تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 548 از 3017 اولاول ... 4844849853854454554654754854955055155255859864810481548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,471 به 5,480 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

كاما نداشت ادامه داشت:‌ آواتار بعضي ها كه معلوم نيست زنه يا مرده

محمد جان اگر منظور شما اوتار سروش جان هستش من اون عکس رو میشناسم
    اگر اشتباه نکنم توی فیلم kill bill 1 کیل بیل 1 و چند تا فیلم دیگه بازی کرده که یه رزمی کار فوق العاده هستش این خانم (زنه) اسمشم
    Lucy Liu هستش
    البته شایدم اون نباشه اما من وقتی اوتار رو میبینم یاد این شخصیت میوفتم
    ================================================== ================================

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

ایمان جان ظاهرا پشیمون شدی از سرویس 2048 ؟ درسته ؟
    Last edited by imanparsa; 25-07-2013 at 14:01.

2. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

اگر اشتباه نکنم توی فیلم kill bill 1 کیل بیل 1 و چند تا فیلم دیگه بازی کرده که یه رزمی کار فوق العاده هستش این خانم (زنه) اسمشم
    Lucy Liu هستش
    ================================================== ================================

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

ایمان ظاهرا پشیمون شدی از سرویس 2048 ؟ درسته ؟
    محمد گیر دادی به ایمان مهم اینه که خوشگله آواتارش و تو رو حالی به حولی کرده

آره، البته من این عکسشو از بازی Red Alert 3 گذاشتم، فرمانده ی Empire of Rising Sun بود بعدش تو نت سرچ زدم متوجه شدم مثل اینکه چیز استار هم تشریف داره

ایمانو نمیدونم، ولی من به شخصه هیچوقت تا مجبور نشدم، سرعت رو فدای ترافیک نمیکنم، اینقدر بدم میاد که یه محدودیت حجمی باشه... فکر کنم اونموقع که حجمی داشتم تو یه ماه 20 گیگ شارژ خریدم ... حساب کردم دیدم هزینه اش سر به فلک کشیده...
    از سرویس 512 کاملا راضی

4. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

سلام دوستان به این عکس مودم من یه نگاه بندازید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نویز خط من افتضاحه چرا؟
    یادمه تا قبل از اومدن به مخابرات وقتی اشتراک پارس آنلاین رو داشتم حدود یک هفته پیش زنگ زده بودم پشتیبانی گفت اجازه بده نویز خط رو چک کنم بعد بهم گفت نویز خط مشکلی نداره و در بهترین حالت ممکن هستش منتها الان چرا اومدم مخابرات اینقدر بده؟ سیم تلفن رو هم کامل چک کردم مشکلی نداشت!!!!!!!!!!!

6. این کاربر از Enter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alitalker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

نویز خط من افتضاحه چرا؟
    یادمه تا قبل از اومدن به مخابرات وقتی اشتراک پارس آنلاین رو داشتم حدود یک هفته پیش زنگ زده بودم پشتیبانی گفت اجازه بده نویز خط رو چک کنم بعد بهم گفت نویز خط مشکلی نداره و در بهترین حالت ممکن هستش منتها الان چرا اومدم مخابرات اینقدر بده؟ سیم تلفن رو هم کامل چک کردم مشکلی نداشت!!!!!!!!!!!

داداش چون داون استریم رو ببرات رو ۲۱ مگابیت بستن اینطوری شده...هرچی بیشتر ببندن نویز هم بیشتر میشه

8. 2 کاربر از alitalker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نویز خط من افتضاحه چرا؟
    وقتی اومدی مخابرات به این دلیل نویز خط شما زیاد شده چون اولا مخابرات تجهیزات جالبی استفاده نمیکنه ثانیا اپلود رو بالا میبنده توی ایران برای adsl نباید اپلود بیشتر از 512 ببندند پارس هم چون اپلود رو کمتر از این مقدار معمولا میزاره و به همین دلیل نویز کمتره .شما بگو واست اپلود رو حداکثر 512 بزارن و داون استریم رو هم حداکثر 2 یا 3 مگ اونوقت ببین چقدر کیفیت خطط بالا میره

10. 2 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

وقتی اومدی مخابرات به این دلیل نویز خط شما زیاد شده چون اولا مخابرات تجهیزات جالبی استفاده نمیکنه ثانیا اپلود رو بالا میبنده توی ایران برای adsl نباید اپلود بیشتر از 512 ببندند پارس هم چون اپلود رو کمتر از این مقدار معمولا میزاره و به همین دلیل نویز کمتره .شما بگو واست اپلود رو حداکثر 512 بزارن و داون استریم رو هم حداکثر 2 یا 3 مگ اونوقت ببین چقدر کیفیت خطط بالا میره
    به کی بگیم به کجا بگیم..
    من هم همچین مشکلی دارم چرا ظهر سرعت اینقد افت میکنه.

12. این کاربر از 775e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

ایمان جان ظاهرا پشیمون شدی از سرویس 2048 ؟ درسته ؟
    میدونی چیه.به این نتیجه رسیدم که سرویسهای محدود از عمد دچار افت سرعت میشن شبا.واسه اینکه روزا که سرعت بالاس کیف کنی و انقدر دانلود کنی تا ترافیکت به فنا بره.آره.پشیمونم تقریباً.اما اونقدر بد نیست که نشه تحملش کرد.حداقل دیشب که خوب بود.اگه همیشه اونطور باشه خوبه.اما احتمالاً از ماه دیگه 1024 نامحدود بگیرم.الان تو توی روز و شب سرعتت ثابت بالای 100 هستش.درسته؟
    نویز خط من افتضاحه چرا؟
    پسر من اگه خطم رو روی 6 مگم ببندن کلاً از سرویس خارج میشه.کیفیت خط تو خداس که روی 21 مگ اینجوری جواب میده.سرویست نامحدوده 2 مگه؟بگو آپت رو روی 512 و دان رو روی 10 ببندن.

14. 2 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

آقایون،یه فکری واسه این فیس بوق ما بکنین دیگه.چکار کنم؟با یه چیزشکن دیگه ام امتحان کردم بازم همینطور بود.
    Last edited by KING iMAN; 25-07-2013 at 14:29.

16. 2 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

Lucy Liu هستش
    در اصل ما به اواتار جناب سروش خان گير نداديم بلكه از آواتار ايشان به عنوان يك نمونه خوب ياد كرديم!
    ما مي خواستيم به اواتار دوست عزيزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گير بديم كه گفتيم معلوم نيست زنه يا مرد.
    در ضمن شما كه اينقدر خوب آواتار سروش جان رو مي شناسي كجا باهاش آشنا شدي؟ هان؟هان؟
    محمد گیر دادی به ایمان مهم اینه که خوشگله آواتارش و تو رو حالی به حولی کرده

آره، البته من این عکسشو از بازی Red Alert 3 گذاشتم، فرمانده ی Empire of Rising Sun بود بعدش تو نت سرچ زدم متوجه شدم مثل اینکه چیز استار هم تشریف داره

ایمانو نمیدونم، ولی من به شخصه هیچوقت تا مجبور نشدم، سرعت رو فدای ترافیک نمیکنم، اینقدر بدم میاد که یه محدودیت حجمی باشه... فکر کنم اونموقع که حجمی داشتم تو یه ماه 20 گیگ شارژ خریدم ... حساب کردم دیدم هزینه اش سر به فلک کشیده...
    از سرویس 512 کاملا راضی
    فعلا بحث آواتار ايمان نيست بله آواتارش كه هيچ خودش بچه خوشتيپيه(نديد شرط مي بندم)
    ------------------------------------------------------------
    من تا قبل از اينكه 3 ماه پيش بيام مخابرات نامحدود بگيرم سه سالي كه پارس آنلاين داشتم اينقدر ترافيك اضافه خريدم كه نگو. گاهي يك ماه مونده ترافيكم تموم مي شد. هر هفته 5200 مي دادم يه گيگ مي خريدم. يعني سه ماه نزديك 50 تومن هزينه اش مي شد.
    تازه اونم با چه مشقتي! اگه سه گيگ مي گرفتم ترافيك بايد روزي 100 مگ در نظر مي گرفتم كه كم نياد! بعد يكي از فاميل ميومد پاي اينترنت همش حواسم بود بالاي 5 مگ دانلود نكنه! وگرنه بايد مي ذاشتم شب دانلود بشه و فردا با فلش بياد ببره
    ولي در مورد سرعت البته نمي خوام از ايمان دفاع كنم چون واقعا جايي واسه دفاع نذاشته از خودش. 256 نامحدود هر چند رنج اينترنت محدود رو نداره ولي نميشه باهاش سر كرد. اينترنتي كه گاهي تا 20 هم سرعتش پايين مياد. ولي 512 نامحدود سرعت 60-70 كاملا راضي كننده است.
    حيف كه به من 512 ندادن!
    حالا ايمان 256 داشت و بايد فكري مي كرد يا 512 نامحدود مي گرفت و سرعتش 60-70 مي شد يا محدود. كه تصميم گرفت هم از دست 256 نامحدود خلاص بشه هم سرعت هاي بالاتر رو تجربه كنه و هم اينترنت محدود رو.
    جايي كه شركت هاي ديگه اينترنت 256 محدودشون با سرعت 200 دانلود مي كنه و 2 مگشون با سرعت 400 و 500 اينترنت 2 مگ مخابرات كه يزر 250 سرعت ميده جالب نيست. حتي شبها هم بايد حداقل 250 رو بده.

18. 3 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

چرا سرعت امروز اینقدر خرابه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •