تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 548 از 607 اولاول ... 48448498538544545546547548549550551552558598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,471 به 5,480 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رابرت عزیز ببخشید مزاحم میشم آخه ما تازه کاریم دیگه کاریش نمیشه کرد
    من اون نرم افزارها را دانلود و نصب کردم
    حالا چند تا سوال
    1- من عضو ivao.aero شدم و کاربری و دو رمز را دریافت کردم اما در سایت ir.ivao.aero نتونستم عضو بشم جریان سایت ایرانی چیه
    2- نرم افزارهای لازم را نصب کردم با ivao خودم سروکله زدم چیزهایی یاد گرفتم مبدا را بهش بدم و از مسیرهای پیشنهادی ایوائو استفاده کنم اما کار با team speak بلد نیستم اگه ممکنه به صورت اختصار توضیح بدین تا خودمون باهاش سروکله بزنیم
    3- برای اینکه بتونم به عنوان کنترلر کار کنم مثلا ما دو تا قرار بذاریم من کنترلر بشم شما خلبان باید چه کار کنم
    4- میتونی متن مکالمات لازم بین کنترلر و خلبان را از کجا میتونم گیر بیارم
    علیک سلام

هم به شما و هم به سایر دوستانی که میخوان تو ivao پرواز کنند پیشنهاد میکنم در فروم Aerospacetalk عضو بشن.

تمامی مدیران و کاربرای رده بالای ivao که در واقعیت هم خلبان مسافری یا نیروی هوایی هستند اونجا عضو هستند و خیلی بهتر میتونن شما رو راهنمایی کنند.

برای team speak فایل pdf ای در وبسایت دیویژن ایران ( همونی که گفتید نمیتونید درش عضو بشید ) وجود داره که نیازی به عضویت برای دانلودش نیست. در قسمت آموزش میتونید آموزش teamspeak رو دانلود کنید.

برای مکالمات...

مکالمات بطور کلی با مکالمات خود Fsx فرق داره و همون مکالمات واقعی خلبانی هست. شما برای اینکار باید زبان انگلیسی قوی داشته باشید که بتونید براحتی با خلبانان و کنترلرهای سراسر دنیا صحبت کنید. البته جملات و اصطلاحات روتین هستند و همه جا یکسانند و با تمرین هیچ مشکلی نخواهید داشت.

در همین تاپیک و صفحات بین 400 تا 500 هم آموزشهایی برای Ivao وجود داره.

یک نکته خیلی مهم دیگه که میشه گفت تفاوت اساسی پرواز آنلاین با پرواز معمولی هست در استفاده از چارتها است.

در ivao بدون چارت فرودگاه های مبدا و مقصد هیچ کاری نمیتونید بکنید. مثلا برای مهرآباد OIII وقتی کنترلر شما رو برای روت paxid یا rarta یا nagma کلیر میکنه باید از روی چارت این روتها رو پیدا کنید و بفهمید که در چه جهتی از روی کدام ایستگاه VOR باید پرواز کنید.
    Last edited by robert; 01-08-2011 at 14:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

سلام
    دوستان این بازی
    fsglobal2010چه فرقی با MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR داره آیا ارزش خریدن داره؟

داره خودمونی میشه alamto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ilam

پيش فرض

سلام
    دوستان این بازی
    fsglobal2010چه فرقی با MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR داره آیا ارزش خریدن داره؟
    دلبندم این که فقط یک افزونه برای فلایت سیمیولاتور هستش که فرودگاه ها و جنگلها و غیره را خیلی طبیعی تر نشون میده و به تنهایی هیچ کاری نمیکنه

داره خودمونی میشه rezahamid69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز ...

من دیروز داشتم با Boeing Ifly 737-700 از کیش بطرف شیراز میرفتم پرواز خوبی بود ، موقع فرود هم روی AutoPilot بود ولی ناگهان دیدم وسط باند فرود 29 راست و 29 چپ فرود اومد تا سه مرتبه دیگر هم امتحان کردم بازهم همینجوری کرد و یا از شیراز رفتم بطرف اصفهان اصلا فرودگاه اصفهان سیستم ILS نداشت !!! مگه ممکنه ؟

خواهشا اگر فایلی برای تصحیح فرودگاههای ایران درست شده برا دانلود بزارید ، ممنون میشم ...
    Last edited by rezahamid69; 02-08-2011 at 09:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا ببخشید من مقاله ای اینجا پیدا نکردم - اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید
    https://docs.google.com/leaf?id=0B3hXFrl2KKi1NDhkNWM2YmMtOTg4OS00NDQ0LWI3M DEtNjFlODE5YTM5MjAw&hl=en

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز ...

من دیروز داشتم با Boeing Ifly 737-700 از کیش بطرف شیراز میرفتم پرواز خوبی بود ، موقع فرود هم روی AutoPilot بود ولی ناگهان دیدم وسط باند فرود 29 راست و 29 چپ فرود اومد تا سه مرتبه دیگر هم امتحان کردم بازهم همینجوری کرد و یا از شیراز رفتم بطرف اصفهان اصلا فرودگاه اصفهان سیستم ILS نداشت !!! مگه ممکنه ؟

خواهشا اگر فایلی برای تصحیح فرودگاههای ایران درست شده برا دانلود بزارید ، ممنون میشم ...
    شما هواپیماتون چیه مشکلی نداره.

اون از طراحی فرودگاه OISS هست که باعث شده اونجوری فرود بیاین.

فرودگاه بندرعباس هم همین بدبختی رو داره..

تا زمانیکه scenery مناسب برای این دو فرودگاه ساخته نشه وضع همینه.

داره خودمونی میشه rezahamid69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

کسی با ifly 737 هم پرواز میکنه ؟ من که پرواز میکنم شبیه سازیش خیلی بالاست فکر کنم خود واقعیست !!! ولی یه چیز دیگه این fmc 747 آپدیت نیست یعنی روتهای جدید رو نمیشه باهاش رفت کسی آپدیت براش نداره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dihav1359's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقا این ifly 737 واقعا معرکه است

جزوه آموزشی کاملی هم دارد

تا pmdg 737 بیاید دست گرمی خوبی است

داره خودمونی میشه alamto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ilam

پيش فرض Robert Aziz

آقا سلام من توی شبکه آیوائو آنلاین بودم و مشغول پرواز از OIII به OISS که نوار قرمز رنگ برایم پیغام اومد لطفا کال ساین خودتون را عوض کنید میشه بگین از چه فرکانسی باید استفاده کنم بای برقراری ارتباط با برج تهران و آیا برای ارتباط با مثلا فرودگاه شیراز هم نیاز هست کال ساین تغییر کنه یا نه

داره خودمونی میشه kzm.itgroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

از دوستان کسی هست که بتونه درباره Prop و Mixture در هواپیماهای سبک توضیح بده که کارش چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •