.......................
.......................
Last edited by M Like Mother; 19-12-2012 at 22:13.
سلام
دوستان یه علامت مثل علامت خطر آمد بالای گوشی از پریروز که شمال بودم. نمیدونم چیرو زدم اینجوری شده.Notifications رو که میدم پائین نوشته:
Data Roming
You have lost data connectivity because
بقیه اش معلوم نیست.وقتی لمسش میکنم میره تو قسمت
Mobile network data
هر چی هست مربوط به رومینگ و این داستانهاس. چیکار کنم حذف بشه.
ممنون
گوشی من گلکسی s2با اندروید 2ه
قبلا یه جیمیلی وارد کرده بودم که الان اون جیمیلمو سوزوندم حالا یه اکانت دیگه وارد کردم ولی هیچ کدوم از مارکتام باز نمیشه.کلا واسه کارای اینترتیم یه صفحه میاد که رمز جیمیل قبلیمو میخواد.منم دیگه اون جیمیلو سوزوندم
و تو تنظیماتم نمیشه این جیمیل دومیرو اصلی کنم.میگه اگه میخوای اون جیمیل اولی پاک شه باید برگردی رو تنظیمت کارخونه
ولی کانتکت و اس ام اسامو لازم دارم
چیکار کنم![]()
از کانتکت واس ام اسات بکاپ بگیر بعد ریست فکتوری کن
سلام
کابل mhl خریده ام ولی وقتی به تلوزیون وصل میشه، هیچ اتفاقی نمی افته، چیکار کنم؟
کسی نبود![]()
اول از همه چک کن که کابل مناسب اس 2 باشه نه اس 3
بعد هم این که باید به برق وصل باشه
اگه این کارها رو کردی باز هم نشد باید مشکل از جای دیگه ای باشه
پدر من میخواست گوشیشو به اندروید 4.1 آپدیت بکنه ولی موفق نشد و الان گوشی کاملا brick شده
از نرم افزار اودین هم استفاده کردیم و یه بوتلودر قدیمی دانلود کردیم ولی بازم failed شد و گوشی بالا نیومدش
چیکار میشه کرد تا درستش کنیم؟
گوشی نه توی دانلود مود میره نه تو ریکاوری مود
.................................................. .......
ویرایش:گوشی به شکل معجزه آسایی با رام 4.03 اومدش بالا
ببینم اصلا رام مخصوص جیلی بین برای گلکسی اس 2 توی ایران اومده یا نه؟
کسی یه آموزش درست حسابی سراغ داره که بهم نشون بده که پدر محترم دفعه بعدی ازش استفاده بکنه
Last edited by بردیا; 01-02-2013 at 11:13.
برای اموزشهای درست و حسابی باید به انجمن روبرو برید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من یه برنامه گالری لاک رو گوشیم نصب کردم ک تو اون عکسا و فیلمای شخصیمو توش بایگانی کردم و خب رمزم گذاشتم کسی نمیتونه واردش شه ولی اگه کسی برناممو بخاد پاک کنه دوباره همون برنامه رو نصب کنه براحتی به فایلای مخفی شده دسترسی پیدا میکنه ...بطور خلاصه من دنبال برنامه ای هستم که unistall کردن برنامه هام مدریت کنه و برای پاک کردن برنامه هم ازم اجازه بخاد و درخاست پسورد کنه آیا همچین برنامه ای وجود داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)