تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 548 از 755 اولاول ... 48448498538544545546547548549550551552558598648 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,471 به 5,480 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

من یک اپسون تی 50 دارم
    مشکلی که دارم اینه حدودا 15-20 تا کاغذ عکس پرینت میکنه بعد مشکی شروع میکنه به خط انداختن
    فقط هم مشکی خط میندازه نازل چک میزنم نصف خطهای مشکی رو نمیزنه هد کلین میکنم درست میشه و دوباره روز از نو روزی از نو 20-30 تا میزنه همین اتفاق
    جوهرم mir-aus هست اینم سایتش : MIR-AUS.COM
    هر روزم پرینت میکنم فرداش میام می بینم مقداری از جوهرها داخل شلنگ متصل به کارتریج برگشته
    هواگیری هم کردم تمام رنگها ولی بازم مشکل ادامه داره
    شلنگ خروجی هم واسه جوهرهای اضافه گذاشتم
    اینم وضعیت نازل چک :
    بالایی بعد از هد کلین هست
    پایینی هم قبل از هد کلین
    همونطور که ملاحظه میشه همه رنگها بدون مشکل هستند به جز مشکی
    البته عکس کیفیت زیاد خوبی نداره
    Last edited by arash rashno; 12-10-2012 at 22:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه JVC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    آیا پرینتر تون مدتی بدون استفاده بوده؟
    آیا مخزن داره؟
    ایا هواگیر شده؟
    ترجیحا نمونه نازل چک رو اینجا بگذارید
    سلام دوست عزیز..

روزی یکی دو تا و بعضی وقتها روزی 10 15 تام میگیرم..بدون استفاده نبوده برای یکی 2 روز

بله مخزن داره..

هواگیری ؟ چطوری ؟

الان دسترسی به کامپیوتر که پرینتر روشه ندارم..فردا میزارم
    Last edited by JVC; 12-10-2012 at 23:21.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام
    پرینتر hp1005دارم که بعد از اینکه تونر آن شارژ شده دچار مشکل شدم ،
    صفحات اینترنتی را خیلی خوب و مثل قبل پرینت می گیره ولی pdfها رو به شدت کم رنگ پرینت می کنه
    خیلی ممنون میشم اگر کمک کنید در رفع این مشکل!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

توضیحش رو طبق راهنمای سایت پارس کپی میزارم کار ساده ای هست :

درپوشهای مخصوص هواگیری را از روی کارتریج ها بردارید. یکی از سرنگها را برداشته و روی محل هواگیری اولین کارتریج قرار دهید. هنگام هواگیری، کارتریج را کاملا عمودی نگه دارید تا هوای درون کارتریج کاملا خارج شود. سرنگ را به آرامی به طرف بالا بکشید، این کار باید به راحتی و بدون نیاز به فشار انجام شود، اگر سرنگ به راحتی بالا نمی آید، دقت کنید که لوله های جوهر مسدود نشده باشند و ورودی هوا باز باشد.با بالا کشیدن سرنگ، جوهر درون لوله حرکت کرده و وارد کارتریج می شود، این کار را ادامه دهید تا کارتریج کاملا پرشده و مقدار اندکی جوهر (حدود نیم میلی لیتر) وارد سرنگ شود.حال سرنگ را برداشته و سوراخ هواگیری را با درپوش آن بپوشانید.درپوش آن بپوشانید. هواگیری را برای تمامی کارتریج ها با استفاده از سرنگهای تمیز انجام دهید، می توانید سرنگها را برای استفاده بعدی با آب بشویید.

5. 2 کاربر از arash rashno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نازل چک بگیرید ببینید کامله؟
    هدکلین کندی ببینید رفع میشه؟
    ممکنه نیاز به شارژ داشته باشه
    ممنون دوست عزیز
    نازل چک مظورتون متوجه نشد
    اما هد کلین کردم رنگ ابی میزنه اما اولش کمرنگ بد درست شده پر رنگه
    مرسی

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

درپوشهای مخصوص هواگیری را از روی کارتریج ها بردارید. یکی از سرنگها را برداشته و روی محل هواگیری اولین کارتریج قرار دهید. هنگام هواگیری، کارتریج را کاملا عمودی نگه دارید تا هوای درون کارتریج کاملا خارج شود. سرنگ را به آرامی به طرف بالا بکشید، این کار باید به راحتی و بدون نیاز به فشار انجام شود، اگر سرنگ به راحتی بالا نمی آید، دقت کنید که لوله های جوهر مسدود نشده باشند و ورودی هوا باز باشد.با بالا کشیدن سرنگ، جوهر درون لوله حرکت کرده و وارد کارتریج می شود، این کار را ادامه دهید تا کارتریج کاملا پرشده و مقدار اندکی جوهر (حدود نیم میلی لیتر) وارد سرنگ شود.حال سرنگ را برداشته و سوراخ هواگیری را با درپوش آن بپوشانید.درپوش آن بپوشانید. هواگیری را برای تمامی کارتریج ها با استفاده از سرنگهای تمیز انجام دهید، می توانید سرنگها را برای استفاده بعدی با آب بشویید.
    سرنگ رو وقتی میزارو رو درپوش میکشم بالا جوهر میاد تو کاتریج مقداری...بعد وقتی سرنگ رو در میارم که هواشو خالی کنیم تا دوباره بزارم رو سرپوش جوهر دوباره میره تو لوله

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من یک اپسون تی 50 دارم
    مشکلی که دارم اینه حدودا 15-20 تا کاغذ عکس پرینت میکنه بعد مشکی شروع میکنه به خط انداختن
    فقط هم مشکی خط میندازه نازل چک میزنم نصف خطهای مشکی رو نمیزنه هد کلین میکنم درست میشه و دوباره روز از نو روزی از نو 20-30 تا میزنه همین اتفاق
    جوهرم mir-aus هست اینم سایتش : MIR-AUS.COM
    هر روزم پرینت میکنم فرداش میام می بینم مقداری از جوهرها داخل شلنگ متصل به کارتریج برگشته
    هواگیری هم کردم تمام رنگها ولی بازم مشکل ادامه داره
    شلنگ خروجی هم واسه جوهرهای اضافه گذاشتم
    اینم وضعیت نازل چک :
    بالایی بعد از هد کلین هست
    پایینی هم قبل از هد کلین
    همونطور که ملاحظه میشه همه رنگها بدون مشکل هستند به جز مشکی
    البته عکس کیفیت زیاد خوبی نداره
    سلام دوست عزیز
    آیا طبق این آموزش هواگیری کردید؟

یک امتحان بکنید:
    سر شلنگ های متصل به کارتریج رو از داخل کارتریج بکشید بیرون. (اینطوری کارتریج میشه مثل کارتریج های قابل شارژ) و استفاده بکنید از دستگاه و ببینید باز هم مشکل ادامه داره یا نه. (توجه داشته باشید که جوهر کارتریج تموم نشه و همچنین وقتی دستگاه رو می خواید خاموش بکنید دوباره اون شلنگ رو تو اون سوراخ بکنید (بی معنی!!!) و یا روی اون سوراخ چسب نواری بزنید که از زیرش احیانا جوهر نزنه بیرون.
    اگر با این کار مشکل حل شد،‌ نشون میده مخزن ویا شلنگ های رابط مشکل دارن و نیاز به بررسی و یا تعویض دارن.
    در غیر این صورت جوهر تون رو عوض کنید (من پارت تکنیک رو پیشنهاد می کنم)
    (رنگ مشکی به خاطر چاپ متن غلظت بیشتری داره و به همین دلیل این مشکل بیشتر برای این رنگ پیش میاد.)‌
    (عملیات گفته شده رو فقط برای کارتریج مشکی انجام بدید)
    موفق باشید

سلام دوست عزیز..

روزی یکی دو تا و بعضی وقتها روزی 10 15 تام میگیرم..بدون استفاده نبوده برای یکی 2 روز

بله مخزن داره..

