اگر پاس نمى دادم الان پاس نمى دادند
نيكبخت: مى خواهند خرابم كنند
عليرضا واحدى نيكبخت بى سر و صدا و كم حاشيه شده است. او اين روزها طعم كار گروهى را مزه مزه مى كند هرچند كه اين مساله با خصوصيات فنى اش سازگار نيست! او تا به حال جزو آرام ترين و كارسازترين بازيكنان پرسپوليس بوده است. شايد اگر اين طور پيش برود در پايان فصل بتواند جزو بهترين بازيكنان ليگ به لحاظ شركت در كارهاى گروهى لقب بگيرد.
تازگى ها كه غيبت نداشتى
تمرينات مرتب دنبال مى شود. خدا را شكر همه چيز خوب است. من هم تا به حال بى دليل غيبت نداشته ام.
اين هفته هم كه ليگ تعطيل شد.
به هرحال تصميمى است كه سازمان ليگ گرفته و كارى هم نمى شود كرد. براى تيمى كه آماده باشد تفاوت ندارد اين هفته بازى كند يا هفته آينده.
اما اين فرصت خوبى است براى اينكه پرسپوليس خودش را هماهنگ كند.
پرسپوليس هماهنگى اش را گم نكرده بود كه بخواهد دنبال هماهنگى برود!
قبول ندارى پرسپوليس در حد و اندازه قهرمانى نيست
انتظارها خيلى بالاست. اين طبيعى است كه بازى هاى اول ليگ تيم ها با تمام توان ظاهر نشوند اما مطمئن باشيد همين پرسپوليس در هفته هاى آينده به هيچ تيمى فرصت نخواهد داد.
شما ۴ امتياز از دو بازى از دست داده ايد. اين راه به قهرمانى ختم مى شود
ما در هر دو بازى خوب بوديم و گل هم زديم. اين نشان مى دهد كه پرسپوليس در كار تيمى كم نگذاشته است. حالا اگر قضاوت داورها به سود ما نبوده آن بحث ديگرى است.
اگر همين طور پيش برويد از صدر جدول دورتر مى شويد.
اين طور نمى شود. بى شك ما اين فصل هم قهرمان مى شويم.
پارسال مى گفتند به خليلى پاس نمى دهى، امسال هم مى گويند به تو پاس نمى دهند.
هميشه در مطبوعات يكسرى از اين آدم ها پيدا مى شوند كه هر چه دلشان مى خواهد مى نويسند تا صفحات شان خالى نماند. من كه از همه اين حرف ها خنده ام مى گيرد. يكسرى خيلى دلشان مى خواهد مرا به حاشيه ببرند.
منكر اين قضيه هستى
اگر سال گذشته پاس نمى دادم محسن آقاى گل نمى شد. امسال هم در گل هايى كه زدم توپ ها را از همان هايى دريافت كردم كه مى گويند به من پاس نمى دهند.
تو هم جزو بازيكنانى هستى كه از باشگاه طلب دارند
من تا حالا طبق قراردادم پولم را دريافت كرده ام. از مشكل مالى بقيه بازيكنان هم خبر ندارم اما فكر مى كنم باشگاه به اكثر بازيكنان پول هايشان را پرداخت كرده است.