دوستان، کسی چیز پی ان داره؟
مثل اینکه بازم L2TP رو بستن؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان، کسی چیز پی ان داره؟
مثل اینکه بازم L2TP رو بستن؟
منم امروز مدارکم رو کامل کردم اینترنتی ثبت نام کردم گفت یه هفته طول میکشه ، بعدش ما هم به جمع شما می پیوندیم : دی
512 با حجم 5 گیگ
امیدواریم سرعت مناسب باشه.
راستی مودم هنوز نگرفتم اگه چیز خاصی پیشنهاد می کنید معرفی کنید.
فرق Bridge و PPPoE در چیه؟ و کدوم بهتره؟
در PPOE مودمتون کانکت میشه به اینترنت و هر وسیله ای که بهش وصل باشه به نت هم وصله،چه از کابل،چه وایرلس یا یو اس بی
در Bridge شما علاوه بر اتصالتون به مودم از طرق ذکر شده،نیاز دارید تا یه کانکشن broadband هم بسازید و اونو در پی سی کانکت کنید
اصولا دردسر PPOE کمتره و مخصوصا وقتی چنتا وسیله میخوان وصل باشن،کارتون راحت تره.مخصوصا که فک کنم با توجه به مشخصاتتون با موبایل هم وصل میشید به نت
ولی در برخی موارد که مثلا یوزر نیم و پسورد شبانه تفاوت داره و ... ازbridge استفاده میشه.ضمن اینکه وقتی بریج کنید،اگر هم کسی احیانا بتونه به شبکه وایرلس شما دسترسی داشته باشه و هکش کنه(!) باز هم نمیتونه از اینترنتتون استفاده کنه که خب احتمالش کمه
حاجی،خلاصه کلام،PPOE
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------
خوش اومدی،گرچه خودمم یه 2 هفته است اومدم و قبلا قاطر (شاتل) داشتم
یحتمل سرعت روزت رو رو 4 میبندن که حال میده،فقط باید مواظب حجمت باشی که زود نپره.یه سایت وا می کنی،تا جد و آبادشم واست لود می کنه سریع
در مورد مودم هم خودم واسه 5 تا از آشنایان TP Link گرفتم،بدی ندیدم ازش خداییش
قیمت مد نظرتون چیه؟وایرلس یا معمولی؟4 پورت یا تک پورت؟
در کل هم جنس خوبیه،هم 3 سال گارانتی داره(اصولا،بعضیاش یک ساله است) ،هم قیمتش مناسبه
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------
دقیقاً
با PPTP به زور و زحمت وارد میشه
کاربردتون چیه ؟؟؟ لپ تاپ و موبایلم دارید ؟؟؟
اگه خونتون کوچیکه و تبلت یا لپ تاپ دارید توصیه من به شما
TP-TD-8901G
اگه خونتون بزرگه و 2 طبقه توصیه من به شما
TP-TD-8961nd
عجب من با جيميل و ياهو ميل مشكل دارم اين چند روزه ، چرا ؟ همش بايد از چيچين استفاده كنم.
شما وضعت خوبه باز،من گاهی با گوگل سرچ هم مشکل دارم![]()
من بازی استارکرافت2 آنلاین بازی می کنم بازی های آنلاین زیاد پهنای باند نمی خواد اما در عوض پینگ مهمه و همینطور نداشتن تایم اوت
الان حدودا یکی دوهفته می شه وضعیت خیلی خرابه با اینکه پینگ عالی دارم و معمولا وری 300-400 هست و تایم اوت هم خیلی کمه ... اما وارد بازی که می شم مرتب قطع می شه و پرت می شم بیرون و به هیچ وجه نمی شه بازی کرد و لگ هم زیاد داره اوایل فکر می کردم بخاطر سرعت هست اما با چیز پی ان که وارد شدم با اینکه سرعتم افت محسوسی داشت اما اصلا از بازی خارج نشدم وپرت نشد بیرون و خلاصه حداقل توی بازی آنلاین موندم هر چند نمی شه بازی کرد
حالا اگر کسی می دونه
1- دقیقا مشکل فنیش چیه یعنی اگر خواستم جایی مطرح کنم باید بگم مشکلم در چه مورد شبکه ای هست؟
2- با توجه به اینکه درشهرستان ما عوامل فروش آسیاتک هستند و از نظر فنی مسایل رو متوجه نمی شن دقیقا باید با کجا تماس بگیرم و مشکلم مطرح کنم؟
3- آیا امکانش هست با دستکاری تنظیمات شبکه و کانکشن توی پی سی خودم این مشکل رو حل کنم؟
والله من استار کرافت رو نمی دونم،خودم کانتر بازی می کنم و مشکلی ندارم اصولا
فقط سرور باید مربوط به داخل باشه تا پینگم بالا نباشه و لگ نداشته باشم
سلام دوست عزیز
این پورت رو نبسته آسیاتک. من الان دارم از همین پورت استفاده می کنم سرعتش هم خیلی خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)