انشاها هنوز خوده استان تهران فقط تجهیزاتش نصب شده قول دادن اوایل دی ماه کل استان افتتاح شه
بله درسته ایرانسل با شرکت هووایی قرارداد بسته.من تو استان تهران(موبایل پلاس)وظیفه تست دارم
سیم کارتای نسل چهارم آخر آذر با قیمت بیست هزار تومن میاد
انشاها هنوز خوده استان تهران فقط تجهیزاتش نصب شده قول دادن اوایل دی ماه کل استان افتتاح شه
بله درسته ایرانسل با شرکت هووایی قرارداد بسته.من تو استان تهران(موبایل پلاس)وظیفه تست دارم
سیم کارتای نسل چهارم آخر آذر با قیمت بیست هزار تومن میاد
بالاخره یکی اومد از همکارای ایرانسل
کمی توضیح بده
رایتل از سال 89داره دکل نصب میکنه مثلا ولی...
ایرانسل نسل چهارمش رو نیگا
محل سکونت خودتون رو بگین تا وضعیت نصب تجهیزات رو تا اونجایی که میدونم در اختیارتون بذارم
اصفهان? خمینی شهر?
پیشاپیش ممنون.
از وضعیت راه اندازی نسل سوم تو شهرهای شمالی استان خوزستان خبر دارید؟ مثل شوش، دزفول، اندیمشک.محل سکونت خودتون رو بگین تا وضعیت نصب تجهیزات رو تا اونجایی که میدونم در اختیارتون بذارم
اصفهان? خمینی شهر?
پیشاپیش ممنون.
تک کانکشن ایرانسل با آنتن 90 درصدی تو خونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 05-11-2014 at 17:10.
محل سکونت خودتون رو بگین تا وضعیت نصب تجهیزات رو تا اونجایی که میدونم در اختیارتون بذارم
تجهیزات. خمینی شهر در دو نقطه نصب شده شاهین شهر و خمینی شهر اسفند ماه. باهم افتتاح ميشند
تجهیزات. خمینی شهر در دو نقطه نصب شده شاهین شهر و خمینی شهر اسفند ماه. باهم افتتاح ميشند
استان اصفهان کلا مشکل اینترنت داره خوده اصفهان مشکل زیاد داره
استان اصفهان کلا مشکل اینترنت داره خوده اصفهان مشکل زیاد داره
اول دزفول دوم شوش سوم اندیمشک
اردیبهشت 94 افتتاح میشه
دزفول تجهیزات نصب شده فقط
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)