چرا از شاتل لند استفاده نمیکنید؟
چرا از شاتل لند استفاده نمیکنید؟
من فیلم باز هستم و فقط فیلم و انیمیشن دانلود میکنم شاتل لند دردی از من دوا نمیکنه- - - Updated - - -
من فیلم باز هستم و فقط فیلم و انیمیشن دانلود میکنم شاتل لند دردی از من دوا نمیکنه
خب شما لینک فیلماتو تو شاتل لند میتونی لیچ کنی و دانلود کنی
لیچر شاتلند فقط لینک های مستقیم رو لیچ میکنه که اکثر لینک ها مستقیم نیستند مثلا از آپلود سنتر های خارجی یا ایرانی هستند که لینک دانلودی که میدند برای آی پی درخواست دهنده هست.
ایول راهنمایی. اگه جواب بده دیگه ترافیک شبانه نمیگیرم و ترافیک شاتل لند رو میخرم.
ولی کدوم قسمته سایته لیچر؟ به چه اسمی هست؟
لینکای من همشون مستقیمن اگه جواب داد نتیجه رو اعلام میکنم...
ترافیک سایت هایی که داخل ایران هستند مگه نباید نصف قیمت حساب شه؟ مثلا اگه یک گیگابایت ترافیک توی حسابتون داشته باشید باید بتونید دو گیگابایت دانلود کنید؟
چطور من همچین چیزی رو نمیبینم. حتی دانلود از شاتلند هم کامل محاسبه میشه.
این وزیر ارتباطات هم فقط حرف میزنه واسه خودش...![]()
یه وقتی نویز خطت زیاد نشده ؟ شاید سیم کشی مشکل پیدا کرده چون می گی شبا قطع و وصل می شه
فقط اینو بگم که سمت آسیاتک نرو .... بسیار بی کیفیت .... جدیدا سرعتارو محدود کردن که من مجبور شدم بیام شاتل
با خارجی ها که کلا مشکل داره، اما من از آپلودسنترهای داخلی لینک جنریت میکنم بهش میدم راحت ریموت میکنه.(در صورتی که سرور آپلودسنتر داخل ایران باشه)
من سرویسEco-Optimal Free 2-7دارم چند وقت هست سرعت دانلود در تمام شبانه روز از سرور خارجی و آپارات ۵۰۰ شده اما سایر سرورهای داخلی همان ۱۷۰۰ هست. آیا کسی از دوستان این مورد رو داشته؟
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)