سلام میشه بپرسم چطوری هنرپیشه ساختین؟ من همه جور شغلی پیدا کردن به جز هنرپیشه
چه خصوصیات اخلاقی براش انتخاب کردین؟ کجا این شغل رو پیدا کرده؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنی
سلام میشه بپرسم چطوری هنرپیشه ساختین؟ من همه جور شغلی پیدا کردن به جز هنرپیشه
چه خصوصیات اخلاقی براش انتخاب کردین؟ کجا این شغل رو پیدا کرده؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنی
لطفا دقیقا توضیح بدین باید کجا وایسن و چکار کنن که مردم ازشون عکس بگیرن من هرچی میگردم پیدا نمی کنم . مرسی
برای هنرپیشه ساختن و معروف شدن شما باید پکیج Late Night رو داشته باشید وگرنه نمیتونید بسازید.
ورژن بدون آپگریدشو؟سلام میشه کرک سیمز 3 world adventures رو بزارین من 6 بار نسبش کردم سالم بعد پاک کردم سی دی رو گم کردم یکی دیگه گرفتم بی کرک![]()
برای یادآوری :
از قرار مغلوم هیچ یک از دوستان تا حالا با این مشکل مواجه نشدند و تا اونجایی هم که متوجه شدم ظاهرا اکثر پک ها خودشون در درون دی وی دی یک فایل "آپدیت" دارند که پک town of life که من خریدم فاقدش هست
حالا سوالی که از تون داشتم این هست که به نظر شما اگه پکی رو تهیه کنم که دارای این فایل آپدیت باشه ، مشکلم صد در صد حل میشه ؟
اره صد در صد !
البته با اینجور روش فقط میتونین یه پک رو نصب کنین
چون با این روش هر ورژنی برای یه پکی هست !
من پک late night . generations و ambitions رو ترجیح میدم !
حالا شما اگه دوست دارین یکیشونو انتخاب کنین !
مرسی از کمکتون ولی مشکلم حل شد اول نصب کردم کرکشو از دوستم گرفتم ارور داد بعد سیمز 3 و تاون لایف پاک کدمدوباره سیمز 3 نصب کردم دیدم 8 تا پچم نیستبعد تاون لایف نصب کردم همه اومدن!!!!
همه این کارها برای درست شدن دور بین عکاسی world adventures بود چون بعد از عکس گرفتن سیم من از جاش تکون نمیخورد!
ورژن بدون آپگریدشو؟[/QUOTE]
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
کسی میدونه ورزن جدید سیمز 3 world adventures چه فرقی داره؟؟؟
باز دوباره وقتی عکس میگیرم سیمم تکون نمیخوره کمکککککککککک![]()
من دو تا سوال داششم یکی اینکه چه جوری می تونم آهنگی که تو بازی سیمز رو می خوام بریزم تو کامپیو ترم؟ و دومی هم اینه که من تو سیمز generation نمیتونم teen party بگیرم کمکم کنید![]()
باید توی تلفن پارتی رو بزنی بعد اول تیین پارتی کنی بعد آدمارو انتخاب کنی بعد ساعت ولباسا![]()
سلام یه سوال توی سمز یه شغلی هست به اسم دیزاینر ه میره خونه بقیه و طراحی میکنه خونشونو ....حالا من این شغلو انتخاب نکردم ولی نمیدونم چجوری باید یه دیزاینر بیارم و خونمو درست کنه میشه کمکم کنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)