هر کاری که بخوای میتونی با شماره هایی که ذخیره میکنی انجام بدی من اون 2 تایی که گفتم فقط نمونه بود اتفاقاً خیلی خوبه که ویندوز موبایل اسمهای مختلفی براش در نظر گرفته ....
هر کاری که بخوای میتونی با شماره هایی که ذخیره میکنی انجام بدی من اون 2 تایی که گفتم فقط نمونه بود اتفاقاً خیلی خوبه که ویندوز موبایل اسمهای مختلفی براش در نظر گرفته ....
دوستان برنامه ای سراغ داری برای کنترل روی Ringtons
ممنون
لینک داری عزیز؟IneSoft Phone
منظورم بزنامه ای هست که بشه به راحتی رینگ تنِ sms , incoming call , Alarm , ........ تغییر داد به Ringtone دلخواه.
منظورم برنامه ای هست که همون کارِ sound & Notification رو انجام بده اما محدودیتهای اونو نداشته باشه.
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
آیا Inesoft Phone این کارو انجام میده؟
سلام به دوستان گرامی...یکی از دوستان لطف میکنه اون برنامه ی مربوط به alarm که با خاموش بودن گوشی هم کار میکنه رو بذاره..
ممنون..
سلام.
شما متوجه منظور بنده و اون دوستمون که سوال کردن نشدید.اون شماره هایی که میفرمایید قابلیتهای شماره موبایل رو ندارن.منظور اون دوستمون هم همینه که درست هم میفرمایند.![]()
تازگی یک مردک عوضی است مدام شماره من گاه و بیگاه میگیره
بعد میگه ببخشید من دستم اشتباهی رفت روی گوشی شماره شما گرفت !
1- اگر ازش به اپراتور شکایت کنم نتیجه میده؟
2-آیا امکانی در x1 است جلوی زنگ زدن این شحص را بگیره و شماره او را بلوکه کنه؟
راه اول که به زحمتش نمی ارزه فکر کنم ! دوندگی زیاد داره !
در مورد راه اوم هم حتما نرم افزارش هست که دوستان اسمش رو خواهند گفت !
ولی فکر می کنم بهترین راهش این باشه که به طرف به هر زبونی شده حالی کنی که چه عمدا چه سهوا مزاحمه و سعی کنه دیگه دستش اشتباه نکنه !!
گوشی هایی مثل W810 و P1 چنین امکانی رو داشتن بدون نصب برنامه ولی X1 خیر.
سلام.
برنامه Ine Soft Phone این کار رو انجام میده.![]()
سلام.
لینکش رو انتهای همین پست میزارم.(الان داره آپلود میشه.)
سلام.
بله اینکار رو انجام میده.
سلام.
همونطور که محمد عزیز گفت راه اول فکر کنم خیلی دردسر داره و نظر منم اینه که خودش رو متقاعد کنی دیگه دست و پاش خطا نکنه.(دست از پا خطا نکنه.)
اما به هر حال اگر هم نمیخوای با خودش صحبتی داشته باشی( یا حتی شاید گاهی آدم بخواد آشناهاش رو هم BLOCK کنه) شما هم میتونی از برنامه Ine Soft Phone استفاده کنی.(چقدر قابلیت داره این برنامه)
البته این برنامه قابلیتهای بسیار دیگه ای هم داره که با کار کردن باهاش بهشون پی میبرید.لینکش هم که همونطور که گفتم در زیر همین پست تقدیم میشه.
برنامه Ine Soft Phone :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما براي ارسال فايل از چي استفاده ميكنيد؟
Resco خوبه فقط سرعت ارسال خيلي كمه!
Total Commander هم كلي طولش ميده سر پيدا كردن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)