تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 549 از 616 اولاول ... 49449499539545546547548549550551552553559599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,481 به 5,490 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

سلام دوستان. آقا ما رفتیم معافیت پزشکی برای گوش یگیریم که بعد از شنوایی سنجی برای ما آزمایش ABR نوشتند!!! نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت! این آزمایش اصلا" چی هست؟ آیا راهی برای دور زدن (پیچوندن ) این آزمایش وجود داره؟
    موفق باشید.
    ازمایش جالبی براتون نوشتن ... چون عموما توی این ازمایش شما دخالتی نداری و دستگاه کار رو انجام میده ..... اعزامی برادر .
    شوخی میکنم دوست عزیز اگر واقعا مشکلی داشته باشی یا معاف از رزمی یا معاف اما اگر صرفا سیاستی میخواستی بری کمیسیون بیماری های دیگه ای رو باید انتخاب میکردی.

2. این کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ازمایش جالبی براتون نوشتن ... چون عموما توی این ازمایش شما دخالتی نداری و دستگاه کار رو انجام میده ..... اعزامی برادر .
    شوخی میکنم دوست عزیز اگر واقعا مشکلی داشته باشی یا معاف از رزمی یا معاف اما اگر صرفا سیاستی میخواستی بری کمیسیون بیماری های دیگه ای رو باید انتخاب میکردی.
    حقیقتش رو بخواید من طبق شنوایی سنجی هایی که داشتم معافم اما تو شنوایی سنجی بیمارستان یه نمه تمارض کردم... حالا تکلیفم چی میشه؟

موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من کنکور سال ۹۲ رو دادم و همینطور که می دونید باید انتخاب رشته کنم اما چون اون دانشگاهی که می خوام رو قبول نمی شم می خوام یک سال دیگه هم بمونم اما شنیدم که کسایی که متولد ۱۳۷۴ هستند بیشتر از یک بار نمی تونن کنکور بدن! حقیقت داره؟
    برای همین می ترسم ااگه انتخاب رشته نکنم برم سربازی و از اون طرف انتخاب رشته کنم و نرم یک سال محروم می شم

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

من دانشجوی دانشگاه آزاد بودم که تو سنوات مجاز بهمن 91 انصراف دادم و الان کنکور دادم و رتبمم جوریه که حتما قبول میشم و از مهر میرم دانشگاه. من واسه ثبت نام دانشگاه باید برم از پلیش +10 معافیت تحصیلی بگیرم؟ برگه ی انصرافمو باید ببرم؟
    وقتی دانشگاه جدید ثبت نام کردین یک نامه بهتون میدن میبرین پلیس+10 براتون کاراشو انجام می دن

6. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

باسلام
    بنده سال 87 به خدمت رفتم و9 ماه خدمت کردم الان میخوام مجدد برم پدافند ارتش سمنان افتادم ایا باید مجدد اموزشی را بگذرونم هر کی یه چیز جواب میده من سال 87 اموزشی رفتم

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

باسلام
    بنده سال 87 به خدمت رفتم و9 ماه خدمت کردم الان میخوام مجدد برم پدافند ارتش سمنان افتادم ایا باید مجدد اموزشی را بگذرونم هر کی یه چیز جواب میده من سال 87 اموزشی رفتم
    سلام
    20 روز آموزشی دارید

9. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اخه پادگان شهید خضرایی اصلا اموزشی ندارهبعداعزام مجددواینکه من معاف از رزم هستم اموزشی واسه چی دوباره باید برم وقتی پرسیدم واینکه میشه اینم جواب بدی بنده عمل پیوند مو انجام داده ام دکتر گفته تا اونجا که میشه نباید موی سرت را کوتاه کنی حتی نامه نوشته میشه کچل نکرد یا باید مثل همه باشم مرسی

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اگه کسی که کارشناسی پیوسته هست انصراف از تحصیل بده و مدرک کاردانیش رو بگیره میتونه کنکور کاردانی به کارشناسی بده؟
    الان توی سایت ثبت نام دانشگاه ازاد اینو دیدم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

• دانشجويان مقاطع كارشناسي و بالاتر (پيوسته) كه پس از انصراف يا اخراج با اخذ مدرك مقطع پايين‌تر فارغ‌التحصيل شناخته مي‌شوند تا پايان خدمت دوره ضرورت يا اخذ معافيت دائم مجاز به ادامه تحصيل نيستند.
    این قانون فقط برای دانشگاه ازاد هست یا قانون کلی هست؟
    Last edited by hassanshaikhi; 24-08-2013 at 21:38.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با عرض سلام
    من چند سوال داشتم که ممنون میشم کسی که اطلاعات دقیق داره جواب بده
    من تازه لیسانس مهندسی پزشکی گرفتم و باید تا یک ماه آینده دفترچه سربازی رو بفرستم. کارت سبز هم دارم . سوالم اینه که آیا میتونم با توجه به رشته خودم امریه بگیرم ؟ اگه آره از کجا باید اقدام کنم؟
    منتظر جوابتون هستم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.
    من چند وقتی هست که دنبال معافیت پزشکی می دوم اینور اونور تجربه خودم رو تا الان می گم:

1. بعد از تکمیل دفترچه و الصاق عکس و... باید یه نامه از مدرسه بگیرید که توش شرایط اشتغال یا فراغت از تحصیل شما رو مشخص کنه. هیچ کارنامه یا دیپلم و سایر مدارک تحصیلی مورد قبول نیستند فقط همون نامه مورد قبوله.

