تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 548 از 645 اولاول ... 48448498538544545546547548549550551552558598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,471 به 5,480 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کاری نداره که.
    همون دکمه لمسیه که بالای کیبورد
    یکیش برای تغییر ولوم
    یکی دیگش برای قطع و وصل کردن صدا
    اون دوتا نه سمت راستیه رو بزن بلوتوث و وایرلس روشن میشه.
    بعدشم هر فایلی هم خاستی بفرستی کلیک راست کن روش و send to bluetoth رو بزن بعدشم که دیگه فکر کنم بلدی.
    موفق باشید
    سلام ممنون از راهنماییتون.
    اما من قبلا هم اون دکمه رو زدم.اون دکمه فقط وایرلس رو روشن می کنه!!!
    درایور خاصی داره که باید نصب بشه؟

داره خودمونی میشه siamakfaraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام ممنون از راهنماییتون.
    اما من قبلا هم اون دکمه رو زدم.اون دکمه فقط وایرلس رو روشن می کنه!!!
    درایور خاصی داره که باید نصب بشه؟
    تو سایت سلزنده اش هم درایورش هست هم توضیحاتش

3. این کاربر از siamakfaraji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamoon64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام.
    من خیلی راجع به این موضوع تحقیق کردم و الان دو به شکم که اگر مشکل از لپ تاپمه ببرم پسش یدم!
    این مشخصات سیستممه

همونطور که می بینین از 4 گیگ رم که درست هم نصب شده فقط 2.5 گیگش قابل استفادست.
    این هم مقادیر استفاده از رم تو لپ تاپم.

مشخصه که 1 و نیم گیگ از رم غیر قابل استفادست و نوشته hardware reserved هستش.
    نکته اینجاست که ازین 2.5 گیگ رم قابل استفاده 1 گیگش هم برای کارد گرافیک share میشه! یعنی در اصل من از 4 گیگی رم نصب شده فقط از 1.5 گیگ یا نهایتا 2 گیگش استفاده می کنم.

اینم عکس adapter information کارت گرافیکم.

خب حالا روش هایی که خودم خوندم برای استفاده از اون 1.5 گیگ رم غیر قابل استفاده رو می گم. جایی نوشته بود memory remapping از طریق BIOS راه حلشه. که متاسفانه در BIOS من چنین گزینه ای وجود نداره و HP بایوس Advanced لپ تاپ رو مخفی کرده و هیچ راهی هم برای دسترسی بهش نیست.
    یه جاهایی هم گفتن ویندور سون 64bit از همه ی 4 گیگ استفاده می کنه و بعضی جاها گفتن نه! موندم واقعا چکار کنم.
    و در مورد اون 1 گیگ رمی که برای کارت گرافیک می ره.هم هیچ راهی جز همین Remapping ندیدم.

در آخر مشخصات سیستمم رو می گم.

HP LAPTOP G62
    Intel CORi 5
    RAM 4 GIG
    GRAPHIC CARD 1 GIG ATI Radeon
    همه ی درایورها هم آپدیت هستن.
    چکار باید کرد؟

داره خودمونی میشه mohsen250's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من 5738z دارم. نمی دونم چرا بالا نمی آید. چراغ لپ تاپ روشن می شود ولی lcd خاموش است و هارد هم کار نمی کند. فن هم اول کار می کند ولی بعد خاموش می شود. به نظر خودم اشکال می تواند از رم، مادربورد یا cpu باشد.اگر می شود راهنمایی کنید.
    چون اطلاعات با ارزشی روی هاردم دارم آیا می شود آنها را انتقال بدم و چطوری. این از خود لپ تاپ برام با ارزشتر است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من خیلی راجع به این موضوع تحقیق کردم و الان دو به شکم که اگر مشکل از لپ تاپمه ببرم پسش یدم!
    این مشخصات سیستممه

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1150x670.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x557.

نکته اینجاست که ازین 2.5 گیگ رم قابل استفاده 1 گیگش هم برای کارد گرافیک share میشه! یعنی در اصل من از 4 گیگی رم نصب شده فقط از 1.5 گیگ یا نهایتا 2 گیگش استفاده می کنم.

خب حالا روش هایی که خودم خوندم برای استفاده از اون 1.5 گیگ رم غیر قابل استفاده رو می گم. جایی نوشته بود memory remapping از طریق BIOS راه حلشه. که متاسفانه در BIOS من چنین گزینه ای وجود نداره و HP بایوس Advanced لپ تاپ رو مخفی کرده و هیچ راهی هم برای دسترسی بهش نیست.
    یه جاهایی هم گفتن ویندور سون 64bit از همه ی 4 گیگ استفاده می کنه و بعضی جاها گفتن نه! موندم واقعا چکار کنم.
    و در مورد اون 1 گیگ رمی که برای کارت گرافیک می ره.هم هیچ راهی جز همین Remapping ندیدم.

HP LAPTOP G62
    Intel CORi 5
    RAM 4 GIG
    چکار باید کرد؟
    در لپ تاپ من هم 2.99 میزنه برای رم
    1 گیگ از رم رو شیر می کنه روی گرافیک
    مشکلی داره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در لپ تاپ من هم 2.99 میزنه برای رم
    1 گیگ از رم رو شیر می کنه روی گرافیک
    مشکلی داره؟

والا مشکل مال تو 1 گیگ رمه که لپ تاپت نمی شناستش.ولی مال من 1 و نیم گیگه. کمدیه اصلا.اگر قرار بود من از 2 گیگ رمم استفاده کنم پس چرا دنبال لپ تاپ 4 گیگی رفتم؟

هیچ کس نکته ی جدیدی نمی دونه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل ویندوزه؟ میشه کاری کرد این گیگ رم رو شیر نکنه و؟
    آخه زیاد با گرافیک کاری ندارم الان گرافیک من2 گیگ هست !
    1 گیگ ددیکیت و 1 گیگ شیر !

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مشکل ویندوزه؟ میشه کاری کرد این گیگ رم رو شیر نکنه و؟
    آخه زیاد با گرافیک کاری ندارم الان گرافیک من2 گیگ هست !
    1 گیگ ددیکیت و 1 گیگ شیر !
    خب منم همین بدبختیو دارم دیگه! 1 گیگ کارت گرافیک خودمه 1 گیگ هم شیر می کنه . دو صورتی که 1 گیگ رم بیشتر لازم دارم تا یک گیگ کارت گرافیک! بعضی جاها نوشتن این تنظیمات کارخونه ایه و می شه تغییرش داد بغضی جاها نوشتن باید از BIOS و قسمتMemory Remapping این کار انجام بشه و اون فضای مرده ی ر هم زنده بشه که همجین گرینه ای و گرینه ی مشابهی در BIOS لپ تاپ من که HP G62 هست وجود نداره و بدبختانه شرکت ابله HP بایوس رو از حالت Adavanced در آورده و کاریشم نمیشه کرد! حالا یکی بیاد بگه چکار کنم من با این گرفتاری! 1 گیگ که شیر میکنه 1 و نیم گیگ که نمی شناسه! دیوونه شدم بخدا

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

دوستان لپتاپ من موقع روشن شدن بعد از اینکه صفحه starting windows میاد حدود 20 تا 25 ثانیه صفحه اش سیاه میشه تا اینکه صفحه welcome ویندوز میاد و اونجا هم کلی طول میده تا بالا بیاد و کلا انگار مشغول لود کردن یه چیزی هست...منم انتی ویروس nod32 رو نصب کردم و تو اسکن کل درایو ها هیچی پیدا نکرد...bios و کلا همه چیش هم اپدیت هست و اصلا برنامه زیادی هم روش نصب نیست!! نمیدونم واسه چی این روشن شدنش اینقدر طول میکشه!!
    شما فکر میکنین مشکلش چیه؟!
    ویندوز ویستا هم روش نصبه.

داره خودمونی میشه siamakfaraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام.
    این مشخصات سیستممه

HP LAPTOP G62
    Intel CORi 5
    RAM 4 GIG
    چکار باید کرد؟
    زود ببر پس بده خوب

---------- Post added at 02:20 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------

دوستان لپتاپ من موقع روشن شدن بعد از اینکه صفحه starting windows میاد حدود 20 تا 25 ثانیه صفحه اش سیاه میشه تا اینکه صفحه welcome ویندوز میاد و اونجا هم کلی طول میده تا بالا بیاد و کلا انگار مشغول لود کردن یه چیزی هست...منم انتی ویروس nod32 رو نصب کردم و تو اسکن کل درایو ها هیچی پیدا نکرد...bios و کلا همه چیش هم اپدیت هست و اصلا برنامه زیادی هم روش نصب نیست!! نمیدونم واسه چی این روشن شدنش اینقدر طول میکشه!!
    شما فکر میکنین مشکلش چیه؟!
    ویندوز ویستا هم روش نصبه.
    یکی برنامه های استارتاپت زیاده مثل مسنجر ها و برنامه های دیکشنری و...یه alt+gtrl+delet بگیر برو تو task maneger ببین چقدر cpu درگیره و درگیری اصلیا کدومان؟یه trojan remover هم نصب کن چون بعضی از تروجان ها کارشون همینه

12. این کاربر از siamakfaraji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •