دوست عزیز اینجوری که شما میگی اصلا بازی نصب نمیشه یعنی بازی شما مشکل داره اول نسخه سالم بازی رو تهیه کن که حداقل 4DVD هم هست نه 3DVD بعد اگه مشکلی داشتی اینجا مطرح کن
موفق باشید![]()
دوست عزیز اینجوری که شما میگی اصلا بازی نصب نمیشه یعنی بازی شما مشکل داره اول نسخه سالم بازی رو تهیه کن که حداقل 4DVD هم هست نه 3DVD بعد اگه مشکلی داشتی اینجا مطرح کن
موفق باشید![]()
من تا الان اصلا نسخه 3DVD ندیدم
4DVD و حتی 5DVD هم دیده بودم ولی 3DVD ندیده بودم
و اینجوری که شما میگی بازی در عرض 3 ثانیه نصب میشه و 2dvd دیگه هم نمی خواد به نظر خودت بازی مشکل نداره؟
مطمئنا مشکل از بازی هست شما نسخه سالم رو تهیه کن تا مشکلت برطرف بشه![]()
چرا خواب ! از نظرم مشکل داره ... ولی آخهبه نظرم یه راه حلی باید داشته باشه ...
بهرحال ممنون دوست خوبم ... یکی دو روزی صبر می کنم اگر دوستان دیگه نظر خاصی نداشتند می رم یه نسخه ی 4 دی وی دی تهیه می کنم ...
راستی قضیه ی این GTA IV هایی که تو بعضی از سایت ها لینک دانلودشون هست و کلا 19 مگ هستند چیه ؟ میشه یه بازی رو اینقدر فشرده کرد !!!؟
هر جور میل خودت هست ولی فکر نمیکنم که کسی بتونه راهنمایی بکنه شما اگه نتونستی بازی رو نسخه کاملش رو پیدا کنی آدرس خودت رو توی پروفایلم بگو تا من برات نسخه سالم و کامل رو بفرستم چون من کرج هستم میتونم این کار رو برات بکنم این نسخه مال خودم هست و تست هم شده کامل هم هست
بازی شامل 4dvd و 1CD کرک هست
موفق باشید![]()
این تصویر زیر هم قرار دارم برای دوستان اگه پیشنهادی دارند ! این تصویر باید بعد از نصب کامل بازی بیاد ولی وقتی دی وی دی 1 رو می ذارم تو 1 ثانیه نصب تموم میشه و تصویر زیر به همراه اخطارش میاد !!!
همینجور که قبلا گفتم 3 تا دی وی دیه ...
![]()
Last edited by davodsamadi; 15-03-2011 at 08:48.
بلاخره نسبش کردم !!!
از ستاپ بازی شورتکات گرفتم و بعد با سرویس پک 3 بازی نصب شد .
خب خداروشکر که تونستی نصبش کنی توی اجرای بازی که مشکلی نداره چون من تا الان نسخه 3DVD ندیده بودم اولین بار هست که میشنوم برای همین میخوام بدونم بازی کامل هست و لگی باگی چیزی نداره توی بازی![]()
سلام
خسته نباشید
یه مدتی میشد که وقتی میخوام GTA رو ران کنم،هر از گاهی اروری که عکسش رو میزارم میومد
اما یکی در میون
یعنی یه بار این ارور رو میداد،یه بار نمیداد و بازی بالا میومد
اما از دیشب که گرافیک رو آپدیت کردم دیگه این ارور هر دفعه میاد و بازی اجرا نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنین
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
جالبه !
همین الان زدم و اجرا شد بدون ارور
به نظرتون مشکل از کجاس ؟؟؟
بچه هایی که کارت گرافیکشون ATI هست حتما بخونن و عمل کنن
سلام دوباره
من دیشب درایور کارت گرافیک رو آپدیت کردم به جدیدترین ورزنی که لینکش رو خود سایت ATI گذاشته
نتیجه شگفت آور بود
تو همین بازی GTA IV فریم بیشتر از 10 تا افزایش داشت !!!!
اینم Benchmark
با ورژن سابق :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با ورژن جدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما حتما آپدیت کنین
اصلا فکر نمیکذدم انقدر اثر داشته باشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)