تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 548 از 773 اولاول ... 48448498538544545546547548549550551552558598648 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,471 به 5,480 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

SAMSUNG 40C6960 = 1.600.000
    SONY 40EX720 = 1.990.000
    اگه یه خرده بیشتر هزینه کنید میتونید سامسونگ 46C6260 رو بخرید که 2.089.000 است. بخاطر سایز بزرگتر انتخاب مطلوبتریه ضمن اینکه امکانات خوبی هم داره.

مدل سونی سه بعدی است و مدل سامسونگ دو بعدی است.
    واقعا ممنون.من امروز رفتم یه سری به نمایندگی سونی و سامسونگ زدم.تو نمایندگی سونی مدل ex520 رو بهم معرفی کردن و تو نمایندگی سامسونگ همین مدل c6960 رو بهم معرفی کردن.رنج قیمتشون زیاد با هم فرق نداره و امکاناتشون هم باهم تقریبا یکیه فقط این motion flow سامسونگ از سونی بیشتره .میخواستم از شما به عنوان یک آدم حرفه ای کمک بگیرم.من واقعا موندم.هر کدومشون از جنس خودشون تعریف میکنن واز اون یکی بد تعریف میکنن.حالا به نظر شما کدوم مدل و برند بهتره.ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم.اگه کمکم کنید ممنون میشم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان سایزهای تلویزون های سونی و سامسونگ و ال جی رو میخواستم و همچنیم مشخصات فنی هرکدوم

داره خودمونی میشه hatamir66's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    معلومه تو خونمون

پيش فرض

سلام
    دوستان سایزهای تلویزون های سونی و سامسونگ و ال جی رو میخواستم و همچنیم مشخصات فنی هرکدوم
    واووووووووووووو
    دوست عزیز این چه سوالیه
    تازه مشخصات فنی هر کدوم هم بزاریم
    لطفا توی تاپیک های این انجمن چستجو کنید تا با مدل ها و مشخصات هر کدوم آشنا بشید
    من به شما پیشنهاد میکنم شما اول یه سر برید بازار تا یه چیزایی دستتون بیاد یا به سایت های اصلی این شرکت ها مراجعه کنید

---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------

واقعا ممنون.من امروز رفتم یه سری به نمایندگی سونی و سامسونگ زدم.تو نمایندگی سونی مدل ex520 رو بهم معرفی کردن و تو نمایندگی سامسونگ همین مدل c6960 رو بهم معرفی کردن.رنج قیمتشون زیاد با هم فرق نداره و امکاناتشون هم باهم تقریبا یکیه فقط این motion flow سامسونگ از سونی بیشتره .میخواستم از شما به عنوان یک آدم حرفه ای کمک بگیرم.من واقعا موندم.هر کدومشون از جنس خودشون تعریف میکنن واز اون یکی بد تعریف میکنن.حالا به نظر شما کدوم مدل و برند بهتره.ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم.اگه کمکم کنید ممنون میشم.
    من به جای شما باشم 6960 رو میخرم چرا که حتی میتونید فیلمهای فول اچ دی با پسوند mkv رو از طریق usb پخش کنید
    من کیفیت 2 تا رو دیدم به نظر من 6960 سر تره

4. این کاربر از hatamir66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه سوال:الان رفتم تو سایت گلدیران
    مدل ال ای دی سایزر 37اینچ فقط یه مدل داره درسته؟
    ولی سایزر 42 چند مدل؟چه فرقی دارن این نوع های مختلف سایزرهای 42؟

داره خودمونی میشه esteghla123l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

منم چندوقته پيش سر دو راهي كه شما الان گير كرديد بودم و با پرس و جو ها و تحقيقات زياد ex520 را انتخاب كردم.والانم خوشحالم از اين انتخاب.
    چند روز پيش هم به ورژن جديد آپديتش كردم و ساپورت از فرمت wmv برنامه ي skypee , ...بهش اضافه شد
    از لحاظ قابليت هاي اينترنتي هم عاليه و فكر ميكنم بهترين باشه.
    نرم افزار و منو و ابزارهاي اينترنتي و همه ي امكانات اين مدل به جز مسايل مربوط به تصوير درست شبيه به hx925 آخرين مدل سوني هست.يعني همه ي مدل هاي 2011 به يك شكل هستند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام بر دوستان
    نظرتان را در مورد خرید ال سی دی 32
    از بین مدل های زیر را بفرمایید
    مدل جدید 3300 و مدل های 560 و 320
    با تشکراززحمتی که میکشید
    Last edited by reza161; 24-06-2011 at 14:47.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من به جای شما باشم 6960 رو میخرم چرا که حتی میتونید فیلمهای فول اچ دی با پسوند mkv رو از طریق usb پخش کنید
    من کیفیت 2 تا رو دیدم به نظر من 6960 سر تره
    منم چندوقته پيش سر دو راهي كه شما الان گير كرديد بودم و با پرس و جو ها و تحقيقات زياد ex520 را انتخاب كردم.والانم خوشحالم از اين انتخاب.
    چند روز پيش هم به ورژن جديد آپديتش كردم و ساپورت از فرمت wmv برنامه ي skypee , ...بهش اضافه شد
    از لحاظ قابليت هاي اينترنتي هم عاليه و فكر ميكنم بهترين باشه.
    نرم افزار و منو و ابزارهاي اينترنتي و همه ي امكانات اين مدل به جز مسايل مربوط به تصوير درست شبيه به hx925 آخرين مدل سوني هست.يعني همه ي مدل هاي 2011 به يك شكل هستند.
    ممنون از اینکه پاسخگویید.ولی واقعا ببینید دوباره مشکل شد. یکی گفت سامسونگ و یکی گفت سونی.وهرکسی هم انصافا دلایل منطقی میاره.حالا به نظر شما کدوم مدله که حرف آخر رو تو کیفیت و قابلیت میزنه؟اگه کمکم کنید ممنون میشم.چون همونطور که گفتید واقعا شده یک دوراهی.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

از نظر امکانات و کیفیت تصویر و دیزاین C6960 انتخاب مناسبتری است.
    واقعاً نمیشه از امکانات خوب C6960 مثل motion flow و USB Movie به راحتی گذشت.

10. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    چند وقتی میشه که به دنبال تحقیق در مورد تلویزیونهای ال ای دی هستم و روی
    کاغذ به این نتایج رسیدم :

1- Sharp LE 830m
    2- Sharp LE 820m
    3- sony HX800
    4- Philips 8605
    5- Sony EX720
    6- Lg LE 8500

هدف من خرید یک گزینه از اینهاست که بیشترین عمق رنگ مشکی با بهترین کیفیت تصویر و دقت رنگ رو داشته باشه.
    بررسیهای سایتهای معتبر رو هم خوندم ولی چون هیچیک رو از نزدیک ندیدم نمیتونم انتخاب نهایی رو انجام بدم. اگر امکان مقایسه اینا کنار همدیگه فراهم بود من الان مردد نبودم.
    من دلبسته سونی بودم ولی چند وقتی هست که یاد گرفتم در قید و بند برند نمونم چرا که اسم همیشه با کیفیت همراه نیست و هر برند معروفی هم نمونه قوی داره وهم ضعیف.
    به عنوان نمونه : گزینه 3 هم با اینکه Local Dimming داره ولی در زمینه Clouding از گزینه 2 که این قابلیت رو نداره ضعیفتره( البته به دنبال بی ارزش معرفی کردن این گزینه نیستم بلکه میخوام بگم با پولش میشه انتخاب بهتری داشت). پس واسم مهم نیست که حتی سامسونگ یا ال جی بخرم.
    واسه همین از شما میخام بهم کمک کنین و بهترین انتخاب ممکن رو تا حد قیمت 2.5 میلیون و سایز 46 به ترتیب اولویت با ذکر دلیل معرفی کنین.
    البته گزینه انتخابی شما میتونه غیر از این موارد باشه و ملاک انتخابتون قیمتهای شرکتهای داخلی و نمایندگیها نباشه. فرض کنید به بازار بانه یا دبی دسترسی دارید.

با سپاس
    Last edited by mrm10; 24-06-2011 at 11:22.

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید به فعالان این این بخش...
    یه سفر به بانه واسم پیش اومده میخوام واسه خونه یه تلیویزیون lcd بخرم.....میخواستم از شما مشورت بگیرم بهترین تلویزیونی که توی شهر بانه میتونم تا قیمت 1.100 "حداکثر" بخرم چیه چون خودم اونجا نمیرم یکی از آشنایان هستن....
    مهم هم واسم نمایش رنگ و اگر هم قابلیت تطبیق با dlna ویا قابلیت اتصال به اینترنت هم داشت عالی میشه اما خودم فکر نکنم تو این قیمت گیرم بیاد از نظر پورت هم حداقل 3 تا hdmi رو داشته باشه ......و مشکل تلتکست فارسی رو نداشته باشه....
    منتظر جواب های ما عزیزان هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •