معدل کل سه سال اول
دوست من گواهی موقت از پارسال گرفت از مدرسش اما نرفت دانشگاه حالا امسال معافیتش هم گرفته میخواد بره دانشگاه باید چیکار کنه؟گواهی موقت لازمه اصلاً وقتی معافیت گرفته?
معلومه که لازمه . اصلا ارتباطی به هم ندارند این دودوست من گواهی موقت از پارسال گرفت از مدرسش اما نرفت دانشگاه حالا امسال معافیتش هم گرفته میخواد بره دانشگاه باید چیکار کنه؟گواهی موقت لازمه اصلاً وقتی معافیت گرفته?
بچه ها نظرتون چیه کسایی که یه جا قبول شدن برای هم عکس خودشون رو به اون فرد به صورت پیغام خصوصی بفرستن تا تو دانشگاه راحت تر همدیگرو پیدا کنن؟؟![]()
دختر منطقه2...نه سهمیه نداشت...خودش هنوزم باورش نمیشه
دختر منطقه2...نه سهمیه نداشت...خودش هنوزم باورش نمیشه
این که جای تعجب نداره!!!
مال 89 گزینه 2 منطقه 2:
2000پزشكی -دانشگاه علوم پزشكی قزوین - روزانه2923پزشكی -دانشگاه علوم پزشكی بقیه الله – روزانه3834پزشكی -دانشگاه علوم پزشكی ایلام - روزانه
Last edited by M E S S I; 15-09-2011 at 08:42.
تبریک میگم.منم شیراز قبول شدم.
مدارک مدرسه باید 5 تا باشه.2 تا ماله پیش و 3 تا ماله دبیرستان.احتمالا یکی از اون 3 تا نیست.(کارنامه سوم+گواهی پایان تحصیل+ریزنمرات اول تا سوم)
به جز 2100 باید 16500 تومان هم بریزی به حساب دانشگاه.مدارک هم یه اسکن میکنی(عکس با 300dpi و بقیه با 150dpi).در مورد سربازی فقط نمیدونم.فکر کنم باید بری پست تاییدیه دیپلم بگیری!!!نمیدونم.
برای شما نمیدونم ولی برای ما لازم نبود بریم اداره اموزش و پرورش.بعدا خودشون میفرسن.
اگه عکسم ندارید یا نمیخواید به کسی بدید مشخصات خودتون رو بگید...![]()
بچه ها لطفا کمک کنید من یکبار گواهی موقت از پیش دانشگاهی و جایی که دیپلم گرفتم گرفتم و اون رو به آموزشکده ای که دوره کاردانی اونجا طی کردم فرستادم الان اصل گواهی ها رو ندارم فقط کپی اونها رو دارم میتونم با همون کپی گواهی موفق قبولی ها برم و دوباره تاییده تحصیلی بگیرم برای دانشگاه جدید ؟ در ضمن من نمیدونم تاییده تحصیلی باید از آموزش پرورش بگیرم یا اداره پست ؟ اصلا باید اول کجا برم ؟ اگر اصل گواهی موقت مهمه میتونم دوباره برم و یک گواهی موقت جدید بگیرم ؟
دانشگاه ما ثبت نامش اینترنتی هست من اگر الان مدارک رو اینترنتی ندم گفته ثبت نام ما مشروط هست یعنی چی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)