در ضمن در فرم اطلاعات عمومی که شماره ملی و... وارد می کنید تاریخ فراغت از تحصیل رو همونی وارد کنید که مدیر مدرسه شما در نامه ای که ذکر کردم وارد کرده. مثلا" مدیر مدرسه من 30 خرداد تاریخ فراغت از تحصیل وارد

کرد. در ضمن این نامه باید به مهر آموزش و پرورش منطقه مدرسه شما هم برسه.

2. واکسن بزنید. اگر ازمایش گروه خونی تابه حال انجام ندادید انجام بدید.

3. برای معاینه به یه پزشک عمومی (هر جا دوست دارید) مراجعه کنید. (البته در دفترچه ذکر شده که در آینده نزدیک پزشکان عمومی مورد نظر نظام وظیفه معرفی خواهند شد اما فعلا" هر جا دوست داشتید می تونید برید.)

4. یه حساب عابر بانک سپه که در قالب سرمایه گذاری کوتاه مدت هست نیاز دارید که باید برید افتتاح کنید.

5. اگه آموزش های تکمیلی بسیج رو طی کردید بهدردتون می خوره چون در اینصورت از شر اون تعهد مربوط به معافیت پزشکی که ذکر شده باید اموزش مقدماتی رزم رو بگذرونید خلاص می شوید.

6. وقتی مدارک رو تکمیل کردید برید پلیس +10 که براتون ثبت کنن. یه برگه بهتون می دن که بسته به محل سکونت باید بعد از یه مدت (برای من یه هفته بود) ببرید سازمان وظیفه عمومی شهرتون که مهر کنند و یه نامه دیگه برای

پذیرش بیمارستان بهتون بدن. امضای جناب سرهنگ هم برای پذیرش بیمارستان الزامی هست.

7. درمورد بیمارستانتون حتما" تحقیق کنید که پزشک مخصوص نظام وظیفه چه روزایی هست. مثلا" برای من که گوش حلق بینی بود در بیمارستان امیر اعلم پزشک مربوطه فقط دوشنبه و چهارشنبه در بیمارستان حضور داشت.

8. تمارض خیلی پیشنهاد نمی شه اما اگه خیلی وارد هستید مانعی نداره اما به طور حتم پروسه معاینه طولانی خواهد شد. مثلا" برای من اول شنوایی سنجی معمولی انجام شد که یه خورده تمارض کردم بعد ازمایش ABR که قرار

بود انجام بشه اما به دلیل خرابی دستگاه مربوطه به تعویق افتاد!

9. بعد از انجام آزمایشات مربوطه باید نتیجه آزمایشات و معاینات به مهر پزشک بیمارستان برسه. این شرایط برای خیلی ها پیش میاد که روز گرفتن جواب آزمایشات با روز حضور پزشک در بیمارستان متفاوته و شما باید برای ویزیت

پزشک دوباره برید بیمارستان. سعی کنید با پزشک در ویزیت معمولی دیدار کنید چون در غیر اینصورت ممکن است جواب نگیرید. مثلا" برای یه نفر پیش اومد که چون نمی خواست توی نوبت ویزیت بمونه رفت دم در اتاق عمل و بعه

محض این که پزشک از اتاق عمل خارج شد رفت پیش پزشک و گفت این ها نتایج آزمایشات منه... دکتر هم عصبانی شد و نتایج رو تایید نکرد و شخصی که حق مسلمش بود معاف بشه، معاف نشد!

10. بعد از این که پزشک بیمارستان جواب آزمایش رو امضا کرد دو حالت پیش میاد: جواب رو بسته بندی می کنن میدنبه خودتون یا با پست میفرستن نظام وظیفه.

در حالت اول باید حواستون جمع باشه بشته به هیچ وجه باز نشه یعنی اگه به هر دلیلی باز بشه دیگه مورد قبول نیست و آزمایشات باید تکرار بشن.

در حالت دوم هم که یه تاریخ مشخص می کنن برید نظام وظیفه.

11. بعد از این که جواب به نظام وظیفه رسید و شما هم مراجعه کردین بهتون وقت میدن برای کمیسیون پزشکی. به موقع حضور پیدا کنید.

12. هر چی مدرک در مورد بیماریتون دارین با خوتون ببرید. البته توی کمیسیون خیلی اجازه نمیدن صحبت کنین اما اگه دیدین دکتر بلاتکلیف مونده یا داره به جواب آزمایشات شک می کنه سریع بگید دکتر من آزمایش مشابه رو قبلا"

انجام دادم می خواین نتیجه اون آزمایش هم بدم بررسی کنید؟

13. بعد از صدور رای نهایی معافیت باید چند تا پرداخت انجام بدین به چند تاشماره حساب بانک ملی. علی الحساب 121200 تومان باید پرداخت کنین.
    بقیه موارد هم در آینده میذارم.
    پست ویرایش خواهد شد.

موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 12-09-2013 at 12:33.

14. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •