تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 548 از 860 اولاول ... 48448498538544545546547548549550551552558598648 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,471 به 5,480 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

سلام جناب وحید بله من در سال1380 در سال هفتم بازی تونستم برم البته با سی دی کاملا اورجینال ، که سیاه رنگم بود .
    بهتر شماهم بری سی دی اورجینالشو تهیه کنی و علاوه بر آن از هیچ گونه کد گیم شارک استفاده نکنی.
    خوب شما به من بگو از کجا اورجینالشو پیدا کنم.
    یه خبر دیگه یکی دیگه تو همون سایت ناتسومه گفت که توت فرنگیا 10 درصد بازی رو تشکیل میدن

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

بازم سلام
    یه نکته جالب ... البته لیث عزیز این نکته رو گفته بودن ولی کامل نبود که من کاملش می کنم
    گفته های لیث(حدودی):وقتی پرتقال رو می کارین(فقط فصل بهار میشه) وقتی نقشه هوایی رو نگاه می کنین می بینین چیزی تو زمین نیست تعجب می کنین وقتی چند روز اب بدین می بینین اون خونه های که بذر پرتقال داره باز چیزی رشد نکرده ولی شماها نمی تونین رو اون خونه ها راه برین(پس چیزی رشد کرده که نمیشه رفت رو اون خونه ها)

گفته های خودم: شما هرچقد اب بدین می بینین چیزی رشد نکرده همینطوری اب می دین تا روز 23 بهار برسه باز می بین حتی سبز نکرده چه برسه به اینکه پرتقال بده اینجا که مغزم به چیزی شک می کنه می رم جلو اون خونه نا مرئی شروع می کنم به چیدن می بینم یه چیزی به اسم پرتقال اومد تو دستم

نتیجه:پرتقال همینطوری نا مرئی می مونه فقط وقت چیدن می تونین اونو تو دستاتون لمس کنین
    (خودمونیم درست شده مثل کشف هسته اتم که رادر فورد اشعه تاباند و به هسته اتم پی برد)

Last edited by iman reza; 07-05-2010 at 12:59.

3. 5 کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    ببین ایمان جان اینی که تو گفتی سندی بر سانسور بودن این بازی داره که کاملا مشخصه ولی ورژن من کامله پرتقال بکاری نشون میده خلاصه نمیگم چیزای دیگشو که بی مزه بشه صبر کنین اینترنت پرسرعت بگیرم بعد واستون آپش میکنم حالشو ببرین بعد از3سال فقط در صورت ازدواج میرین شهر......
    100درصد تضمینیه.........
    سلام دوستان ایمان جان من یه سیو داشتم که توش10تا مرغ طلایی و10تا گاو طلایی بود تو این تایپیک هست آپش کردم گزاشتم امیدوارم بتونه مکت کنه فکر کنم اموزششم گزاشته بودم......
    امیدوارم بتونه برای اکسچنج انیمالس به دردت بخوره ایمان جان
    ایمان جان سیومو واست گزاشته بودم دیدی؟به دردت خورد؟
    موفق باشید
    Last edited by Advanced Ali-001; 07-05-2010 at 13:34.

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

کاشکی اینجا یه گزینه ی تشکر *100 رو هم داشت تا بیشتر از اینا میشد ازت تشکر کرد ایمان رضا جان !!!! ممنون...بازم مثل همیشه باعث شادیه ما شدی

سلام دوستان
    ببین ایمان جان اینی که تو گفتی سندی بر سانسور بودن این بازی داره که کاملا مشخصه ولی ورژن من کامله پرتقال بکاری نشون میده
    کلا" پرتقال میوه ایه که فقط توی گل خونه میشه کاشتش و وقتی اونجا بکاریش میبینیش... فکر میکنم شما هم تو گلخونه دیدینش !!!

ولی جالبه ها !!!!هر بار یه چیز جدید کشف میشه ...
    کاشکی میشد اون دونه هایی که میدی به گاوا تا بتونی سوارشون بشی رو هم پیدا کنیم !

وقتی که barely از شما میخواهد برای سگ دومی یک صاحب پیدا کنین ، اگر شما این کارو انجام ندین ، بعد از مدتی توله دومی رو به خود شما میدهد، و اون تبدیل به یک سگ شکاری میشه.
    اینم جالبه !!! اگر سگه رو به کسی ندیم چی میشه ؟!!!!

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم یه راهنمایی کلی کنید!
    سپاسگذارم دوست عزیز
    اینم توضیحات leyth عزیز در مورد نحوه ی استفاده از psx emulation cheater

سلام.

از منوی File گزینه ی User Database رو انتخاب کنید (میانبر: F3)
    در قسمت Title اسم بازی و اسم کد رو بنویسید. (مثلا: HM: Inf. Money)
    در قسمت codes کدهایی رو که نوشتید لیست میکنه.
    زیر این قسمت دو تا کادر 8 و 4 کاراکتری هست که کد رو باید اینجا بنویسید. (در مثال بالا: 80071A5C و در کادر دوم مقدار اون: FFFF)

در امولاتور باید Graphic plugin رو psx emulation cheater انتخاب کنید. و به بخش Config برید و از اونجا هم گرافیک پلاگین اصلی رو انتخاب کنید.

در psx emulation cheater اون پایین گزینه ی Send Cheats to plugin رو انتخاب کنید (میانبر:F9)

بعد دیگه بازی رو اجرا کنید...

Day to night, work or fight
    Milk the cows, cut the silk

7. 2 کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

مارو گیج کردید خدایی.
    اخر نفهمیدم.اورجینال هست یا نه.
    یکی میگه رفته شهر اما هیچ کس تو هیچ گوشه ای از دنیا تا حالا ندیده.
    یکی میگه بازی 100 نمیشه.یکی دیگه میگه سعی کنی میشه.
    یکی میگه عادی بازیکنی همه چی اتفاق میفته.یکی دیگه............

خداییش سر کاریم.....

---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------

اینجارم واسه اخرین بار بخونید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hbmemol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

bebkhshid ke fingilish minevisam.
    salam vahid jan,ye soale mohem :
    ta hala kasi az shoma toneste ke 100% kone bazio ?

kheyli moheme shayad betonam komaket konam

داره خودمونی میشه angello1920's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض شهر

سلام من عضو جديدم.
    خواستم بگم من شهر رفتم اتفاقي چشم خورد به صفحه 201 همين سايت ديدم حسابي زدين تو پره هر كي گفته كه رفته شهر.
    آقا من دارم نرم افزار epsxe رو دانلود مي كنم تا دوباره برم شهر .گمون كنم سيو شهر رو خوب بفروشما!!!
    خوب ديگه خيلي ها گفتن رفتن شهر و فقط خواستن راهنماييتون كنن ولي الان من مي گم رفتم شهر خودم هم دوباره اين كار رو مي كنم .
    من مزرعه داران رو سال دوم راهنمايي بازي كردم اول دبيرستان تونستم بعد از چند بار منصرف شدن از بازي برم شهر .ولي خوب الان زود تموم مي كنمش چون دوران پشت سربازي رو مي گذرونم اگر كار گيرم نياد زود تمومش مي كنم .
    جهت اطمينان شما دوستان عزيز هم انشاء ا... بعد از دانلود نرم افزار epsxe و اگر تونستم اجراش كنم بازي رو شروع مي كنم براتون عكساي پيشرفت مي زارم .رفتم شهر عكس شهر رو هم براتون مي زارم .
    ولي سيو شهر رو مي فرو شم ها !!!! اونم گرون گرون.
    بد و بيراه و بي اعتمادي هم نكنين دوستان عزيز چون مي گم خودم مي رم شهر نه حرفشو فقط بزنم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

bebkhshid ke fingilish minevisam.
    salam vahid jan,ye soale mohem :
    ta hala kasi az shoma toneste ke 100% kone bazio ?

kheyli moheme shayad betonam komaket konam
    سلام ممول عزیز.
    نه خیر تا حالا نه تو ایران نه هیچ حای دیگه کسی نتونسته 100% بازی رو کامل کنه

داره خودمونی میشه amir_wish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    iran_tehran

پيش فرض

سلام به همگی
    چندتا نکته خدمتتون میگم شاید به دردتون بخوره البته شایدم دیده باشین
    اولیش اینه که شما میتونیین در روز 30 بهار هر سال محصولات فصل تابستونو بکارین و همچنین در روز 30 تابستون میتونین محصولات فصل پاییزو بکارین.حداقا یک روز جلو میوفتین
    من در روز فستیوال گوسفند دیدم که stu میگفت اگر به مادر بزرگش پشم گوسفند یا یک هم چین چیزایی بدین برام لباس درست میکنه! کسی امتحان کرده؟
    و دیگه اینکه اگه با stu رفیق باشین به شما یک چیزایی درمورد سوار شدن روی گاو میگه ! کسی تونسته این موضوعو کشف کنه یا نه؟
    و اخر اینکه در سال اول در روز اول زمستان popuri یکدونه تخم مرغ بهم میده که میگه ازش نگهداری کنم. چیکارش کنم بذارمش تو یخچال یا بخورمش یا تبدیل به جوجش کنم . لطفا کامل بهم بگین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •