تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 548 از 905 اولاول ... 48448498538544545546547548549550551552558598648 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,471 به 5,480 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلامبهترین روش تست کردن شمع وایرشمع و کویل پراید زیمنس چیست؟
    سلام
    اگر موتور روشن میشه :
    خودِ روشن شدن موتور یعنی کویل سالمه و برق کافی تولید میکنه
    اگر موتور نرم کار میکنه و لرزش نداره در دور آرام و سرعت پس کویل و وایرها و شمعها سالم هستند . اگر موتور درست کار نمیکنه ممکنه علتش از یک یا چند قطعه ی تولید برق رسوندن برق به سیلندرها باشه
    با اهم متر"میشه کویل رو تست کرد . کویل دو سیم پیچ داره . اولیه که با برق 12 ولت کار میکنه و معمولا بین 0.7 تا 1.7 اهم مقاومت داره و ثانویه که برق چند هزار ولت با آمپر بسیار کم تولید میکنه و حدود 10 کیلو اهم مقاومت داره اما در کویلهای مختلف فرق میکنه
    با کشیدن وایر هر سیلندر و لرزش موتور و شنیدن صدای جرقه معلوم میشه اون سیلندر برق داره
    اگر موتور لرزش داره و یک وایر رو کشیدیم اما لرزش فرق چندانی نکرد پس همون سیلندر برقش مشکل داره .
    شمعها باید باز بشه یا چشم چک بشه و بهش برق بدین بگیرین نزدیک بدنه تا سالم بودنش رو ببینیم
    اگر دهنه ی شمع کم یا زیاده باید تنظیم بشه
    اگر شمع دود زده هست پس یا مصرف سوخت زیاده یا شمع مناسب نیست و باید شمع گرمتر نصب کنین
    اگر شمع روغنیه یعنی روغن از سرسیلندر یا از زیر وارد سیلندر میشه و میسوزه
    بدنه ی شمع باید سالم باشه و شکستگی و ترک نداشته باشه
    عوض کردن زودهنگام شمع فقط پول دور ریختنه
    اگر ظاهر شمع سالمه و الکترود وسطش خیلی خوره نشده هنوز قابل استفاده است
    وایر شمعها باید چک بشه که بریدگی و زدگی نداشته باشه و گیرهای سرهاش محکم وصل باشه و با اهم متر هم تست بشه که مقاومتش به اندازه ی لازم باشه و ببشتر نباشه وگرنه برق توش افت میکنه
    قبلا در مورد وایرشمع توضیحی در تاپیک صرفه جوئی هزینه های ماشین نوشته ام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر ماشین دلکو هم داره باید سر دلکو و چکش برق هم چک بشه که شکستگی و خوردگی نداشته باشه و آب بهش نرسه در باران و بعد از شستشو
    اگر سوالی داشتین مطرح کنین در ضمن در نت هم سایتهای زیادی هست

2. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون

حالا اگه رو کاسه چرخ خط افتاده باشه باید تعویض بشه؟! قیمتش چقدره حدوداً ؟! اجرت تعویض چی؟!

اگه تعویض کاسه چرخ سخته ببرم نمایندگی که مطمئن تر باشه!

لنت عقب که فک کنم 20-25 باشه درسته؟
    کاسه چرخ پرید چون کوچک هست اگه خط عمیق بیوفته باید تعویض شه و تراشکاری جواب نم ده
    تعویضش هم بسیار راحته و با باز کردن چرخ برای تعویض لنت اون هم باز می شه پس نگران نباشید اگه لازم به تعویض بود همزمان بالنت عوض میشه

4. 3 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    تو بازار حراج یه جکِ تویوتا دیدم شبیه عکس زیر هست البته دسته و آچار چرخ و کیف نداره . تمیز هم هست . ازش خیلی کم استفاده شده .
    میخوام بخرم برای یکی از اقوام تو ایران .
    میگه قیمتش 50,000 تومنه .
    مىارزه یا ایران ارزونتره ؟
    http://farm6.static.flickr.com/5128/5252038471_02e4bf8b0a.jpg

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کاسه چرخ پرید چون کوچک هست اگه خط عمیق بیوفته باید تعویض شه و تراشکاری جواب نمیده تعویضش هم بسیار راحته و با باز کردن چرخ برای تعویض لنت اون هم باز می شه پس نگران نباشید اگه لازم به تعویض بود همزمان بالنت عوض میشه
    سلام
    بهتره اول لنت رو عوض کنند و چند روز برونند . اگر ترمز خوبه و لرزش هم نداره موقع ترمز و ماشین به چپ یا راست کشیده نمیشه پس شیار یا شیارها رو میشه به حال خود رها کرد و نه تعویض میخواد نه تراشکاری
    چند بار مکانیک به بنده گفت دیسک خط داره ترشکاری میخواد , چون دیدم لرزش و و انحراف نداره ولش کردم و چند سال هم کار کرد و مشکلی هم پیش نیومد

7. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    بهتره اول لنت رو عوض کنند و چند روز برونند . اگر ترمز خوبه و لرزش هم نداره موقع ترمز و ماشین به چپ یا راست کشیده نمیشه پس شیار یا شیارها رو میشه به حال خود رها کرد و نه تعویض میخواد نه تراشکاری
    چند بار مکانیک به بنده گفت دیسک خط داره ترشکاری میخواد , چون دیدم لرزش و و انحراف نداره ولش کردم و چند سال هم کار کرد و مشکلی هم پیش نیومد
    بله بله ممنون از شما منظورم درصورت خط عمیق و خرابی کاسه بود وگر نه شاید حتی با یک پوساب سنباده هم برخی از خط های ظریف پاک شن اگه خط افتاده باشه
    و اینکه بعضی از کاسه ها انچنان لبه دار می شند که لنت رو هم براحتی نمی شه در آورد ازشون
    ممنون از گوشزد شما

وو اینکه شما با لنت 45000 تا کار کردید نشون می ده که خوب از ترمز استفاده می کنید و احتمال خرابی کاسه کم هست

9. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    تو بازار حراج یه جکِ تویوتا دیدم شبیه عکس زیر هست البته دسته و آچار چرخ و کیف نداره . تمیز هم هست . ازش خیلی کم استفاده شده .
    میخوام بخرم برای یکی از اقوام تو ایران .
    میگه قیمتش 50,000 تومنه .
    مىارزه یا ایران ارزونتره ؟
    http://farm6.static.flickr.com/5128/5252038471_02e4bf8b0a.jpg
    در اینکه جنسش بهتره شکی نیست ولی با اینکه قیمت رو ندارم فکر نمی کنم خیلی بیارزه که از اونجا بگیریر و بفرستید
    و اینکه چندکیلویی هست برای چه ماشینی مناسب تره این؟
    واین که ترجیح من اینه که جک ماشین سر جای خودش محکم شه و ولو نشه کف صندوق عقب ))

11. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

در اینکه جنسش بهتره شکی نیست ولی با اینکه قیمت رو ندارم فکر نمی کنم خیلی بیارزه که از اونجا بگیریر و بفرستیدو اینکه چندکیلویی هست برای چه ماشینی مناسب تره این؟واین که ترجیح من اینه که جک ماشین سر جای خودش محکم شه و ولو نشه کف صندوق عقب ))
    سلام
    ممنون از پاسختون و نظرتون
    این جک به بیشتر ماشینهای ایرانی و خارجی میخوره
    تویونا کامری رو راحت بلند میکنه یعنی برای بیشتر ماشینهای ایرانی و خارجی میشه ازش استفاده کرد . اونهائی که جک زیر درب نصب میشه

جک ماتیز

13. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مطمئن نیستم درست باشه ولی قیمت جک تکی 405 20000 و 206 با جعبه و آچار 43000

15. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    افت دور موتور با روشن شدن کولر چند علت میتونه داشته باشه
    1- استپر کار نمیکنه . چون با روشن شدن کولر استپر از کمپیوتر فرمان میگیره که سر استپر اندکی کوتاه بشه تا هوای ببشتری بره توی منیفولد .
    با این تست مبتونین بفهمین که با زدن کولر سر استپر کوتاه میشه یا نه:
    موتور روشن . 30 ثانیه صبر کنین
    حالا کولر رو روشن کنین
    موتور به لرزش میافته
    حالا فیش استپر رو بکشین . با این کار دیگه سر استپر در همون حالتی که هست میمونه
    حالا کولر خاموش
    اگر دور موتور بیش از حد نرفت بالا پس استپر با روشن شدن کولر اصلا تغییر نکرده و علت افت دور موتور با کولر هم همینه .
    سیمهای فیش استپر رو چک کنین شاید قطعی داره . با تکون دادن سبمهاش موقع روشن بودن کولر میشه پیداش کرد ( گاهی وقتها )
    اگر از سیمش نبود باید باز بشه طول سر استپر اندازه گرفته بشه . معمولا باید 28mm باشه
    اگه اون هم درست بود , یک استپر سالم قرض بگیرین . اگر با تعویض درست شد پس باید تعویض بشه
    2- گاهی رله ی فن که با دکمه ی AC کار میکنه خراب میشه و فن رو روشن نمیکنه که در نتیجه گاز فشرده شده خنک نمیشه و به کمپرسور خیلی فشار میاد و موتور افت میکنه
    کافیه کولر رو بزنین . اگر فن فوراً روشن نشد پس همین مشکل وجود داره
    3- گاهی سیستم کولر ایراد داره مثل کم بودن روغن کمپرسور و سفت بودنش و یا گاز بیش از حد یا گرفتگی اکسپنشن والو باعث فشار به کمپرسور و افت دور موتور میشه
    اطلاعات بیشتر در مورد کار کولر
    صرفه جوئی در هزینه های خودرو
    دوستان سلام
    اساتید من استپر ماشنمو عوض کردم،میل سوپاپم عوض کردم،صفحه گلاج هم عوض کردم،2 روز ماشین عالی بود ،یعنی از روز اولش هم بهتر کار میکرد....الان روزه سومه و باز ماشین داره تک کار میکنه انگاری ،یعنی دیروز خیلی ماشین با شتاب و نرم و روان بود یعنی عالیه عالی بود....
    الان دوباره یکم داره شروع به بازی در میاره یعنی خوب کار نمیکنه....مشکل میتونه از استپر باشه؟
    الان مثل 2 روز قبل خوب گاز نمیخوره،یعنی وقتی بهش گاز میدم در حالت خلاص،یکم طول داره دور موتور بالا بیاد،وقتی هم دور موتور بالا میره از 3 هزار به بعد خوب میکنه و میره بالا،وقتی گازو ول میکنم تا پاین بیاد حخوب پاینن میاد تا حدود 2 هزار یه ریپ میزنه تقریبا....
    مشکل چیه؟کسی میدونه مشکلش چیه؟
    ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

الان مشکل خیلی زیاد شد آمپر چی می زنه خوب معلومه که مشکل اساسی داره و بوسیله اس تی پی اون رو پوشوندید و این بلا ها رو به سر میاره
    ممکنه اویل پمپ مشکل داشته باشه یا صافی او گرفته باشه که با روغن غلیظ عمل روانکاری سخت تر می شه و داغون می کنه

دوستان سلام
    اساتید من استپر ماشنمو عوض کردم،میل سوپاپم عوض کردم،صفحه گلاج هم عوض کردم،2 روز ماشین عالی بود ،یعنی از روز اولش هم بهتر کار میکرد....الان روزه سومه و باز ماشین داره تک کار میکنه انگاری ،یعنی دیروز خیلی ماشین با شتاب و نرم و روان بود یعنی عالیه عالی بود....
    الان دوباره یکم داره شروع به بازی در میاره یعنی خوب کار نمیکنه....مشکل میتونه از استپر باشه؟
    الان مثل 2 روز قبل خوب گاز نمیخوره،یعنی وقتی بهش گاز میدم در حالت خلاص،یکم طول داره دور موتور بالا بیاد،وقتی هم دور موتور بالا میره از 3 هزار به بعد خوب میکنه و میره بالا،وقتی گازو ول میکنم تا پاین بیاد خوب پاینن میاد تا حدود 2 هزار یه ریپ میزنه تقریبا....
    امپر هم قبله همه این بدبختیا،وقتی روغن گرم میشد،امپر روغن و علامت تعجب و ترمز دستی شروع به روشن شدن میکرد.....الان نمیزنه دیکه....چون دادم موتوروشو با گازوئیل شستن وروغن ریختن و ساکشن کردن....فک کنم اشغال و کثیفی هاش برطرف شده
    الان کسی میدونه مشکل چیه؟
    چرا باز داره شروع می کنه به تک کار کردن؟
    الان شنتابشم عالیه،صفحه هم عالیه اما ماشین میلرزه و کار می کنه و.....
    Last edited by ali.dadash; 27-10-2014 at 22:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •