تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 548 از 720 اولاول ... 48448498538544545546547548549550551552558598648 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,471 به 5,480 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام پونل جان
    ببخشید که شمارو خطاب قرار می دم.فکر کنم شما از بهمن 90به این ور vt30 گرفتی. می خواستم بپرسم در کل ازش راضی هستی؟ با فن هاش مشکلی که پیدا نکردی؟چون شنیدم ریز گردها تو اهواز غوغا می کنه فن های تلویزیون همه اون هارو تو تلویزیون نمی کشه؟ فن هاش صداش کمتر و بیشتر نشده؟راستی فن هاش قابل تعویض هست(مثل کامپیوتر)؟تا چه سالی خدمات پس از فروش داره؟ تا چه سالی فن هاش گیر می آد که بشه عوضش کرد؟ اگه الان من بخوام یه تی وی بخرم هنوزم همونو پیشنهاد می کنی؟ شرمنده سوالهام زیاد شد.
    با تقریبا 3تومن چیز بهتری سراغ نداری؟(من 42 می خوام بگیرم)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز شما که با تی وی تون به مشکل خوردید چی؟با 3 تومن چیزی برام سراغ ندارید؟
    درسته من به مشکل برخوردم ولی جنس برقیه دیگه.هر لحظه احتمال داره خراب بشه.من از تلویزیونم راضیم و همچنان هم انتخابم VT30 هست.
    در مورد فن هم تکنسین شرکت پاناسونیک بمن گفت که بهتره هر سه یا شش ماه یکبار(بستگی به گرد و غبار محل سکونت داره) خیلی با احتیاط در پشت پنل رو باز کنم و با یه پنبه به آرامی فن ها رو تمیز کنم.خودش برای من اینکارو کرد و بمنم پیشنهاد داد.

2. 7 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

درسته من به مشکل برخوردم ولی جنس برقیه دیگه.هر لحظه احتمال داره خراب بشه.من از تلویزیونم راضیم و همچنان هم انتخابم VT30 هست.
    در مورد فن هم تکنسین شرکت پاناسونیک بمن گفت که بهتره هر سه یا شش ماه یکبار(بستگی به گرد و غبار محل سکونت داره) خیلی با احتیاط در پشت پنل رو باز کنم و با یه پنبه به آرامی فن ها رو تمیز کنم.خودش برای من اینکارو کرد و بمنم پیشنهاد داد.
    آفا من هر 2 ماه تقریبا پشت تی وی رو بادستگاه باد با احتیاط باد میکنم و گرد و غبار قابل ملاحه ای هم از چشت تی وی بیرون میاد ...طرفای ما خیلی خیلی گرد و خاکی هست وویعنی صبح تی وی رو پاک میکنم تی تا ظهر تی وی گرد و غبار میگیره..
    ایا با دستگاه باد فشاری به فن ها میاد...؟؟؟ میشه در مورد تمیز کردن فن ها بیشتر توضیح بدید..50st30 دارم...تشکر

4. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

به نظر بنده حقیر بادگیری فنهای هر دستگاه الکتریکی مخصوصا کار اشتباهی است و باعث سرایت گردو خاک به قسمتهای حساس تر فن و داخل دستگاه میشود.

6. این کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadv2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    قزوين

پيش فرض

با سلام
    به نظر شما با 2 میلیون led 3d‌ بگیرم بهتره (مثلا lg 47lw5700 ) یا اینکه پلاسما بگیرم. مثلا (50ut30) . گرچه قیمت این حدود 2100 است.
    دوستان لطفا 50vt50 پیشنهاد ندن. میدونم اون بهتره ولی بودجه ما روهم لحاظ کنید.
    در صورت پیشنهاد مدل بالاتر 42 هم مشکلی نداره ولی از 1900 بالاتر نره.
    lg‌ قیمت هاش تو بانه 400 تومن ارزون تره ولی ظاهرا پاناسونیک توی بانه از اینجا هم گرونتره.
    متشکرم.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آقا اين فن هاي st30 تميز كردنش كاره ما هست ؟ يا كاره حساسيه . ميگم مثل فن كارت گرافيك كامپيوتر به صدا نميافته ؟‌
    نميدونم اينو بگيرم يا 835 شارپ

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

حذف شود.........

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آفا من هر 2 ماه تقریبا پشت تی وی رو بادستگاه باد با احتیاط باد میکنم و گرد و غبار قابل ملاحه ای هم از چشت تی وی بیرون میاد ...طرفای ما خیلی خیلی گرد و خاکی هست وویعنی صبح تی وی رو پاک میکنم تی تا ظهر تی وی گرد و غبار میگیره..
    ایا با دستگاه باد فشاری به فن ها میاد...؟؟؟ میشه در مورد تمیز کردن فن ها بیشتر توضیح بدید..50st30 دارم...تشکر
    نه سعی کنید باد نگیرید.اینجوزی امکان داره گرد و غبار به قسمت های دیگه تی وی سرایت کنه و حتی به قول تکنسین پاناسونیک احتمال داره گرد و غبار روی پنل قرار بگیره و به مرور زمان تصویر رو مات کنه.
    تمیز کردن خیلی سادست فقط کمی ظرافت و حوصله می خواد.شما با یک پنبه و مقدار کمی آب و یا محلول شیشه پاک کن به طوری که اول پنبه رو به محلول شیشه پاک کن آغشته کنید و بعد به آرامی روی فن ها بکشید تا تمیز بشه.

11. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آقا 42vt20 or 42st30?
    كدوم نسبت به اينيكي مزيت هاي بيشتري داره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

از مدل های 2012 کدامیک 50 یا 46 اینج می باشند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

از مدل های 2012 کدامیک 50 یا 46 اینج می باشند؟
    46 موجود نیست. 42 و 50 و65 ST50
    42 50 GT50
    50 UT50

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •