???????????
???????????
امروز بالاخره کارتم رسید
خیلی خوشحالم!!!![]()
اقا اونایی که واسه کمسیون بیمارستان امام سجاد رفتن لطفا منو راهنمایی کنن من فردا باید برم اونجا واسه معافیت کفالت هست ...
تورو خدا بیاین کمکم کنید که چطوری باشم چیکار کنم که اونجا تایید رو بزنن
برگ تایید بهزیستی لای پروندم هست این تایید بیاد معافیتم تمومه
مبارکه آقا مهدی
شیرینی چی ؟
راستی میگه کارت رو دیگه تو پادگان نمیدن
دوستان جون من اونایی که تجربه امام سجادو دارن منو راهنمایی کنن استرس شدیدی دارم :(
مرسی محمد جان
نه دیگه الان سیستمش اینطوری شده که وقتی خدمتت تموم شد میری واسه تسویه حساب درخواست کارت باید بدی(مثل قبل نیست که 2-3 ماه قبلترش درخواست بدی!) و بعد دو ماه کارتها به آدرس پستیتون ارسال میشه
شکل کارتها هم تغییر کرده و هوشمند شده!
به سلامتی
ولی یک سوال کارت شما هوشمنده یا از همین معمولی هاست؟
سال دیگه این موقع ها هم ما میریم برای پایان دوره و تصفیه حساب !
یعنی میشه ؟! : دی
از الان برنامه ریزی کردم برای اون موقع !
یک سوال داشتم.
من دانشجو هستم.کاردانی نرم افزار. ترم سوم.
می خواستم ببینم اگر تعداد ترم های من از 6 ترم بیشتر شود( و قصد ادامه داشته باشم):
1- وضعیت دانشگاه من چه می شود؟
2- وضعیت خدمت من چه می شود؟
ممنون
Last edited by pcsoft; 05-11-2011 at 21:07.
شما دانشجوی کدوم مقطع هستین؟
اگه فوق دیپلم هستین که نمیدونم سقف سنوات تحصیلی چند ترم هست. ولی برای لیسانس 10 ترم، و برای فوق لیسانس فکر کنم 6 ترم از نظر نظام وظیفه فرصت تحصیل دارین.
اما بعضی از دانشگاهها سقف سنواتی رو کمتر از این اعلام میکنند. مثلاً شما باید در دوره فوق لیسانس 4 ترمه تموم کنید، و بازاء هر یک ترم اضافه تر، نیم تا یک نمره از نمره پایان نامه تون کسر میشه. اما به هر حال از نظر نظام وظیفه سقف، مشخص هست.
بعضی از دانشگاهها که کلاً هیچ کاری به وضعیت خدمتتون ندارند. شما 11 ترم هم تو لیسانس درس بخونید از نظر خدمتی بهتون ایرادی نمیگیرند، (البته ممکنه بهتون مدرک معادل بدند)، اما بعداً که بخواید برای سربازی اقدام کنید، نظام وظیفه براتون سه ماه اضافه خدمت میزنه.چون سقف رو رد کردید.
بعضی جاها هم اگه به سقف مجاز سنوات تحصیلی برسید، براتون کمیسیون میگذارند و معمولاً تصمیم میگیرند که یک ترم به شما فرصت بدن که درستون رو تموم کنید، یه نامه هم به نظام وظیفه میزنند و میگن که فرصتت رو تمدید کنه.البته این حالت سوم دیگه خیلی مرامیه و دوندگی زیاد میخواد.
این اطلاعات من بود که البته ممکنه الان عوض شده باشه. پیشنهادم اینه که سعی کنید قبل از اینکه سقف سنواتتون تکمیل بشه، درستون رو تموم کنید که دچار دردسر نشید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)