اینجا دوست عزیز میتونی درخواست بدی تا دوستان لینک دانلود بدن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا دوست عزیز میتونی درخواست بدی تا دوستان لینک دانلود بدن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بازی میخوام در سبک و اندازه های بتلفید 2 به غیر از کال اف دیوتی
میتونی medal of honer رو تست کنی سبکش خیلی نزدیک هم هست![]()
دوستان یه چند تا بازی همانند بازی igi رو به من معرفی کنید . تو مناطق مختلف باشه
سبک : مخفی کاری - اول شخص - شوتر
این چجور بازی هستش؟
سبکش؟
کلا چجوریه؟
Syndicate
این عنوان که با اسم رمز Project Redlime شناخته می شد،چیزی نیست جز ریبوتِ Syndicate،عنوان کلاسیک EA.این عنوان بر خلاف عنوان اصلی که در سبک Real-Time Strategy و در سال 1993 ساخته شده بود،در سبک FPS خواهد بود.
این ریبوت توسط استودیوی خلاق سوئدی Starbreeze ساخته می شود که در کارنامه ی آن ها دو عنوان موفق The Chronicles of Riddick و The Darkness دیده می شود.سازنده از این ریبوت به عنوان یک FPS داستان محور و خاطره انگیز یاد کرده است.اتفاقات بازی در سال 2069 به وقوع می پیوندد و همانند عنوان اصلی،می توان الهامات بسیاری که از بزرگان ژانر Sci-Fi در عرصه ی پرده ی نقره ای گرفته شده است مشاهده کرد که از این میان می توان به Blade Runner و Terminator و همچنین در میان عناوین جدید تر به The Matrix و Inception اشاره کرد.
بازیکنان در نقش Miles Kilo یک مامور اتحادیه ی Eurocorp خواهند بود.از مایلز به عنوان یک فرد عملگرا و خشن یاد شده.همچنین گفته شده یک چیپ نظامی از مدل Dart 6 در پشت سرش جاسازی شده است که به او قابلیت های خاصی می دهد.در پیش نمایش ذکر شده است که Syndicate به خاطر وجود دشمنانی با هوش و انعطاف پذیری بالا،یک تجربه ی چالش برانگیز خواهد بود.
همچنین قابلیتی جدید به نام "Dark Vision" معرفی شد که شبیه قابلیت Bullet Time در سری بازی های مکس پین عمل می کند و با بدست آوردن IPA Point می توانید آن را ارتقا دهید.
اینم چند تا اسکرین شات
![]()
ممنون ازین که نگفتی سبکش چیه؟
ممنون ازین که گفتی اول شخصه ولی مثلا چه جوریه؟
دشمنات آدم اند؟ یا هیولا یی چیز؟
بازی واقعیه یا تخیلیه؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟
خسته نباشید ... دوستان، بهترین بازی هواپیما جنگی که می تونم روی کامپیوتر بازی کنم اسمش چیه؟
لینکی تو سایت ازش هست؟
خیلی دنبال یه بازی خوب هواپیما جنگی هستم!
بنده HAWX 2 رو پیشنهاد میکنم
ولی اگه کنسول داشتی Ace Combat Assualt Horizen عالیه![]()
گفتم که سبکش fps هست
اول شخص شوتر
بازی تخیلی و دشمنات همشون هیولا هستند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)