ايران باز هم در آسيا آقايى مىکند رحمان: يک نيمه اينزاگى را گرفتم، يک نيمه جيلاردينو را
رحمان در بازى ليورنو - ميلان ستاره تيمش بود و دو مهاجم سرشناس ميلان را به راحتى از کار انداخت. رحمان ديگر آنقدر تجربه دارد که در سرى A بتواند دفاع تيمش را طورى رهبرى کند که مقابل ميلان بدون گل از زمين خارج شود.
با حضور تو ليورنو تا به حال نباخته است.
خوشحالم که فصل را خوب شروع کردهايم اما هنوز براى قضاوت در مورد ليورنو زود است.
به نظر تو ليورنو در اين فصل مىتواند مدعى باشد؟
تيم بسيار خوبى داريم و ليورنو قوىترين تيمى است که در سرىa در آن حضور پيدا کردهام و کاملاً با دو تيم پروجا و مسينا تفاوت دارد اما شايد نظر دادن در مورد اينکه بتواند مدعى باشد کمى زود باشد.
خيلى زود در ترکيب ليورنو قرار گرفتي.
من به ليورنو پيوستم تا بازى کنم و فکر مىکنم بعد از حضور شش ساله در ليگ ايتاليا بازى کردن من براى ليورنو عادى باشد.
فرق ليورنو با مسينا چيست؟
اين دو باشگاه تفاوتهاى زيادى دارند. بازيکنان ليورنو سرشناستر و حرفهاىتر از مسينا هستند در اينجا احساس راحتى مىکنم و به نظرم در ليورنو موفق مىشوم.
نظرت در مورد آريگونى سرمربى ليورنو چيست؟
من با نظر ايشان به ليورنو آمدم او به توانايىهاى من اعتماد دارد و اکنون در تيم او خيلى راحت بازى مىکنم.
در مورد بازى با ميلان بگو؟
بازى سختى بود اما تيم ليورنو حساب شده و منطقى بازى کرد و به خوبى توانستيم بازى آنها را مهار کنيم. ميلان موقعيت زيادى در اين بازى براى گل زدن نداشت.
تو مأمور مهار جيلاردينو بودى يا اينزاگي؟
نيمه اول جيلاردينو را مهار کردم و در نيمه دوم آريگونى گفت با اينزاگى من تو من کنم که خوشبختانه هر دو مهاجم کارى نتوانستند بکنند.
گويا بازى خوبى انجام دادي.
بعد از شش سال حضور در سرىa هنوز بازى با ميلان، اينترو يوونتوس برايم جذاب است و مىخواهم بهترين بازىهايم را مقابل اين تيمها انجام دهم.
شرايط تيمملى را نسبت به گذشته چطور مىبيني؟
از هر لحاظ شرايط تيمملى بهتر شده است. در اين مدت کوتاه پيشرفت بيشترى نسبت به گذشته کردهايم و نتايج مطلوبى هم گرفتيم. من مطمئن هستم ايران به روزهاى خوب خود برمىگردد و دوباره در آسيا آقايى مىکند.
براى بازى با چينتايپه به تيمملى اضافه مىشوي؟
هنوز دعوتنامهاى از سوى فدراسيون به باشگاه ليورنو ارسال نشده است. اگر کادر فنى تيمملى اعلام نياز کند قطعاً مىآيم.