هواگیری ؟ چطوری ؟

الان دسترسی به کامپیوتر که پرینتر روشه ندارم..فردا میزارم
    سلام دوست عزیز
    طبق این اموزش هواگیری کنید:

و نتیجه رو بگید.
    موفق باشید

با سلام
    پرینتر hp1005دارم که بعد از اینکه تونر آن شارژ شده دچار مشکل شدم ،
    صفحات اینترنتی را خیلی خوب و مثل قبل پرینت می گیره ولی pdfها رو به شدت کم رنگ پرینت می کنه
    خیلی ممنون میشم اگر کمک کنید در رفع این مشکل!!!
    سلام دوست عزیز
    در تظیمات پرینتر Density رو روی مقادیر بالاتری تنظیم کنید.
    همچنین در تنظیمات پرینت آکروبات هم جستجو کنید و تغییرات بدید تا به نتیجه مطلوب برسید.
    موفق باشید

ممنونم دوست عزیز
    ممنون دوست عزیز
    نازل چک مظورتون متوجه نشد
    اما هد کلین کردم رنگ ابی میزنه اما اولش کمرنگ بد درست شده پر رنگه
    مرسی
    سلام دوست عزیز
    در تنظیمات پرینتر تون گزینه ای مثل Nozzle Check یا Head Align هست که نشون دهنده سلامت نازل ها هست. لطفا اسکن برگه ای که چاپ میشه اینجا بگذارید. (لطفا به اندازه کافی فشرده کنید عکس رو)
    متوجه منظورتون از این قسمت نشدم:
    اما هد کلین کردم رنگ ابی میزنه اما اولش کمرنگ بد درست شده پر رنگه.
    موفق باشید

9. 3 کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سرنگ رو وقتی میزارو رو درپوش میکشم بالا جوهر میاد تو کاتریج مقداری...بعد وقتی سرنگ رو در میارم که هواشو خالی کنیم تا دوباره بزارم رو سرپوش جوهر دوباره میره تو لوله
    سلام
    برای هواگیری دو روش وجود داره:
    الف) درپوش جوهر روی مخزن رو ببندید و درپوش هوا رو باز کنید،‌ درپوش هواگیری روی کارتریج رو هم باز کنید. سپس سرنگ رو پر از هوا کرده و از طریق درپوش هوای مخزن اونو خالی کنید. با این کار جوهر داخل مخزن به سمت کارتریج رانده میشه و هوای موجود در کارتریج از سوراخ هواگیری اون خارج میشه.
    توجه: این کار رو باید به آرامی و احیاط انجام بدید،‌ چون وقتی هوای کارتریج تموم شد، جوهر میاد بالا و اگر دیر بجنبید و سرنگ رو دیر بردارید ممکنه جوهر بریزه بیرون.
    اگر با انجام این کار هوا گیری انجام نشد،‌ به سلامت مخزن و شلنگ ها و یا حتی کارتیج و جوهر شک کنید.
    ب) درپوش جوهر روی مخزن رو ببندید و درپوش هوا رو باز کنید،‌ درپوش هواگیری روی کارتریج رو هم باز کنید. سپس سرنگ رو خالی کرده و روی سوراخ هواگیری کارتریج قرار بدید و هوای داخل کارتریج رو بکشید. در این حالت جوهر در اثر مکش از داخل مخزن به داخل کارتریج میاد و وقتی هوای کارتریج تموم شد مقداری جوهر میاد داخل سرنگ.

مزیت روش الف این هست که اول اگر خوب انجام بدید پرت جوهر نداره و ثانیا با یک سرنگ میشه تمام کارتریج ها رو هواگیری کرد.
    مزیت روش ب اینه که ساده تر و مطمئن تره اما اون مقدار جوهری که میاد داخل سرنگ بهتره دور ریخته بشه و بنابراین پرت میشه و همچنین نیاز به چند سرنگ و یا شستن سرنگ هست.

موفق باشید

11. 2 کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    آیا طبق این آموزش هواگیری کردید؟

یک امتحان بکنید:
    سر شلنگ های متصل به کارتریج رو از داخل کارتریج بکشید بیرون. (اینطوری کارتریج میشه مثل کارتریج های قابل شارژ) و استفاده بکنید از دستگاه و ببینید باز هم مشکل ادامه داره یا نه. (توجه داشته باشید که جوهر کارتریج تموم نشه و همچنین وقتی دستگاه رو می خواید خاموش بکنید دوباره اون شلنگ رو تو اون سوراخ بکنید (بی معنی!!!) و یا روی اون سوراخ چسب نواری بزنید که از زیرش احیانا جوهر نزنه بیرون.
    اگر با این کار مشکل حل شد،‌ نشون میده مخزن ویا شلنگ های رابط مشکل دارن و نیاز به بررسی و یا تعویض دارن.
    (رنگ مشکی به خاطر چاپ متن غلظت بیشتری داره و به همین دلیل این مشکل بیشتر برای این رنگ پیش میاد.)‌
    (عملیات گفته شده رو فقط برای کارتریج مشکی انجام بدید)
    موفق باشید

سلام دوست عزیز
    طبق این اموزش هواگیری کنید:

و نتیجه رو بگید.
    موفق باشید

سلام دوست عزیز
    در تظیمات پرینتر Density رو روی مقادیر بالاتری تنظیم کنید.
    همچنین در تنظیمات پرینت آکروبات هم جستجو کنید و تغییرات بدید تا به نتیجه مطلوب برسید.
    موفق باشید

ممنونم دوست عزیز

سلام دوست عزیز
    در تنظیمات پرینتر تون گزینه ای مثل Nozzle Check یا Head Align هست که نشون دهنده سلامت نازل ها هست. لطفا اسکن برگه ای که چاپ میشه اینجا بگذارید. (لطفا به اندازه کافی فشرده کنید عکس رو)
    متوجه منظورتون از این قسمت نشدم:
    اما هد کلین کردم رنگ ابی میزنه اما اولش کمرنگ بد درست شده پر رنگه.
    موفق باشید
    برای هواگیری می بایست جوهر تقریبا پر باشه تو کاتریج..ولی من در حال حاظر زیاد جوهر ندارم..

اینم پرینت نازل ها

خیلی هد کلین کردم ولی درست نشد..نکنه هد گرفته ؟ چیکار کنم ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

برای هواگیری می بایست جوهر تقریبا پر باشه تو کاتریج..ولی من در حال حاظر زیاد جوهر ندارم..

اینم پرینت نازل ها

خیلی هد کلین کردم ولی درست نشد..نکنه هد گرفته ؟ چیکار کنم ؟
    لفا اول این کار رو بکنید:
    سلام
    برای هواگیری دو روش وجود داره:
    الف) درپوش جوهر روی مخزن رو ببندید و درپوش هوا رو باز کنید،‌ درپوش هواگیری روی کارتریج رو هم باز کنید. سپس سرنگ رو پر از هوا کرده و از طریق درپوش هوای مخزن اونو خالی کنید. با این کار جوهر داخل مخزن به سمت کارتریج رانده میشه و هوای موجود در کارتریج از سوراخ هواگیری اون خارج میشه.
    توجه: این کار رو باید به آرامی و احیاط انجام بدید،‌ چون وقتی هوای کارتریج تموم شد، جوهر میاد بالا و اگر دیر بجنبید و سرنگ رو دیر بردارید ممکنه جوهر بریزه بیرون.
    اگر با انجام این کار هوا گیری انجام نشد،‌ به سلامت مخزن و شلنگ ها و یا حتی کارتیج و جوهر شک کنید.
    ب) درپوش جوهر روی مخزن رو ببندید و درپوش هوا رو باز کنید،‌ درپوش هواگیری روی کارتریج رو هم باز کنید. سپس سرنگ رو خالی کرده و روی سوراخ هواگیری کارتریج قرار بدید و هوای داخل کارتریج رو بکشید. در این حالت جوهر در اثر مکش از داخل مخزن به داخل کارتریج میاد و وقتی هوای کارتریج تموم شد مقداری جوهر میاد داخل سرنگ.

مزیت روش الف این هست که اول اگر خوب انجام بدید پرت جوهر نداره و ثانیا با یک سرنگ میشه تمام کارتریج ها رو هواگیری کرد.
    مزیت روش ب اینه که ساده تر و مطمئن تره اما اون مقدار جوهری که میاد داخل سرنگ بهتره دور ریخته بشه و بنابراین پرت میشه و همچنین نیاز به چند سرنگ و یا شستن سرنگ هست.

موفق باشید
    و سپس اگر نتیجه نداد از این روش استفاده کنید:

بهرحال شما نیاز به جوهر دارید،‌ بدون جوهر که نمیشه!
    ضمنا من جوهر پارت تکنیک رو پیشنهاد می کنم.
    موفق باشید

14. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

JVC

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •