سلام
میخواستم بپرسم این نسخه از gta iv که الان دست منه سانسور شده اسن یا نه چون که من با میشل ....
سانسور شده هست یا نه
بعد راستی چه جوری باید بولینگ بازی کنی
سلام
میخواستم بپرسم این نسخه از gta iv که الان دست منه سانسور شده اسن یا نه چون که من با میشل ....
سانسور شده هست یا نه
بعد راستی چه جوری باید بولینگ بازی کنی
نمی خوام تاپیک بره خاکی...
ولی لینکش رو نذاشتی که
حال گشتن ندارم !
همه ی بازی ها همین جورین...
بازی ای که الان شما داری بازی می کنی سانسور شده نیست....
در مورد بولینگ هم:
Mouse رو به پایین بیار و Click چپ Mouse رو بگیر و یهو Mouse رو به بالا ببر و Click رو ول کن...
چرا حالا اینقدر دعوا می کنین
هنوز gta iv سال 2008 اومده و احتمالا gta v به قول شما احتمالا اواخر سال 2010 میاد کلا روال کلی gta همین بوده هر کدومش حدود 2 سال بیشتر طول کشیده مثل gta san andreas سال 2005 و iv سال 2008 .
راستی اون عکس امکان ندارههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههه! مال gta iv باشه به دلایل زیر:
1- همونطور که دیدید عکس در شهر سان فرانسیسکو بوده و تا بحال راک استار سابقه نداشته که gta رو در یک شهر تکراری بزنه.
2- محیط بازی کاملا شبیه محیط gta san andreas هست و نوشته دقیقا با سان اندرس مطابقت داره.
و یک چیز دیگه اینکه این بازی ( یا بهتره بگیم پوستر یا یه همچین چیزی) گرافیکش در حدی بالا هست که حتی تا سال 2011 هم همچین بازی وجود نخواهد داشت چی باشه که اومده باشه!!!!!!!
اگر به کنار آشغالی توجه کنین میبینید که یک دستمال خیس خورده ی واقعی وجود داره و اگر به زمینش نگاه کنین میبینید که ریزترین خراش ها وجود داره که اگه راک استار یا هر کمپانیه بازی سازیه دیگه بخواد اینو بزنه به قول دوستمون که میگه هفت منم اینو میگم: cpu 7 هسته ای ویندوز 7 و گرافیک 70000 (که البته وجود نداره و نخواهد داشت) رم 7 گیگ و در 7 dvd . همینطور باید 70 گیگ جا داشته باشیم علاوه بر اینکه cpu 7 هسته ای 7000 !!!!!!!!!!!!!!!
خوب پس چنین چیزی ممکن نیست!!
راستی یکی یک کمک میکنه که بگه gta 1 و gta 2 و gta3 در کجا ها بوده؟؟
من رسیدم به 61 درصد و اون یارو رو هم نکشتم و رفتم باهاش معامله کردم الان دیگه ماموریت نمیاد چرا 6 ساعته دارم میچرخم
Gta II : لندن
Gta III : لایبرتی سیتی
GTA I & II دو بعدی بودند !
باید تند تند space را بزنی خودشم می نویسه . کنترلهات را عوض نکردی؟؟
سلام
اون قسمت که من و رومن ولد را میکشیم بعد بعد ار اون که ولد را کشتیم
بعد دوباره رومن زنگ میزنه به نیکو بعد من که میرم رومن توی سطل آشغال قائم شده و....
اون جا که ما رو میگیرن وبعد یارو یه تیر میزنه به رومن و بعد من میام بیرو ن حالا من باید چه کار کنم
زیر مینویسه get the car cop باید چه کار کنم
یه ماشین پلیس پیدا کن و سوار شو - ( بنازم به زبان انگلیسی ما ایرانی ها !!! )![]()
با عرض سلام من بازي رو نصب كردم ولي اجرا نميكنه و هيچ اروري هم نشون نميده مشكل از چيه ممنون.
راه ساده تر اینه . یه مینخودت اون دورو برا گشت بزن میبینی اونور یه ماشین پلیسه درشم بازه ! بدون درگیری سوارش میشی (کسیم نیست توش!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)