه سرويس به 8 ميليون مشترک تا سال 1401

مهندس محمدعلي رحمان دوست مديرعامل شرکت ايرانيان نت نيز با اشاره به پروژه شبکه دسترسي فيبرنوري در بستر باند پهن (FTTX) که بايد تا سال 1401 به 8 ميليون مشترک سرويس ارائه کند، افزود : دسترسي فيبرنوري براي 8 ميليون کاربر تا سال 1401بايد در کشور اجرايي شود براين اساس شبکه دسترسي فيبرنوري براي اتصال منازل، سازمان ها و اماکن تجاري و عمومي در 31 مرکز استان در 3 مرحله اجرايي مي شود که در مرحله نخست 7 شهر پرجمعيت شامل مشهد، تهران، شيراز، کرج، قم، اصفهان و تبريز ، در مرحله دوم 13 مرکز استان و درمرحله سوم 11 مرکز استان تحت پوشش شبکه فيبرنوري قرار مي گيردو هم اکنون در حال انجام کار مطالعاتي پروژه براي اين شهرها هستيم و پيش بيني مي شود در آينده نزديک، 400 هزار کاربر از سرويس هاي اين شبکه استفاده کنند .ايجاد حداقل 5 ميليون وحداکثر 8 پورت پرسرعت فيبرنوري تا مرداد سال 1401 از ديگر اهداف پروژه است. دسترسي به اينترنت در اين شبکه حداقل باسرعت 20 مگابيت و حداکثر 40 مگابيت بر ثانيه با امکان استفاده از تلويزيون تعاملي و تلفن تصويري است.

خوشبحالتون

در آغاز فعالیت K!NG007.TNT001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام بر دوستان مشهدی

میشه لطفا یه مشاوره به من بدین ؟؟!!

اول بین این گزینه ها نظر بدین لطفا : « شاتل ؛ پارس آنلاین ؛ صبانت »

حالا چیزایی که مد نظرمه :
    سرعت دانلود حتما حتما بالای 200 - در زمان معمول (غیز اون ساعتای حجم رایگان ) افت سرعت و قطعی نداشته باشه - اصلا تو کار شبانه نیستم و سرعت شبانه و کیفیتش تو ساعتای رایگان مهم نیست - برای سه ماهش تا حدود 100هزار تومن میتونم هزینه کنم و اینکه محدود یا نامحدوش مهم نیست ؛ فقط سرعت و قیمت . البته پیش بینی نیازم برا حجم دانلود بین 10 تا 40 گیگه .

ممنون میشم دوستان کمک کنن ...

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من پارس دارم سرعتش بالای ولی‌ تازگیها کلا قطع وصلی‌ زیاد داره
    اینم لیست ترفهاش

7. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستانی که فیبر نوری دارید . هرگز طرح طلایی مخابرات را نگیرید.

چون باید پهنای 2m بده.ولی دراصل بستگی به هر منطقه پهنای کمتری میده.مثلا به من پهنای 1m داده.

​هرچی هم بهشون میگم ،گوش نمیدن.

9. 2 کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام بر دوستان مشهدی

میشه لطفا یه مشاوره به من بدین ؟؟!!

اول بین این گزینه ها نظر بدین لطفا : « شاتل ؛ پارس آنلاین ؛ صبانت »

حالا چیزایی که مد نظرمه :
    سرعت دانلود حتما حتما بالای 200 - در زمان معمول (غیز اون ساعتای حجم رایگان ) افت سرعت و قطعی نداشته باشه - اصلا تو کار شبانه نیستم و سرعت شبانه و کیفیتش تو ساعتای رایگان مهم نیست - برای سه ماهش تا حدود 100هزار تومن میتونم هزینه کنم و اینکه محدود یا نامحدوش مهم نیست ؛ فقط سرعت و قیمت . البته پیش بینی نیازم برا حجم دانلود بین 10 تا 40 گیگه .

ممنون میشم دوستان کمک کنن ...

دوست عزیز من داییم 128 شاتل داره یکساله با 15g حدود 100 هزار پول داده
    سرعت دانلود روزانه همیشه بالای 200 و بیشتر مواقع حدود 500 است.
    فقط سرعت شبانش کمه .

11. این کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت K!NG007.TNT001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اساسا کسی اینجا نیست یه کمکی بده !! آخه یعنی چی ؟؟!!

راستی یه گزینه دیگه هم باید اضافه کنم ( در واقع چهار گزینه اصلی که مورد نظر خیلی هاست و من از خوندن پستهای اخیر متوجهشون شدم رو با کمی توضیح میذارم ، امید که مشترکین این سرویسها و دوستان باتجربه لطف کنن و بیان نظر بدن )

1 - پیشگامان -- بعضا دوستان میگن بقیه شرکتها کیفیتشون اومده پایین و الان این شرکت نسبت به بقیه میتونه گزینه بهتری باشه .

2 - شاتل : میگن دزدی حجم میکنه ( من دوتا پسرعمه هام ازش راضی ان و سه جا ازش استفاده میکنن ، اتفاقا خیلی خیلی هم خسیسه و حساس و مدام سوابق حجمی شو چک میکنه و ندیدم تا حالا بد بگه ).

3 - پارس آنلاین : پیشنهاد یکی از بچه هاس. دوتا تابستون باهش کار کرده و میگه معمولا بالای 300 و بیشتر مواقع هم حدود 400 سرعتشه. کسی هست تایید کنه این مساله رو ؟؟

4 - صبانت : یک دوستی داشتم مدتها از صبانت استفاده میکرد و راضی بود. اما الان اگه کسی داره بیاد نظر بده و کمک کنه. تنها اتهامش ظاهرا دزدی حجمه و کیفیتش به نظر بد نیست.

-----------------------------------------------
    آخرین نظرات :

نظر نهایی من پیشگامان هم به جمع دزدها یی مثل صبانت پیوست ! البته نه به اون خرابی چون دیگه پیشگامان به حجم دزدی نرسیده.البته می دونم که سرعت واقعی الان همینی هست که دارن ارائه می دن ولی چرا مملکت ما اینطوری شده که وقتی مشتری جمع کردی و دون پاشیدی کیفیت رو می یاری پایین.
    تا حالا پیشگامان ، فن آوا ، صبانت و وایمکس داشتم همشون بد بودند ، فن آوا از اول تا آخر سرعتش پایین بود ! وایمکس هم قطعی داشت و گرون بود ، صبات هم که حجم دزدی می کرد !!
    دوست عزیز من داییم 128 شاتل داره یکساله با 15g حدود 100 هزار پول داده
    سرعت دانلود روزانه همیشه بالای 200 و بیشتر مواقع حدود 500 است. فقط سرعت شبانش کمه .

من الان با صبانت شبانه نزدیک 2 گیگ دانلود دارم
    من خودم صبانت هم 128 داشتم هم 2 مگ تفاوتشون 50 کیلوبایت بود !! 128 معمولا" دور و بر 160 بود ، 2 مگ 210 ، وقتی اینترنت حجمی باشه دیگه سرعت به چه دردی میخوره ! فقط از 100 پایین تر نباشه .

-------------------------------

اینا نظراتی بودن که حدود 2 ماه اخیر کاربران درباره خدمات اینترنت شرکتها در شهر مشهد دادن. ولی بازم از همه اونایی که این پست رو میبینن خواهش میکنم یکبار بیان مثل من کامل و بی شک و شبهه توضیح بدن تا تکلیف همه معلوم بشه.

13. این کاربر از K!NG007.TNT001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این تاپیکم که زیر خاکی شده! دوستان شرکتی هست که انقدر قدرت داشته باشه مثل سابق بتونه خوش پی سی ام رو برداره؟

15. 3 کاربر از Greight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •