خب با توجه به اینکه نتایج نظرسنجی جدید تاپیک شاتل رو دیدیم از مدیران تقاضا دارم تا نظرسنجی مربوط به این بخش رو هم با اضافه کردن سرویس دهنده های جدیدی که توی نظرسنجی بالا نیستن از اول قرار بدن تا دوستان در انتخابشون دچار مشکل نشن
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
خب با توجه به اینکه نتایج نظرسنجی جدید تاپیک شاتل رو دیدیم از مدیران تقاضا دارم تا نظرسنجی مربوط به این بخش رو هم با اضافه کردن سرویس دهنده های جدیدی که توی نظرسنجی بالا نیستن از اول قرار بدن تا دوستان در انتخابشون دچار مشکل نشن
تایید میشه
اینم لیست شرکتهایی که تو زمینه اینترنت توی شیراز هستند
امین نت
ارم نت(آسیاتک)
ایرانسل(وایمکس)
آرانیک(شاتل)
پارس آنلاین
دیتانت(فن آوا)
صبانت
لاوان(لایزر)
ماتریکس(داتک)
مبین نت(وایمکس)
همیار(پیشگامان)
سرعت شبانه برای من از بعد از عید بالاتر از 20 نمیاد...128 دارم،این عادیه؟ارم نت(آسیاتک)
نه عادی نیست
برای ما مثل قبل هست
خوب شما میگین چی کار کنم؟؟من مرکز مدرس هستم.
دیشب میخواستم چنتا فایل دانلود کنم. سرعت خوب نبود. تایم اوت شدید داشت... (ارم نت)
منم مدرسم
توی تنظیمات دانلود منیجر قسمت ارتباط با شبکه تعداد حداکثر ارتباط را بکن 16 تا
دانلودهای همزمات توی صف هم زیاد کن
و از همه مهمتر هم لینکهایی هست که برای دانلود میگزاری سعی کن لینکهای همزمان از چند تا سرور باشه
سلام دوستان. تو شهرک گلستان کدام شرکت سرعت خوب و پایداری ارائه میده. برای دانلود شبانه بیشتر در نظر دارم. و اینکه به نظرتون چه سرعتی رو بگیرم. چون شنیدم شبانه اکثر شرکتها همه ی سرویساشون رو یه سرعت میاد. برای اولین باره که میخوام مشترک adsl بشم. ممنون
دیشب و شب قبلش سرعت دانلود شبانه ارم نت خیلی داغون بود همش تایم اوت می داد ، بقیه هم همین مشکل رو دارن ؟؟؟
تماس که گرفتم گفت چند روزه که مشکل داریم احتمالا تا اواسط هفته دیگه مشکل حل می شه ....
جالبه که فقط شبانه اش مشکل داره![]()
آقا منم سوالم همینه لطفا یکی جواب ما 2 تا رو بده . مرسی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)