تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 548 از 691 اولاول ... 48448498538544545546547548549550551552558598648 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,471 به 5,480 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

داره خودمونی میشه san.nazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بنده یک هنر پیشه ساختم بسی معروف...
    ایشان زمانی که در خیابان قدم میزنند دور و برش جمع میشن و امضا میگیرن...ایول......
    خونه ساختم بسی مدرن و بزرگ....ایشاالله عکس میگیرم میزارم....
    سلام میشه بپرسم چطوری هنرپیشه ساختین؟ من همه جور شغلی پیدا کردن به جز هنرپیشه
    چه خصوصیات اخلاقی براش انتخاب کردین؟ کجا این شغل رو پیدا کرده؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنی

داره خودمونی میشه san.nazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

لطفا دقیقا توضیح بدین باید کجا وایسن و چکار کنن که مردم ازشون عکس بگیرن من هرچی میگردم پیدا نمی کنم . مرسی

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

سلام میشه بپرسم چطوری هنرپیشه ساختین؟ من همه جور شغلی پیدا کردن به جز هنرپیشه
    چه خصوصیات اخلاقی براش انتخاب کردین؟ کجا این شغل رو پیدا کرده؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنی
    برای هنرپیشه ساختن و معروف شدن شما باید پکیج Late Night رو داشته باشید وگرنه نمیتونید بسازید.

سلام میشه کرک سیمز 3 world adventures رو بزارین من 6 بار نسبش کردم سالم بعد پاک کردم سی دی رو گم کردم یکی دیگه گرفتم بی کرک
    ورژن بدون آپگریدشو؟

4. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ICAROOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

برای یادآوری :

من چند روز قبل پک Town Of Life رو تهیه کردم ولی موقع نصب این پیغام رو بهم میده :
    setup has detected tat the sims 3 corrupt or not proberly installed , setup is unable to countinue
    و خلاصه اصلا نصب نمیشه ، طبق راهنمایی پست اول این تاپیک هم "فایل اول" 10 مگابایتی رو گرفتم و بعد از خارج کردن از حال زیپ ، در محل نصب سیمز 3 کپی کردم و بعدا همونجا اینستالش کردم که چند تا فایل رو جایگزین فایلهای اصلی کرد اما بعدا همان طور که خانم مگی راهنمایی کردن روی آیکون "update" کلیک کردم ولی دقیقا مشابه خانم "ghazalpoem" برای من هم به صورت مکرر ارورهایی با مضمون " unable to find source file" و "unable to find patch file" نمایش داده شد
    ممنون میشم اگه بگید ایراد کار از کجاست
    از قرار مغلوم هیچ یک از دوستان تا حالا با این مشکل مواجه نشدند و تا اونجایی هم که متوجه شدم ظاهرا اکثر پک ها خودشون در درون دی وی دی یک فایل "آپدیت" دارند که پک town of life که من خریدم فاقدش هست
    حالا سوالی که از تون داشتم این هست که به نظر شما اگه پکی رو تهیه کنم که دارای این فایل آپدیت باشه ، مشکلم صد در صد حل میشه ؟

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برای یادآوری :

از قرار مغلوم هیچ یک از دوستان تا حالا با این مشکل مواجه نشدند و تا اونجایی هم که متوجه شدم ظاهرا اکثر پک ها خودشون در درون دی وی دی یک فایل "آپدیت" دارند که پک town of life که من خریدم فاقدش هست
    حالا سوالی که از تون داشتم این هست که به نظر شما اگه پکی رو تهیه کنم که دارای این فایل آپدیت باشه ، مشکلم صد در صد حل میشه ؟
    اره صد در صد !
    البته با اینجور روش فقط میتونین یه پک رو نصب کنین
    چون با این روش هر ورژنی برای یه پکی هست !
    من پک late night . generations و ambitions رو ترجیح میدم !
    حالا شما اگه دوست دارین یکیشونو انتخاب کنین !

7. این کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rc man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Hidden Leaf Village

پيش فرض

مرسی از کمکتون ولی مشکلم حل شد اول نصب کردم کرکشو از دوستم گرفتم ارور داد بعد سیمز 3 و تاون لایف پاک کدمدوباره سیمز 3 نصب کردم دیدم 8 تا پچم نیست بعد تاون لایف نصب کردم همه اومدن!!!! همه این کارها برای درست شدن دور بین عکاسی world adventures بود چون بعد از عکس گرفتن سیم من از جاش تکون نمیخورد!

ورژن بدون آپگریدشو؟[/QUOTE]

---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------

کسی میدونه ورزن جدید سیمز 3 world adventures چه فرقی داره؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Hidden Leaf Village

پيش فرض

باز دوباره وقتی عکس میگیرم سیمم تکون نمیخوره کمکککککککککک

داره خودمونی میشه ghazalpoem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    u can find me right here..right now

پيش فرض

من دو تا سوال داششم یکی اینکه چه جوری می تونم آهنگی که تو بازی سیمز رو می خوام بریزم تو کامپیو ترم؟ و دومی هم اینه که من تو سیمز generation نمیتونم teen party بگیرم کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Hidden Leaf Village

پيش فرض

من دو تا سوال داششم یکی اینکه چه جوری می تونم آهنگی که تو بازی سیمز رو می خوام بریزم تو کامپیو ترم؟ و دومی هم اینه که من تو سیمز generation نمیتونم teen party بگیرم کمکم کنید
    باید توی تلفن پارتی رو بزنی بعد اول تیین پارتی کنی بعد آدمارو انتخاب کنی بعد ساعت ولباسا

در آغاز فعالیت tannaz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یه سوال توی سمز یه شغلی هست به اسم دیزاینر ه میره خونه بقیه و طراحی میکنه خونشونو ....حالا من این شغلو انتخاب نکردم ولی نمیدونم چجوری باید یه دیزاینر بیارم و خونمو درست کنه میشه کمکم کنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •