الان اوضاع چطوره؟
سرعت من الان خوب شده دوباره ... (نمیدونم مثل دفعات قبل موقتیه یا نه !)
![]()
الان اوضاع چطوره؟
سرعت من الان خوب شده دوباره ... (نمیدونم مثل دفعات قبل موقتیه یا نه !)
![]()
این خبر که همش ضد و نقیض. بود! یبار گفت 5% از تعرفه فعلی هم کم میشه!
خلاصهاش اینکه مخابرات اگه $ همون 950 هم بشه کاری نداره
(کجا stm1 میفروشه بریم یکی بخریم و خلاص؟!؟!؟:-D)
احتمالاً با ترکیدن سرویسای حسابگر ، ماه بعد شلوغ میشه حسابی مخابرات و
البته ما که بخیل نیستیم همین 1 مگ اگه سرعت 140-150 هم بده میگیم خدا رو شکربزار یه تعداد دیگه سر این سفره دانلود کنن
![]()
اگر تنها 25 درصد مشترکین حسابگر بخاطر این طرح جدید ازش جدا بشوند، مطمئنا به قلت کردن میوفته و سرویسهای نامحدودشو مثل سابق میکنه
هیچکی جدا نمیشه! ایران و اینجا کرمانشاهه!!!!مخابرات محدود اورد و نامحدود رو دو برابر کرد همه میخواستن برن اما کو؟ فقط دو نفر رفتده نفر جاشونو گرفتن
اخه کجا بری که خوبه؟؟؟الان مخابرات که خودش داغونه هر یه روز در میون یه فیلمی داره.
خداییش من با کیفیت حسابگر هیچوقت مشکل نداشتم بجز یه موارد جزعی.
ولی از لحاظ قیمت الان خیلی اختلاف داره.......مثلا مخابرات الان 1مگ با 2گیگ حجم میشه 11973 هر گیگ اضافه 3تومن ولی حسابگر همین میشه 17تومن هر گیگ هم کرده 4تومن.
ولی خب مخابرات طوری که میگن داغونه چه فایده؟؟؟هر روز باید حرص بخوری.
والا نمیدانم چرا بعضی ها اینجورین، وقتی یک جایی میشینن دیگه حوصله ندارن بلند شند
من خودم اول حسابگر بودم، با آمدن مخابرات کوچ کردم به اینجا و با گران کردن قیمتهای مخابرات در کمتر از یک ماه بلند شدن رفتم آسیاتک، و اگر یکساله شارژ نمیکردم احتمالا به پارس آنلاین می رفتم و سرویس 128 ویژه اش را بر میداشتم.
متاسفانه همانطور که خودت گفتی شما با محدودیت isp هم مواجه هستی به همین دلیل گزینه های پیشرویت هم خیلی محدود هستن
Last edited by mohamax7; 29-12-2012 at 18:48.
دوستان می تونین با این آی پی ping 37.58.83.42 /t تست بگیرین؟
می خوام ماه بعد اگر سرویس بهتری بود عوض کنم
مقایست یه اشکال داشت! یک مگ حسابگر رو 4 مگه ولی یک مگ مخابرات رو دو مگ!
بحث حوصله داشتن اینه که باید یه هفته نتت قطع کنی هر بار بری دنبال یه شرکت دیگه، وقتش رو داشته باشی، اعصاب سر و کله زدن رو داشته باشی، یه هزینه اضافه برای هربار رفتن به یه شرکت باید بدی و هزار دردسر دیگه که داره خب ادم واقعا خسته میشه و معلومه حوصلش نمیاد.
بعد چیز دیگه ای که هست ادم واقعا بدونه که از این شرکت میری به خاطر یه سرویس بهتر و کیفیت بهتر ادم مشکل نداره ولی وقتی میری شرکت جدید اصلا نمیدونی چی در انتظارته خب بازم حوصلت نمیشه هر ماه شرکت عوض کنی.
متاسفانه مشکل همینه محدودیت isp دارم من وگرنه صددرصد میرفتم پارس چون تا حالا یکبارم نشنیدم کسی مشکلی باهاش داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)