سلام
چند تا سایت که خودم بلدم بهتون معرفی می کنم امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره
cheathappens.com
gamecopyworld.com
gameburnworld.com
megagames.com
videogamer.com
gamestrainer.net
موفق باشید
سلام
چند تا سایت که خودم بلدم بهتون معرفی می کنم امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره
cheathappens.com
gamecopyworld.com
gameburnworld.com
megagames.com
videogamer.com
gamestrainer.net
موفق باشید
آقا کسی سیو کامل از بازی ساکر 2010داره یا تراینرشو آخه واسه من که خریدم هیچی توش نبود ممنون![]()
سلام
اینم ترینر برای شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاریخ انتشار نسخههای PS3 و X360 شنهای فراموش شده
روز گذشته مسوولان کمپانی یوبیسافت تاریخ انتشار نسخهی نینتندو Wii شاهزاده پارسی شنهای فراموش شده، بههمراه اطلاعاتی در خصوص این بازی را در اختیار رسانههای مرتبط با بازیهای ویدئویی و کامپیوتری قرار دادند. یوبیسافت رسما تایید کرد نسخهی نینتندو Wii شاهزاده پارسی شنهای فراموش شده در تاریخ هجدهم مه سال جاری میلادی (28 اردیبهشت 1389) در منطقه آمریکای شمالی منتشر خواهد شد. همچنین نسخهی منطقه اروپا دو روز بعد در تاریخ بیستم مه (30 اردیبهشت 1389) در اختیار علاقهمندان قرار خواهد گرفت.
روز گذشته سرویس خبری ویجی247 در خصوص تاریخ انتشار نسخههای ایکسباکس360 و پلیاستیشن3 با مسوولان یوبیسافت تماس گرفت. امروز سخنگوی یوبیسافت در این خصوص اذعان داشت: "نسخههای ایکسباکس360 و پلیاستیشن3 شاهزاده پارسی شنهای فراموش شده نیز در تاریخهای هجدهم و بیستم مه منتشر خواهند شد."
با این حساب نسخههای کنسولی شنهای فراموش شده در یک روز منتشر خواهند شد.
طبق معمول هنوز خبری از نسخهی رایانههای شخصی نیست و مسوولان یوبیسافت تنها به تایید این نسخه بسنده کردند.
نسخهی شنهای فراموش شده از مجموعه بازیهای شاهزاده پارسی برای اولین بار در جریان برنامه زنده تلویزیونی Spike VGA با معرفی جیک جلنهال، بازیگر نقش شاهزاده در فیلم سینمایی "شاهزاده پارسی شنهای زمان"، بنمایش درآمد.
در ادامه میتوانید تصاویر داخل بازی شاهزاده پارسی شنهای فراموش شده که در شماره فوریه نشریهی اسپانیایی زبان مایکرومانیا منتشر شده است مشاهده کنید.
منبع و تصاويري از بازي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیو بازی
dragon age
ممنون می شوم
سلام.سیو کامل gears ofwar رو برای پیسی میخوام.اگر دارید بذارید.
متاسفانه برای شما گیرم نیمد ولی باز میگردم پیدا شد همین جا قرار میدم
سیو 100%
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام ترینر cod 6 رو می خوام
تو سایتهای خارجی رفتم اما مثه اینکه بازی ورژنهای مختلف داره و من نمی دونم ورژن بازیم چیه ؟ کسی می تونه کمک کنه؟
این ترینر آخرشه من خودم ترینرهای زیادی گرفتم این یکی خیلی توپ بید امیدوارم که برای شما هم کار کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by رضا صادقی; 20-02-2010 at 15:58.
کوش پس؟ چیزی نزاشتین که!!!!
برره ای صحبت می کنید؟؟؟؟![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)