بابا برو شاتل خیال همه رو راحت کن. برو جلو نترس، ماشاا...
بچه ها یه سوال بی ربط به این انجمن، شماها که همه اهل دانلود هستین، کسی لینک دانلود فصل 5 سریال لاست رو داره؟ می دونم قدیمیه ولی من وقت نکردم ببینم. ممنون میشم اگه دارین لطف کنین![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بابا برو شاتل خیال همه رو راحت کن. برو جلو نترس، ماشاا...
بچه ها یه سوال بی ربط به این انجمن، شماها که همه اهل دانلود هستین، کسی لینک دانلود فصل 5 سریال لاست رو داره؟ می دونم قدیمیه ولی من وقت نکردم ببینم. ممنون میشم اگه دارین لطف کنین![]()
نه هیچی
یه کلیک بعد کانکت ....
امروز گوش شیطون کر قطعی کمتر!شده خط4 ولی سرعت داغون(آنتی اسپم)
دوست عزیز فکر نکنم واسه این سریال مخصوصا فصل 5 لینک مستقیم پیدا بشه !ولی اگه تورنت بخای فکر کنم راحت پیدا بشه تو سایت /i*s*o*h*u*n*t/
من چند ماه پیش یه هارد اکسترنال از تهران خریدم همراهش فصل 4 و 5 و 6 لاست هم خریدم اگه دانلود واست نمیصرفه پی ام بده (فصل 1و2و3 هم فکر کنم داشته باشم)
دوستان پارس آنلاینی دیشب سرعتشون چطور بود ؟
چون چند شبی هستی سرعتم از 30-40 بالاتر نمی ره
من الان اندیشه دارم سرعتم 130-140 هست.772 هستم.اصلا مشکل قطعی ندارم.خیلی دوست دارم برم شاتل ولی میگن سرعت شاتلیا 60-70 هست.درسته؟بازی هم نمیکنم که مشکل پینگ داشته باشم.
اندیشه داره بهت حال میده. با این سرعت کجا میخوای بری؟!
پارس و اندیشه در خط 7 در حال رقابت هستند!!!! هر دو سرویس خوب برای خط هفت میدند حتی خودشون هم اعتراف کردند.
آخه چرا اونجا سرویسه خوب میدن؟ دلیلش چیه؟پارس و اندیشه در خط 7 در حال رقابت هستند!!!! هر دو سرویس خوب برای خط هفت میدند حتی خودشون هم اعتراف کردند.
تجهیزاتش جدید تره؟ نزدیک ترن به مخابراتش؟ موضوع چیه؟
یکی روشن کنه مارو...
آخه الان شاتل داره یه سرویس واقعا خوب رو به مرکز چهاری ها میده اما پارس وی و اندیشه که مدتها هست داشتن سرویس میدادن هیچ فکری به حاله مرکز 4 نمیکردن!!! عجیب نیست؟
الان وضعیت شاتل تو خط 4 چه طوره؟
اطلاعات کامل:
سرعت دانلود در روز و شب
نوسان و قطعی
فکر کنم اگه شاتل خوب باشه پایان این دوره دیگه اندیشه تمدید نکنم ولی خوب ممکنه شاتلم بیاد بگه خط 4 اله و بله و همینه که هست !!مثل اندیشه،بعد من فقط وقتم تلف شده این وسط
دوستان من یه سوالی داشتم
من ADSL رو از پارس وی گرفتم اما همیشه سرعتش پایینه و پینگش بالاست
میخواستم ببینم که اگه من اینترنت بیسیم بگیرم وضع پینگ بهتر میشه ؟
اصلا تو رشت اینترنت بیسم ارائه میدن؟
اگه میدن از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟
کلا کیفیتش نسبت به ADSL چطور هست؟
این پارس وی واقعا مسخره ست . 2 هفته ست یه لینک رو آپدیت نمیکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)