تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 548 از 827 اولاول ... 48448498538544545546547548549550551552558598648 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,471 به 5,480 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

ايران‌ باز هم‌ در آسيا آقايى‌ مى‌کند رحمان: يک‌ نيمه‌ اينزاگى‌ را گرفتم، يک‌ نيمه‌ جيلاردينو را

رحمان‌ در بازى‌ ليورنو - ميلان‌ ستاره‌ تيمش‌ بود و دو مهاجم‌ سرشناس‌ ميلان‌ را به‌ راحتى‌ از کار انداخت. رحمان‌ ديگر آنقدر تجربه‌ دارد که‌ در سرى‌ A بتواند دفاع‌ تيمش‌ را طورى‌ رهبرى‌ کند که‌ مقابل‌ ميلان‌ بدون‌ گل‌ از زمين‌ خارج‌ شود.
    با حضور تو ليورنو تا به‌ حال‌ نباخته‌ است.
    خوشحالم‌ که‌ فصل‌ را خوب‌ شروع‌ کرده‌ايم‌ اما هنوز براى‌ قضاوت‌ در مورد ليورنو زود است.
    به‌ نظر تو ليورنو در اين‌ فصل‌ مى‌تواند مدعى‌ باشد؟
    تيم‌ بسيار خوبى‌ داريم‌ و ليورنو قوى‌ترين‌ تيمى‌ است‌ که‌ در سرى‌a در آن‌ حضور پيدا کرده‌ام‌ و کاملاً‌ با دو تيم‌ پروجا و مسينا تفاوت‌ دارد اما شايد نظر دادن‌ در مورد اينکه‌ بتواند مدعى‌ باشد کمى‌ زود باشد.
    خيلى‌ زود در ترکيب‌ ليورنو قرار گرفتي.
    من‌ به‌ ليورنو پيوستم‌ تا بازى‌ کنم‌ و فکر مى‌کنم‌ بعد از حضور شش‌ ساله‌ در ليگ‌ ايتاليا بازى‌ کردن‌ من‌ براى‌ ليورنو عادى‌ باشد.
    فرق‌ ليورنو با مسينا چيست؟
    اين‌ دو باشگاه‌ تفاوت‌هاى‌ زيادى‌ دارند. بازيکنان‌ ليورنو سرشناس‌تر و حرفه‌اى‌تر از مسينا هستند در اينجا احساس‌ راحتى‌ مى‌کنم‌ و به‌ نظرم‌ در ليورنو موفق‌ مى‌شوم.
    نظرت‌ در مورد آريگونى‌ سرمربى‌ ليورنو چيست؟
    من‌ با نظر ايشان‌ به‌ ليورنو آمدم‌ او به‌ توانايى‌هاى‌ من‌ اعتماد دارد و اکنون‌ در تيم‌ او خيلى‌ راحت‌ بازى‌ مى‌کنم.
    در مورد بازى‌ با ميلان‌ بگو؟
    بازى‌ سختى‌ بود اما تيم‌ ليورنو حساب‌ شده‌ و منطقى‌ بازى‌ کرد و به‌ خوبى‌ توانستيم‌ بازى‌ آنها را مهار کنيم. ميلان‌ موقعيت‌ زيادى‌ در اين‌ بازى‌ براى‌ گل‌ زدن‌ نداشت.
    تو مأمور مهار جيلاردينو بودى‌ يا اينزاگي؟
    نيمه‌ اول‌ جيلاردينو را مهار کردم‌ و در نيمه‌ دوم‌ آريگونى‌ گفت‌ با اينزاگى‌ من‌ تو من‌ کنم‌ که‌ خوشبختانه‌ هر دو مهاجم‌ کارى‌ نتوانستند بکنند.
    گويا بازى‌ خوبى‌ انجام‌ دادي.
    بعد از شش‌ سال‌ حضور در سرى‌a هنوز بازى‌ با ميلان، اينترو يوونتوس‌ برايم‌ جذاب‌ است‌ و مى‌خواهم‌ بهترين‌ بازى‌هايم‌ را مقابل‌ اين‌ تيم‌ها انجام‌ دهم.
    شرايط‌ تيم‌ملى‌ را نسبت‌ به‌ گذشته‌ چطور مى‌بيني؟
    از هر لحاظ‌ شرايط‌ تيم‌ملى‌ بهتر شده‌ است. در اين‌ مدت‌ کوتاه‌ پيشرفت‌ بيشترى‌ نسبت‌ به‌ گذشته‌ کرده‌ايم‌ و نتايج‌ مطلوبى‌ هم‌ گرفتيم. من‌ مطمئن‌ هستم‌ ايران‌ به‌ روزهاى‌ خوب‌ خود برمى‌گردد و دوباره‌ در آسيا آقايى‌ مى‌کند.
    براى‌ بازى‌ با چين‌تايپه‌ به‌ تيم‌ملى‌ اضافه‌ مى‌شوي؟
    هنوز دعوتنامه‌اى‌ از سوى‌ فدراسيون‌ به‌ باشگاه‌ ليورنو ارسال‌ نشده‌ است. اگر کادر فنى‌ تيم‌ملى‌ اعلام‌ نياز کند قطعاً‌ مى‌آيم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

مجيدي: اميدوارم‌ ايرانى‌ها ستاره‌ باشند

فرهاد مجيدى‌ مهاجم‌ ايرانى‌ تيم‌ النصر امارات‌ اين‌ روزها از آمادگى‌ خوبى‌ برخوردار است. وى‌ که‌ خود را براى‌ مصاف‌ اين‌ هفته‌ تيمش‌ مقابل‌ الشارجه‌ آماده‌ مى‌کند، درخصوص‌ ديدار فوق‌ به‌ خبرورزشى‌ گفت: الشارجه‌ تيم‌ خوبى‌ است‌ که‌ در خانه‌ بازى‌ مى‌کند و با حضور رسول‌ خطيبى‌ و مسعود شجاعى‌ نسبت‌ به‌ سال‌ گذشته‌ قوى‌تر شده‌ که‌ اين‌ موضوع‌ کار ما را سخت‌ مى‌کند.
    وى‌ ادامه‌ داد: تيم‌ ما در حال‌ حاضر شرايط‌ مطلوبى‌ دارد و اميدواريم‌ تا با ارائه‌ يک‌ بازى‌ خوب‌ و تماشاگرپسند، از الشارجه‌ در زمينش‌ امتياز بگيريم. البته‌ من‌ اميدوارم‌ که‌ 4 بازيکن‌ ايرانى‌ النصر و الشارجه‌ بهترين‌هاى‌ ميدان‌ بوده‌ و همگى‌ عملکرد خوبى‌ داشته‌ باشند، چرا که‌ درخشش‌ ايرانى‌ها اعتبار ايران‌ را بالا مى‌برد.
    مجيدى‌ که‌ در هفته‌ اول‌ موفق‌ به‌ گلزنى‌ براى‌ تيمش‌ نشد، اميدوار است‌ تا مقابل‌ الشارجه‌ گلزنى‌ کند، وى‌ در اين‌ باره‌ اضافه‌ کرد: متأسفانه‌ در ديدار مقابل‌ الوصل‌ موقعيت‌ گلزنى‌ به‌ دست‌ نياوردم‌ و در امر گلزنى‌ ناموفق‌ بودم، اما تلاش‌ مى‌کنم‌ تا در اين‌ بازى‌ براى‌ النصر گلزنى‌ کنم، ولى‌ در درجه‌ اول‌ موفقيت‌ تيم‌ ملاک‌ است‌ و بعد گلزنى‌ من!

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

روبرتو منچينى‌ در کانال‌ اينتر: با دقت‌ بيشترى‌ به‌ مصاف‌ بايرن‌ مى‌رويم‌

يکى‌ از موضوعاتى‌ که‌ باعث‌ شده‌ انتقادات‌ زيادى‌ از نوع‌ تفکر روبرتو منچينى‌ و دانش‌ مربيگرى‌ وى‌ شود، تغييرات‌ زيادى‌ است‌ که‌ او در ترکيب‌ اينتر به‌ وجود مى‌آورد و تيم‌ را تا مرز شکست‌ پيش‌ مى‌برد.
    پيروزى‌ مقابل‌ کيه‌وو که‌ به‌ اعتقاد بسيارى‌ خيلى‌ شانسى‌ نصيب‌ اينتر شد تا 75 دقيقه‌ بدون‌ هيچ‌ مشکلى‌ به‌ سود اينتر پيش‌ مى‌رفت. گلهاى‌ کرسپو، ساموئل‌ و استانکوويچ‌ همه‌ چيز را به‌ سود نراتزورى‌ها کرده‌ بود اما تعويض‌هاى‌ اشتباه‌ منچينى‌ موجب‌ شد تا حريف‌ ورونايى‌ در مدت‌زمان‌ يازده‌ دقيقه‌ (از 78 تا 89) سه‌ گل‌ وارد دروازه‌ خوليو سزار کند و در شرايطى‌ که‌ داور 4 دقيقه‌ هم‌ وقت‌ تلف‌ شده‌ گرفته‌ بود، در نهايت‌ بازى‌ 4 بر 3 به‌ سود اينتر خاتمه‌ پذيرد و امشب‌ منچينى‌ جوان‌ حق‌ اشتباه‌ ندارد. تيم‌ او در مه‌آتزا به‌ مصاف‌ بايرن‌مونيخ‌ خواهد رفت. تيمى‌ با الگوى‌ کامل‌ از فوتبال‌ منظم‌ آلمانى‌ که‌ براى‌ پيشى‌ گرفتن‌ از اسپورتينگ‌ ليسبون‌ و ماندن‌ در صدر جدول‌ براى‌ کسب‌ هر سه‌ امتياز راهى‌ ميلانو شده‌ است.
    مسأله‌اى‌ که‌ بيش‌ از هر چيز باعث‌ هراس‌ هواداران‌ اينتر شده، همان‌ اشتباهات‌ و نوع‌ تفکرات‌ روبرتو منچينى‌ است‌ که‌ بازى‌ سه‌ بر صفر برده‌ را با فيورنتينا سه‌ بر دو کرد و در مقابل‌ کيه‌وو هم‌ که‌ توضيح‌ داده‌ شده‌ است.
    با اين‌ حال‌ مربى‌ جوان‌ اينتر در آستانه‌ اين‌ بازى‌ بزرگ‌ و سرنوشت‌ساز به‌ هواداران‌ اطمينان‌ مى‌دهد اينتر براى‌ پيروزى‌ بر بايرن‌ آماده‌ است.
    انتقاد از خط‌ دفاعى
    * منچينى‌ بعد از اعتراف‌ به‌ اشتباهات‌ خود در مورد سه‌ تعويضى‌ که‌ مقابل‌ کيه‌وو انجام‌ داد، به‌ انتقاد از مدافعان‌ تيمش‌ مى‌پردازد.
    او مى‌گويد: کاملاً‌ واضح‌ بود روى‌ هر سه‌ گل‌ مدافعان‌ مرتکب‌ بى‌دقتى‌ شدند و بعد از ضربه‌ پنالتي، بازيکنان‌ حريف‌ خيلى‌ راحت‌ به‌ محوطه‌ جريمه‌ ما نفوذ مى‌کردند، در حالى‌ که‌ هيچ‌ بازيکنى‌ را سد راه‌ خود نمى‌ديدند و دو گل‌ ديگر را هم‌ به‌ ثمر رساندند و اين‌ اشتباهات‌ در بازى‌ با بايرن‌ هرگز تکرار نخواهد شد چون‌ پيروزى‌ در ليگ‌ قهرمانان‌ اروپا هدف‌ بزرگ‌ اينتر در اين‌ فصل‌ است. دوست‌ دارم‌ همانند بازى‌ با کيه‌وو مقابل‌ بايرن‌ به‌ ميدان‌ برويم. ما خيلى‌ خوب‌ شروع‌ کرديم‌ و در نيمه‌ دوم‌ هم‌ کارنامه‌ مثبتى‌ داشتيم‌ اما به‌ هر حال‌ يک‌ تيم‌ در هر مسابقه‌ نمى‌تواند صددرصد تيم‌ برتر ميدان‌ باشد و کيه‌وو هم‌ در دقايق‌ پايانى‌ فشار حملات‌ خود را زياد کرد و توانست‌ سه‌ گل‌ از چهار گل‌ را جبران‌ کند.
    تغييرات‌ اينتر مقابل‌ بايرن
    * مربى‌ اينتر باز هم‌ از تغييرات‌ در ترکيب‌ و نوع‌ بازى‌ تيمش‌ حرف‌ مى‌زند و قصد دارد با شيوه‌اى‌ متفاوت‌ مقابل‌ بايرن‌مونيخ‌ به‌ ميدان‌ برود.
    او گفت: من‌ ترکيب‌ اصلى‌ تيم‌ را آماده‌ کرده‌ام‌ و بازيکنانى‌ را برابر بايرن‌ به‌ زمين‌ خواهم‌ فرستاد که‌ از هر نظر براى‌ کمک‌ به‌ پيروزى‌ تيم‌ در اين‌ ديدار آماده‌اند. انتخاب‌هاى‌ من‌ براساس‌ نام‌ بازيکن‌ صورت‌ نگرفت، بلکه‌ بهترين‌ها را از نظر آمادگى‌ روحى‌ و جسمى‌ برگزيده‌ام‌ و به‌ اين‌ نفرات‌ ايمان‌ زيادى‌ دارم.
    در خط‌ ميانى‌ با قدرت‌ بسيار بالايى‌ بازى‌ خواهيم‌ کرد. پاتريک‌ ويه‌را و استبان‌ کامبياسو به‌ هيچ‌ وجه‌ انکارناپذير نيستند و غيبت‌ آنها در اين‌ ديدار کار مرا بسيار مشکل‌ کرده‌ است‌ ولى‌ من‌ هافبک‌هاى‌ قدرتمندى‌ را مقابل‌ بايرن‌ به‌ ميدان‌ مى‌فرستم.
    براى‌ خط‌ حمله‌ هم‌ فضاى‌ بازى‌ براى‌ همه‌ وجود دارد. ما در اين‌ فصل‌ بهترين‌ مهاجمان‌ دنيا را در اختيار داريم‌ و به‌ عقيده‌ من‌ اينتر داراى‌ بهترين‌ خط‌ حمله‌ اروپاست‌ و اين‌ موضوع‌ را در بازى‌ امشب‌ و ديدارهاى‌ آينده‌ به‌ معرض‌ نمايش‌ مى‌گذاريم‌ چون‌ قصد داريم‌ در اروپا بهترين‌ باشيم‌ و تمام‌ سعى‌ خود را براى‌ رسيدن‌ به‌ اين‌ هدف‌ خواهيم‌ کرد.
    آدريانو؛ روز به‌ روز بهتر مى‌شود
    * روبرتو منچينى‌ از بازى‌ آدريانو مقابل‌ کيه‌وو رضايت‌ کامل‌ دارد. اين‌ برزيلى‌ گل‌ نزد اما پايه‌گذار دو گل‌ اينتر بود.
    وى‌ مى‌گويد: در خط‌ حمله‌ هرنان‌ کرسپو يک‌ بازيکن‌ نمونه‌ براى‌ ساير مهاجمان‌ است. او خيلى‌ خوب‌ گل‌ مى‌زند و من‌ همين‌ انتظار را از يک‌ گلزن‌ دارم. در بازى‌ يکشنبه‌ بعدازظهر آدريانو باز هم‌ گل‌ نزد اما او پاس‌ گل‌ داد و يک‌ بار هم‌ مى‌توانست‌ گل‌ زيبايى‌ را به‌ ثمر برساند اما دروازه‌بان‌ کيه‌وو ضربه‌ او را مهار کرد.
    به‌ عقيده‌ من‌ رقابت‌ در اينتر باعث‌ شده‌ تا آدريانو روز به‌ روز بهتر شود. او براى‌ قرار گرفتن‌ در ترکيب‌ اصلى‌ تلاش‌ مى‌کند و معتقدم‌ اين‌ مسأله‌ به‌ سود تيم‌ خواهد بود. من‌ مهاجمان‌ خوبى‌ را در تيم‌ دارم‌ و دوست‌ دارم‌ همه‌ آنها فضا براى‌ بازى‌ کردن‌ داشته‌ باشند. ما يک‌ فصل‌ طولانى‌ را در پيش‌ داريم، در سرى‌ A، جام‌حذفى‌ ايتاليا و ليگ‌ قهرمانان‌ اروپا بايد به‌ ميدان‌ برويم‌ و پرواضح‌ است‌ که‌ يک‌ بازيکن‌ به‌ طور کامل‌ نمى‌تواند در هر سه‌ تورنمنت‌ براى‌ تيم‌ در ترکيب‌ اصلى‌ بازى‌ کند. من‌ براى‌ اين‌ فصل‌ بازيکنانى‌ را انتخاب‌ کرده‌ام‌ که‌ در طول‌ مسابقات‌ اينتر را همراهى‌ کنند.
    از دست‌ دادن‌ يک‌ بازيکن‌ بزرگ‌ پيامدهاى‌ خوبى‌ براى‌ تيم‌ ندارد. کامبياسو يکى‌ از ستاره‌هاى‌ بزرگ‌ تيم‌ است‌ و مصدوميت‌ او اجتناب‌ناپذير بود ولى‌ در روى‌ نيمکت‌ بازيکنانى‌ را دارم‌ که‌ قادر هستند جاى‌ خالى‌ او يا ويه‌راى‌ مصدوم‌ را پر کنند.
    براى‌ جدال‌ امشب‌ با دقت‌ بيشترى‌ به‌ مصاف‌ بايرن‌ خواهيم‌ رفت. حريف‌ ما يک‌ تيم‌ کامل‌ و پرقدرت‌ است‌ و بايد در خانه‌ آنها را شکست‌ دهيم. پيروزى‌ برابر مونيخى‌ها براى‌ من‌ از هر چيز ديگرى‌ مهمتر است. ما ديگر دچار اشتباه‌ نخواهيم‌ شد و درسهاى‌ خوبى‌ از بازيهاى‌ گذشته‌ به‌ دست‌ آورده‌ايم. امشب‌ در مه‌آتزا شما شاهد پيروزى‌ اينتر خواهيد بود و در رابطه‌ با قول‌ من‌ ترديد نداشته‌ باشيد.

