تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 548 از 577 اولاول ... 48448498538544545546547548549550551552558 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,471 به 5,480 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا شما هم این کرم رو تو اوبونتو میبینید که هر توضیعی به جز دبیان نصب مبکنید دوباره برمیگردید به اوبونتو و این کرم فقط این حالت رو نداره حتی اگر تصمیم بگیری که دیگه لینوکس نصب نکنید بعد از یکی دو هفته دوباره نصبش کنید
    وحتی اگر نیازی نداشته باشید بهش گوشه هاردتون جاش باشه همیشه یه به قولی یه فضای پارتیشن نشده داشته باشید براش؟
    سلام دوست من. اگر منظورت از این کرم همون ویژگی اعتیاد آور سیستم عاملهای لینوکسیه ( و نه فقط اوبونتو) دقیقا باهات موافقم. من اون اوایل شاید 10 بار لینوکس رو پاک کردم و دوباره برگشتم روی ویندوز اما هر بار به دو روز نرسیده دوباره نصب کردم و ... یک جذابیت ذاتی درونش هست. یک حس اکتشاف همیشگی که من دوسش دارم

2. 5 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوست من. اگر منظورت از این کرم همون ویژگی اعتیاد آور سیستم عاملهای لینوکسیه ( و نه فقط اوبونتو) دقیقا باهات موافقم. من اون اوایل شاید 10 بار لینوکس رو پاک کردم و دوباره برگشتم روی ویندوز اما هر بار به دو روز نرسیده دوباره نصب کردم و ... یک جذابیت ذاتی درونش هست. یک حس اکتشاف همیشگی که من دوسش دارم
    من تو زمینه اوبونتو شدت خیلی بیشتری داره ولی کرم همون کرمه
    حالا دوتا مشکل نرم افزار وایبر رو من نصب کردم ولی اجرا نمیشه از روی سایتش دانلود کردم فایل با پسوند deb بود نصب هم شد ولی اجرا نمیشه وقتی میزنم روی ایکونش هیچ اتفاقی نمیوفته
    دوم alt+shit نیست تو ورژن ۱۴.۰۴ به جاش چی گذاشتن؟
    سوم ایا شما هم احساس میکنید که ابونتو سریعتر شده یا من این احساس رو دارم فقط و دلیلش هم اینه که باگ هاش با سخت افزارم کم تر شده

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوم alt+shit نیست تو ورژن ۱۴.۰۴ به جاش چی گذاشتن؟
    سوم ایا شما هم احساس میکنید که ابونتو سریعتر شده یا من این احساس رو دارم فقط و دلیلش هم اینه که باگ هاش با سخت افزارم کم تر شده
    آلت+ شیفت رو خودت در تنظیمات کیبورد میتونی فعال کنی (برای تغییر زبان کیبورد). در مورد سریعتر شدن ابونتو نمیتونم نظر بدم چون من مینت استفاده میکنم ولی مینت هم به نسبت نسخه های قبلیش خیلی بهتر و تر تمیز تر شده. دنیای لینوکس کلا دنیای پویا و رو به جلوییه

5. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آلت+ شیفت رو خودت در تنظیمات کیبورد میتونی فعال کنی (برای تغییر زبان کیبورد). در مورد سریعتر شدن ابونتو نمیتونم نظر بدم چون من مینت استفاده میکنم ولی مینت هم به نسبت نسخه های قبلیش خیلی بهتر و تر تمیز تر شده. دنیای لینوکس کلا دنیای پویا و رو به جلوییه
    چطوری؟ پیداش نکردم
    جای پ رو هم میشه عوض کرد؟

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چطوری؟ پیداش نکردم
    جای پ رو هم میشه عوض کرد؟
    در تنظیمات کیبورد٬ بخش Layout گزینه Option رو بزنید و در اونجا برای تغییر Layout کلید مورد نظر رو انتخاب کنید که معمولترینش همون Alt+Shift هستش. در مورد تغییر جای حرف پ هم راهی به نظرم نمیرسه.

8. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در تنظیمات کیبورد٬ بخش Layout گزینه Option رو بزنید و در اونجا برای تغییر Layout کلید مورد نظر رو انتخاب کنید که معمولترینش همون Alt+Shift هستش. در مورد تغییر جای حرف پ هم راهی به نظرم نمیرسه.
    پیداش کردم شورت کاته عوض شده ولی هست super+space هست الان خیلی تفاوت کرده اوبونتو داره خاص تر میشه و دوستداشتنی تر الان من با مک حاظر نیستم عوضش کنم

10. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه 14 رو نصب کردم سه تاسوال داشتم کسی رو ی تبلت نصبش کرده؟که البته تاچ تبلت و دیتا سیم کارت هم کار کنه.
    و اینکه این برنامه هاش و لیست سورسا رو نمیشه مثل ویندوز افلاین گرفت ونصب کرد؟
    ویا حتی بک اپ گرفت.
    و اگر من سیستمو اپدیت کنم با پاراگون یا اکرونیس میشه از سیستم که میشه xp+ubuntuبک اپ گرفت؟
    ممنونم

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

با سلام.

در مورد سوال اولتون باید بگم که میشه ولی یه مقدار سخته.معمولا سخت میشه فایل رو پیدا کرد ضمن اینکه در دوره ای کوتاه (حتی بعضی وقتا روزانه) آپدیت میشه.راحت ترین کار استفاده از sudo apt-get update هست.برای سرعت بیشتر میتونید apt-fast رو نصب کنید.دستورات زیر رو به ترتیب در ترمینال وارد کنید (برای اولی ممکنه ازتون رمز بخواد):

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد سوال دومتون بله شما میتونید یک دیسک آیمیج از هارد تهیه کنید و بعدا بازیابیش کنید.

13. 2 کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    ممنونم از تو ضیحاتتون،ولی من درست نگرفتم،این دستورا واسه کدوم سواله بود؟،جسارتا با چه برنامه ی از سطح پارتیشن xpو اوبونتو ایمیج بگیرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

و اینکه چطور از لیست و برنامه های نصب شده بک اپ بگیرم،و گرفتن برنامه بصورت افلاین وجود داره یا راه درستش انلاینه بخاطر تغییرات روزانه؟ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •