سلام دوستان من دنبال یه گیرندهٔ دیجیتالم فقط فقط فقط فقط برای پخش فرمتmkv و زیرنویس با فرمتsrt شما چی پیشنهاد میدین ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام دوستان من دنبال یه گیرندهٔ دیجیتالم فقط فقط فقط فقط برای پخش فرمتmkv و زیرنویس با فرمتsrt شما چی پیشنهاد میدین ممنون میشم راهنمایی کنین
این سوال شما مثل اینه یه نفر بگه من فقط و فقط میخوام با گوشی عکس بگیرم، کدوم گوشی رو پیشنهاد میکنید! خب طرف بره دوربین بخره که واسه عکاسی ساخته شده بیشتر به کارش میاد.
شما هم اچ دی پلیر بیشتر به کارتون میاد تا گیرنده دیجیتال
من ميگم اين جديده يه وقت مشكلي نداشته باشه مثلا داغ كنه و ...
ميخوام ببينم كسي باش كار نكرده يه فيد بذاره؟
سلام
من یه گیرنده دیجیتال فراسو مدل fdr-211 رو خریدم ولی هرکاری میکنم کانالهای ورزش و نمایش و مستند و نمیگیره و مثلا تماشا و سلامت و میگیره ...
این در حالیه که گیرنده دیجیتال دیگه با مارک دیگه در عین حال همه رو میگیره ...
کسی این مشکل و نداره؟
سلام
فکر نکنم از دستگاه باشه. شما باید انتن رو جابه جا کنی و جستجو کنی و سیگنال بگیری.
درسته حق با شماست
اولش فکر میکردم مشکل از گیرندگی دستگاست ولی وقتی رفتم سروقت سیم آنتن و اتصالاتش و درست کردم یهو کانالها پیدا شدن ...![]()
بچه ها چند مدل جدید ایکس ویژ ن هم معرفی شده
242
اینم مدل 110
اینم از 123
مشخصات همه را تو این لینک ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان تی وی مون یه کم برفک نشون می ده(گیرنده دیجیتال نداریم).البته 1 و 2 و 3 و 4 و شبکه خبر رو فقط با برفک نشون می ده و بقیه رو نشون نمی ده!
به نظرتون بخوام یه گیرنده دیجیتال بخرم همه کارنال هارو به خوبی می گیره و نشون می ده یا ممکنه بعضی هارو نشون بده؟
ممنون می شم یه گیرنده دیجیتال خوب البته نه زیاد گرون بهم معرفی کنید
مرسی![]()
سام
دیجیتال نشون بده همه رو نشون میده. نشون نده هیچ کدوم رو نشون نمیده!مثل انالوگ نیست که یکی رو نشون بده یکی برفکی بشه! D:
عجیبه شبکه های سراسری 1 2 3 4 بیشتر صاف نشون میدن مال شما چشه؟!![]()
اگه دقت کنید تو چند پست بالاتر دوستان هم گفتن به خاطر تنظیمات بد ممکنه از همه شبکه ها بعضی هارو نشون نده و نتونه سیگنال پیدا کنه!
و سوال های ما بی جواب موند!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)