امیدوارم منهدم بشن با این اینترنت درِ پیتی که دارن. درسته شب ها اینطور میشه. من خطم بیشتر از شش مگ کشش نداره. خوش به حال شما که ده و شونزده رو میکشه.![]()
امیدوارم منهدم بشن با این اینترنت درِ پیتی که دارن. درسته شب ها اینطور میشه. من خطم بیشتر از شش مگ کشش نداره. خوش به حال شما که ده و شونزده رو میکشه.![]()
تنها راه اینکه پورت مخابراتی شما رو عوض کنن یا یه سری تغیرات تو مرکز مخابراتی روی خط شما بدن اینه که کارشناس مخابرات تائید کنه ! وگرنه هیچ کاری نمیکنن
شما میتونی فیلمم بگیری از مودمت و موقع اومدن کارشناس نشون بدی ، کلا باید کارشناس رو قانع کنی![]()
کسی اطلاعی نداره ؟
من تنها موردی که شبیه شما دیدم : دوستم مشکل شبیه شما داشت و از جعله تقسیم مخابرات تو کوچه سیم مستقیم کشید برای مودم ! خطش استیبل تر شد و بهتر
شما هم ببین میتونی این کار رو بکنی؟
نه والا ما یه بار به مخابرات هم گفتیم گفت این کار غیر قانونیه !
من الان بیشتر تعجبم از اینه یه سیم تلفن اونم دو طبقه بالاتر چه جوری اینقدر نویز رو خط من انداخته !؟ نگاش که میکنم سیم بی کیفیته اگه سیمش کیفیتش خوب بود بازم نویز مینداخت ؟
فکر کنم کیفیت سیم بالا باشه نویز نندازه !
به هر حال من تا این حد اطلاعات دارم ! شرمنده![]()
غیر قانونی نیست ، سیم اگه مخابراتی باشه ، مشکی ، و از گوشه پوزه دیوار رد بشه کسی بیخود گیر نمیده . فقط باید سیم بان مرکز مخابراتی تو پیدا کنی یه کم پول اخ کنی تا این کاررو بکنه برات . اگر هم نه باید صب کنی تا نوروز که فیبر نوری مخابرات کلید بخوره اون دیگه نویز مویز نداره به این راحتی ها ،طرح مهرگا
ماموران مخابرات میخان خودشون پول بگیرن من واسه صد نفر کشیدم کسی حرفی نزد
- - - Updated - - -
ماموران مخابرات میخان خودشون پول بگیرن من واسه صد نفر کشیدم کسی حرفی نزد
اخه خط و سیم طبقه بالا چه ربطی به خط شما داره...شاید سیمی که طرف بسته روش نویز شدید میندازه....فکرنکنم مشکلت از این باشه...
واسه سیم کشیدن...من روز اولی که اومدم تو خونه...طرف از دم در تا خونه تیکه تیکه با سیم برق خط تلفن رو کشیده بود....رفتم کابل مشکی مسی که ماله مخابراته خریدم و با کمال پررویی در حالیکه همسایه ها نگاه میکردن نردبون گذاشتم و جعبه تقسیم رو باز کردم...پر از زنگ و خاک بود سیمم داخل جعبه..گرفتم با اسپری خشک ناهید قشنگ تمیز کردم و از جعبه تا خونه یکسره کردم سیم رو...زیاد تاثیر نداشت!! به زحمتش نمی ارزید...
شما اگه میتونی جعبه رو باز کن ببین سیمت.. زنگی..رسوبی..چیزی نگرفته باشه..نگاه بندازی ضرر نداره...اگه بتونی حداقل از پایین سیم رو یکسره بکشی به مودم..یعنی از جائیکه سیم دو تیکه میشه و میاد داخل ساختمون... میتونی مودم روهم ببری پایین بزنی به سیم و اونجا تست کنی...
والا ما به اون بنده خدایی که کارای مخابراتی این منطقه ما رو میکنه گفتیم ، گفت غیر قانونی هست بخوای از سر خط بکشی !
منم واقعا موندم سیم اون چه ربطی به ما داره ولی رفتیم بهش گفتیم بره سیمش رو قطع کنه ببینیم چی میشه - طرف تا سیمش رو از پریز جدا کرد وضعیت عالی شد و دقیقا مثل قبل شد !
هر چی هست مشکل به خاطر سیم ایشونه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)