آقا شما عکسات خیلی حرفه ایه ها!
دومی جعبه سرویس جواهراته؟
آقا شما عکسات خیلی حرفه ایه ها!
دومی جعبه سرویس جواهراته؟
شما لطف دارید.آقا شما عکسات خیلی حرفه ایه ها!![]()
نه یه آینه روی یه میز که سقف ار توش دیده میشه؛دومی جعبه سرویس جواهراته؟
دست خودم رو از توی آینه حذف کردم.
خیلی لطف کردین.
از بذل توجه و وقتی که گذاشتید یک دنیا ممنون.![]()
اصل این عکس رو صفحه قبل گذاشته بودم.
حالا روی این ادیت؛ خواهشم اینه که بگید نظرتون چیه؟ هم از لحاظ فنی و هم این که چه برداشتی دارید. و اگه قرار باشه یک اسم براش بذارید،چه اسمی انتخاب می کنید؟ یک دنیا ممنون...
Last edited by hmdfgh; 31-08-2011 at 23:21.
از لحاظ فنی نمی دونماصل این عکس رو صفحه قبل گذاشته بودم.
حالا روی این ادیت؛ خواهشم اینه که بگید نظرتون چیه؟ هم از لحاظ فنی و هم این که چه برداشتی دارید. و اگه قرار باشه یک اسم براش بذارید،چه اسمی انتخاب می کنید؟ یک دنیا ممنون...یعنی در حد نظر دادن نیستم اما برداشت شخصیم اینه که اگه پسره هم سیاه و سفید بود بهتر بود. اونجوری بیشتر سختی زندگی پسرک رو نشون میداد.
توروخدا عکسای منم نقد کنید ایرادای کارم دستم بیاد![]()
Last edited by keykavoos; 31-08-2011 at 23:37.
نگاه تیز بینی پشت این عکسه. این که ترکیب اتصالات آهن ها (از این زاویه)، ازدحامی از کلاغ ها رو در ذهن بیننده تداعی می کنه. یعنی از این خطای بصری خوب استفاده کردید. گویی که دنیای واقعی هم (کلاغها) فریب این سایه ها را خورده اند.
عکس قشنگبه؛
ایده خوبیه؛
به نظر من حالت درخت خیلی خوب نشده شاید اگه از زاویه های دیگه می گرفتین حالت درخت بهتر میشد.
تمنا می کنم دوست عزیز.خوشحال شدم که دیدگاه شما دونستم. کاش دوستان هم نظرشون رو می دادند بعد من صحبت می کردم. اما اون تفکری که دارید مد نظر من نیست.
کار قشنگیه. اما از نظر من الان بیشتر به یک تم شبیه شده. چون پشت شیشه کلا از دید افتاده. یعنی شما قطرات آب و شیشه رو چنان پررنگ به تصویر کشیدید که سخت می شه متوجه شد پشت اون چی میگذره. به اعتقاد من درختی که پشت شیشه است اگه بیشتر نمود داشت تصویرتون واقعا رویایی می شد.
نظر شخصی من اینه که کار شما بسیار جالب و خلاقانه هست ولی یک مقدار زیاد از فضای دوربین فاصله گرفتید و کارتون بیشتر شبیه یک نقاشی یاطراحی شده ( البته این به معنی بد بودن کار شما نیست بلکه من فضای کاری مد نظرم بود )![]()
البته فکر می کنم اگه عکس اصلی را بگذارید بهتر بشه قضاوت کرد
این ها نظر من بود من شخصا در جایگاهی نیستم که کاری را نقد کنم.
خیلی خوبه
فقط کاش سیم برق رو با ادیت حذف می کردین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)