سلام
همون یوزر رو پاک کنید
مشکلتون حل خواهد شد....
موفق باشید![]()
سلام
همون یوزر رو پاک کنید
مشکلتون حل خواهد شد....
موفق باشید![]()
Last edited by tohidkh; 13-05-2010 at 21:28.
من سه تا سیستم دارم که 24 ساعت شبانه روز روشنه و در حال دانلود هستند.
البته یه نکته رو بایستی عرض کنم که پاور هر سه تا شون Green هست.
برای هر پاور 30 تومن پول دادم. جنسش خوبه بد نیست.
بهتره از یه پاور خوب استفاده کنید.
![]()
سلام دوستان
من از برنامه ultra-sorf استفاده میکنم تو محیط اینترنت اکسپلور خوب کار میکنه ولی تو فایر فاکس عمل نمیکنه
اگه ممکنه راهنماییم کنید
سلام
قانون شماره 16 فروم :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام . نمیدونم جای مطرح کردن این سوال اینجایه یا نه ! در هر حال یک فیلم دانلود کردم که تشکیل شده از چندتا فایل AVI .اینا رو چجوری یک تیکه کنم؟ هیچکدوم هم به تنهایی اجرا نمیشه! مثل فایل های زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
جای درستی مطرح نکردید.
اگر هم سرچ میکردید زودتر به نتیجه میرسیدید.
باید با نرم افزار Hj Split پارت ها رو Join (ادغام) کنید :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان
تا حالا دو تا ویندوز دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصب کنم ارور زیر را میده...
the option to upgrade will not be available at this time because set up was unable to load the file i386\WINNTUPG\NETUPGRADE.DLL
مشکل چیه؟!
ویندوز XP SP3
سلام من به یه مشکل دیگه برخوردم ؟!!
عجیبه که از وقتی این برنامه tune up utility رو نصب کردم هر روز به یه مشکل جدید میخورم
حالا مشکل جدید اینه که در network conection کلیه کانکشنهایی رو که دارم دیده نمیشه ، اون دوتا مانیتور موقع کانکت شدن پایین غیر فعال شده ، Scheduled Tasks ویندوز غیر فعال شده و ...
تا دیشب ساعت 3 داشتم باهاش کار میکردم هیچ مشکلی نبود ، سیستم هم خاموش نشده در خلال این ساعات هم کسی پای سیستم نبوده یهو خود بخود این اتفاق افتاده ؟؟؟؟؟!!!!
![]()
Last edited by Roovigital; 14-05-2010 at 12:14.
سلام به دوستان
من دنبال اوون دستوري هستم كه ميشه فرمت درايو رو به ntfs تبديل كرد يعني بدون پاك شدن اطلاعات .
?????????????????????
با تشكر .
Last edited by 750; 14-05-2010 at 16:11.
سلام
تو run بنويسيد cmd,بعد ok.اونجا دستور convert يعني convert X:/fs:ntfs رو بنويسيد .به جاي X اسم درايوتون رو مي نويسيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)