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

احمدزاده:
    براي خروج از بحران، بايد سايپا را شكست دهيم

ملوان براي خروج از شرايط بحراني بايد تحت هر شرايطي مقابل سايپا پيروز شود.

محمد احمدزاده سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي در گفت‌وگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق گفت: از آنجايي كه ملوان امتيازات زيادي را از دست داده است بايد در انزلي مقابل سايپا پيروز بشويم تا وارد شرايط بحراني نشويم. در واقع شرايط ملوان به گونه‌اي است كه بايد سايپا را شكست دهد تا به شرايط ايده‌آل نزديك شود. قطعا مقابل سايپا بازي بسيار مشكلي پيش‌رو داريم چون آنها تيم باتجربه‌اي هستند و برگ برنده‌اي همچون علي دايي را در اختيار دارند.
    وي ادامه داد: اميدوارم مانند چند ديدار گذشته‌مان دچار بدشانسي نشويم به هر حال ملوان طي اين مدت كوتاه به رغم آنكه تغييرات فراواني داشته است ولي بازيكنان چه از نظر نوع فوتبال و چه از نظر فيزيكي پيشرفت محسوسي داشته‌اند و اين موضوع كاملا مشخص است. براي اينكه بازيكنان جوان ملوان از نظر روحي رواني تقويت شوند، بايد سايپا را شكست دهيم تا بازيكنان به خودباوري برسند.
    احمدزاده خاطرنشان كرد: ملوان ديگر در انزلي امتيازي از دست نمي‌دهد و تمام حريفانش را در خانه شكست خواهد داد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

قنبري:

به هيچ عنوان مغرور نشده‌ايم

ابومسلم يكي از تيم‌هاي قدرتمند ليگ برتر است و شكست دادن اين تيم در مشهد كار آساني نيست.

كريم قنبري مربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق گفت: ابومسلم بعد از استعفاي ميثاقيان دچار وضعيت بدي شد اما در حال حاضر با انتخاب سرمربي جديد آنها از نظر روحي رواني در شرايط بسيار خوبي به سر مي‌برند و بازي كردن مقابل اين تيم كار بسيار مشكلي است. ابومسلم پيشرفت قابل توجهي داشته است و بازيكنان جوان اين تيم براي اثبات شايستگي خود با انگيزه بسيار بالايي مقابل قهرمان جام حذفي قرار خواهند گرفت.
    وي ادامه داد: سپاهان نيز بعد از قهرماني در جام حذفي از نظر روحي رواني در شرايط بسيار خوبي قرار داشته و به هيچ عنوان از قهرماني در جام حذفي مغرور نمي‌شويم. نقاط ضعف و قوت ابومسلم را به طور كلي شناسايي كرده‌ايم و براي ديدار مقابل اين تيم از هر نظر آماده هستيم.
    قنبري در پايان خاطرنشان كرد: به طور قطع در نبود نويدكيا و شفيعي دچار مشكل خواهيم شد ولي بازيكنان جايگزين نيز در شرايط بسيار خوبي به سر مي‌برند.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

با حضور 3 بازيكن بزرگسال آغاز شد
    تمرين اميدهاي كره براي رقابتهاي آسيايي دوحه

17 بازيكن زير 23 سال كره اي براي حضور در اردوي آمادگي تيم ملي اميد كره جنوبي جهت شركت در رقابت هاي فوتبال بازيهاي آسيايي دوحه معرفي شدند.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ پيم وربيك سرمربي تيمهاي ملي و اميد كره جنوبي 3 بازيكن بزرگسال را نيز به اردوي تيم ملي اميد اين كشور دعوت كرد تا 20 بازيكن در اين اردو حضور داشته باشند.
    كيم دونگ جين مدافع تيم ملي بزرگسالان كره كه اخيرا به تيم زنيت سن پترزبورگ روسيه پيوسته در كنار كيم دو هيون هافبك تيم ايلهواچونبا و گلزن تيم ملي كره جنوبي در بازي اخير مقابل ايران و همچنين لي چون سو مهاجم ملي پوش تيم تانگوك بزرگسالان حاضر در تيم اميد كره جنوبي به شمار مي روند.
    گفتني است، تيم ملي اميد كره جنوبي در رقابت هاي فوتبال بازيهاي آسيايي دوحه در گروه دوم با تيم هاي ويتنام، بنگلادش و بحرين همگروه است.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

سرمربي تيم ملي استراليا پس از اعلام فهرست بازيكنان:
    مارك ويدوكا قطعا در جام ملتهاي آسيا شركت خواهد كرد

سرمربي تيم ملي استراليا اعلام كرد كه مارك ويدوكا در مرحله نهايي جام ملتهاي آسيا تيم ملي اين كشور را همراهي خواهد كرد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ پس از اعلام اسامي بازيكنان تيم ملي استراليا براي ديدار دوستانه مقابل پاراگوئه كه قرار است هفته آينده در شهر بريسبين استراليا برگزار شود، مطبوعات اين كشور از عدم حضور مارك ويدوكا مهاجم سرشناس اين تيم در تركيب تيم ملي خبر دادند.
    گراهام آرنولد سرمربي استراليا روز گذشته در گفت و گو با سايت معتبر گل ضمن رد اين خبر گفت: مارك ويدوكا قطعا يكي از مهاجما تيم ملي استراليا در جام ملتهاي آسيا در سال 2007 است و من مطمئن هستم كه او براي حضور در تيم ملي استراليا آماده خواهد بود.
    مهاجم اين فصل ميدلزبرو انگليس در دو بازي آينده تيم ملي كشورش مقابل پاراگوئه و بحرين حضور نخواهد داشت. وي دليل عدم حضور خود را به دنيا آمدن نوزاد دوم خويش عنوان كرده است .

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

23 بازيكن به تيم ملي جوانان دعوت شدند

از سوي كميته جوانان فدراسيون فوتبال، 23 بازيكن به تيم ملي جوانان جهت اعزام به چين و امارات دعوت شدند.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا ) و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال؛ اسامي دعوت شدگان به شرح زير مي باشد:
    مهرداد پولادي، كمال الدين كاميابي نيا، ميثم مهاجر، وريا غفوري، سامان آقازماني، حسين حبيب زاده، عليرضا حقيقي، مهدي كياني، سيد جمال موسوي، مصطفي چترآبگون (تهران)، اتابك نمازي (اردبيل)، حجت چهارمحالي، علي اميري، فرهاد آل خميس، سيد هادي هاشمي زاده، مهدي چمن آرا، ميلاد زنيدپور (خوزستان)، شهرام گودرزي، حميد جوكار (فارس)، ياشا خليلي (كرمان)، محسن فروزان (گيلان)، اسماعيل قروي، مهرداد كفشگري (مازندران).
    گفتني است؛ دعوت شدگان بايد ساعت 10 صبح روز يكشنبه 9/7/85 خود را به مربيان مربوطه معرفي نمايند.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

پرسپوليس جريمه شد

در ديدار دو تيم پرسپوليس تهران و برق شيراز كه روز يكشنبه 26/6/85 در ورزشگاه آزادي برگزار شد، تيم پرسپوليس به مدت 2 دقيقه در نيمه دوم تاخير ورود به زمين مسابقه داشته است.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا ) و به نقل از سايت فدراسيون؛ طبق آئين نامه باشگاههاي ليگ حرفه اي، باشگاه پرسپوليس به پرداخت مبلغ ششصد هزار ريال جريمه نقدي محكوم شد.

بازيكن ملوان جريمه نقدي شد

جلال رافخاهي بازيكن تيم ملوان بندر انزلي كه در بازي تيمش مقابل سپاهان به داور مسابقه اهانت كرده بود، به جريمه نقدي و توبيخ كتبي محكوم شد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا ) و به نقل از سايت فدراسيون ؛ بر اساس اعلام داور اين ديدار و طبق آئين نامه انضباطي و با توجه به راي كميته انضباطي، بازيكن نامبرده به پرداخت مبلغ پانصد هزار ريال جريمه نقدي و توبيخ كتبي با درج در پرونده محكوم شده است.
    گفتني است، راي صادره ظرف 4 روز پس از ابلاغ قابل استيناف در شورايعالي استيناف مي باشد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

در آغاز هفته ششم بوندس‌ليگا
    هانوفر و هاشميان ميهمان دورتموند هستند

تيم هانوفر براي فرار از انتهاي جدول، مجاب به كسب امتيار در مقابل بوروسيا دورتموند است.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ در آغاز هفته ششم بوندس ليگاي آلمان روز جمعه تيم هانوفر كه وحيد هاشميان مهاجم تيم ملي ايران را در اختيار دارد، ميهمان بوروسيا دورتموند خواهد بود.
    هانوفر از پنج بازي صاحب يك برد، 3 باخت و يك تساوي است و با 4 امتياز تيم ما قبل آخر جدول (رده هفدهم) محسوب مي‌شود.
    بوروسيا دورتموند با 2 پيروزي، يك تساوي و يك شكست با 7 امتياز در مكان نهم ايستاده است.
    وحيد هاشميان در فصل جديد بوندس ليگا، تنها يك گل براي هانوفر به ثمر رسانده است.
    گفتني است، بازي تيمهاي بوروسيا دورتموند و هانوفر ساعت 9 شب به وقت تهران آغاز مي‌شود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •