بچه ها مشاوره دانشگاه ازاد اينجا هم ميبشه يا بريم تو تاپيكش؟
در مورد نوروز هم من برنامه ام اينه كه از 28 ام تعطيل كنم تا 2 فروردين...
شما چطور؟
بچه ها مشاوره دانشگاه ازاد اينجا هم ميبشه يا بريم تو تاپيكش؟
در مورد نوروز هم من برنامه ام اينه كه از 28 ام تعطيل كنم تا 2 فروردين...
شما چطور؟
سلام
چه خبره اينجا
چطورين بچه ها.؟؟ البته اونايي كه منو ميشناسن
يادش بخير ... 2سال چه دوراني داشتيم تو پي سي
كم كم دارين به دوران طلايي نزديك ميشين ...
سعي ميكنم از اين به بعد بيام اينجا ...
اميدوارم همتون موفق باشين ...
![]()
دقيقاً همين عادتو منم دارم !!!بگذريم :
خداییش فوتبال و فیلم و کارای متفرقه(!) بیشتر حال میده یا گسسته خوندن؟!
چون مجبوریم باید بخونیم...حالا که باید بخونیم، پس درست بخونیم...
به قول دبیرمون "واقعا اینکه ما بدونیم گراف پترسن دور به طول 7 نداره تو زندگی به چه دردی میخوره؟
به تو هیچ ربطی نداره که به چه دردی میخوره! چون تو کنکور میاد باید بخونیش..."حتی مشاور ها هم اعلام کردن که فقط 5 درصد هستند که از در س خوندن لذت میبرنداز کل کنکوری ها
در رابطه با کسانی هم که از درس خوندن لذت نمیبرن توصیه شده که فقط به این فکر کنن که : باید رشته ای رو که دوست دارن قبول بشن !!!
این بهتون انگیزه میده یعنی فقط فکر کردن به رشته ی مورد علاقهموافقم
والا به خدا درس خوندن اونم برای کنکور هیچ لذتی نداره !!! اینکه بشینی عربی و تاریخ ادبیات حفظ کنی و بزنی تو سر خودت هیچ لذتی نخواهد داشت !!!
دیگه اینو من که میخوام برای سومین بار کنکور بدم می فهمم : ))
ولی
به همون چیزی که قراره بشه فکر کنین
یعنی من خودم فکر میکنم سال اولی که کنکور دادم نتیجه ش خیلی بدتر از سال دوم بود ... سال دوم بهتر بود
و حالا سوم ...
در مورد مهمونی و خیلی چیزای دیگه هم باید دید چه جوریه اگه وقت گیره بهتره صرف نظر کرد .... به هر حال 1 ساعتم 1 ساعته ! یه روزم یه روزه !!
همه ي اين حرفا تاييد ميشه ! مثلا ًمن به فيزيك علاقه دارم اما مسلماً بايد رياضيات و كاربرد هاي اونم بلد باشم ! اما اينكه يه دانش آموز رياضي بياد عربي و ادبيات و ديني و هزار كوفت و مرض ديگه رو به زور حفظ كنه يا ... خيلي مزخرفه ! واقعاً متاسفم !!! ديگه حالم از كنكور بهم ميخوره ! سعي كنين از همون درسي كه بهش علاقه دارين لذت ببرين (شيمي - رياضي يا فيزيك ) ! لعنت به نظام آموزشي ايران !!!!
راستي حالم از كلمه هايي مثل " جمع بندي " ، "دوران طلايي" ، "آزمون آزمايشي" ،"تراز" ، "كانون" ، "رتبه" و همچنين از عدد و ارقامي كه نسبت ميدن بهم ميخوره !شايد مثل من خيلياي ديگه باشن اما به زور دارن تحمل ميكنن!
پشت کنکوری هستی مگه نه؟
نسبت به پارسال بیشتر میخونی یا کمتر؟
تازه اول راهه وقتی دانشگاه قبول شدی متوجه میشی واحدهای عمومی چقدر از وقت دانشجوییتو میگیره اونوقته که عصبی میشی. فکر کن مثلا اخلاق رو بخوای پاس کنیاونوقت واسه اموات مولفای کتاب عربی و دین و زندگی خیرات میکنی (آخه اون موقع متوجه میشی که کتابایی که الان میخونی خیلی قابل فهم تره!)
وای این حرفتو تایید می کنم اخلاقو که پاس کردم امروز اولین جلسه ی تاریخ تحلیلی بود استاده یک پیرمردی بود که خداییش خودش وسط حرفاش خوابش برد قبلش همه ی بچه ها می خوان از جلسه ی بعد کلی قهوه و چایی بخورن![]()
بله!پشت کنکوری هستی مگه نه؟
نسبت به پارسال بیشتر میخونی یا کمتر؟
پارسال اصلا نمیخوندم که بخواد امسال بیشتر بخونم یا کمتر! ولی امسال دارم میخونم!!!
سلام دوستان
خواستم بپرسم این لغتهایی که توی متن عربی کنکور سراسری ریاضی میاد از کجاس؟ از صور جمالیه و ایناس؟ یا اینکه چون اول کتاب نوشته از صور جمالیه و اینا نمیاد، از اینا نیست؟
مرسی
ما یه دبیری داشتیم میگفت عربی هم مثل زبانه . توی درک مطلبش لغات خارج از کتاب میاد که باید با توجه به معنی بقیه کلمات مفهوم کلی درک مطلب رو حدس بزنید . فقط تستایی که مستقیما معنی یک کلمه رو میخوان از خود کتاب میان . که البته این تستا فقط توی کنکور دانشگاه آزاد میان
حالا کاشکی تو دبیرستان فقط بود ..تو دانشگاه هم هست مثلا مهندس کامپیوتر باید ادبیات بخونه اندیشه اسلامی..و هزار چیز مزخرفه دیگه..يه دانش آموز رياضي بياد عربي و ادبيات و ديني و هزار كوفت و مرض ديگه رو به زور حفظ كنه يا ... خيلي مزخرفه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)