کاسیاس بدون شک بهترین دروازه بان جهان![]()
کاسیاس بدون شک بهترین دروازه بان جهان![]()
خب ممد جان مگه فقط تو این سایت می شه عکس آپ کرد ؟فیل تره؟. این آی اس پی ما اومده tinypic روفیل تر کرده!!! به خاطر همین فعلا سایت مناسبی برای آپلود عکس سراغ ندارم ولی سعی میکنم همه رو بعدا برات آپ کنم __________
یه آپلود عکس رو سرج کنی چند تا سایت برا آپلود پیدا می کنی ....
این یکیش ....
اینم یکی دیگه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا برای من قالبه سایته Tinypic ریخته بهم مثله اینکه دیگه باید از آپلود تو این سایت خداحافظی کرد ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن بابته خبر ها ممنون ....
Last edited by iammahdi; 24-10-2008 at 22:21.
آقا یکی به من بفهمونه که ما این ساویولا رو برا چی خریدیم؟!؟!؟ارین روبن و گونزالو هیگوئین هر دو مصدومیتی جزیی دارند که به تازگی از ان رهایی یافته اند و انتظار نمی رود که بتوانند در بازی اینده تیمشان از حداکثر توان خود استفاده کنند .
از اینرو شوستر می تواند از رائول به عنوان مهاجم مرکزی و هدف استفاده کرده و فان در فارت را پشت سر او به عنوان مهاجم دوم یا کاذب قرار دهد .
خب از این موقعیت بهتر که بهش یه فرصت کوچولو بدیم؟!؟!؟!داریم نامردی میکنیم...بیچار طی این دوساله فکر نکنم اندازه یه بازی هم بازی کرده باشه! و ما هم هی میگیم که چرا وقتی بازی میکنه گل نمیزنه و بازیکن خوبی نیست!!!
ما کلن گوش راست نداریم!اونوقت این چه انتظاریه که داریم که این سمت خوب کار کنه؟!؟!؟!ضعف رئال مادرید در پست بال راست در بازی برابر یوونتوس به وضوع دیده شد از اینرو سران باشگاه جهت رفع این مشکل اقدام خواهند کرد .
دیوید کجایی که یادت بخیر....(دیوید خودمون رو هم نامردا محروم کردن و نمیتونه بیاد!)
فیگو جون تو هم کجایی که بدطوری دلم برات تنگ شده....یادت بخیر...
ممد چی بهت بگم؟!دوباره مارو یاد این بچه پر رو انداختی؟!؟!دوتا عکس از گاگو مربوط به کنفرانس مطبوعاتی 2 روز پیش
قربونش برم چه نازه....ایول به گاگو...میترسم اگه اینطوری پیش بره این بشه محبوبترین بازیکن نزد من...
داره دیوونم میکنه!: دی
راستی برا مصاحبه هم ممنون....همینطور برا اخبار....
ممد دستت درد نکنه برا اخبار...
این مطلب رائول هم واقعا زیبا بود...دست طرفی که ترجمه کرده بود و تو که گذاشتی درد نکنه...پیشاپیش تبریک میگم 15 ساله شدن حضور کاپیتن رو....
سلام:
اقا خییییییلی شرمنده که مدتی هستش سر نزدم .
اخه درگیر وصل کردن اینترنت پرسرعتم هستم واس همون نمیتونم بیام.
اما اول از همه از ممد مادرید بخاطر تمام مطالب خصوصا مطلب مربوط به من تشکر میکنم.
فردا بازی حساسی داریم فکر نکنم بتونم بیام پیشاپیش ازتون عذر خواهی میکنم از خدا میخوام تیممون بازی رو ببره.
یه چیزی رو من نمیفهمم برای چی باشگاه از درخواست عفو کارت قرمز رودی شانه خالی کرده؟
سرخیو راموس، مدافع راست تیم رئال مادرید که به نظر خیلی ها یکی و شاید هم بهترین فرد در این پست در اروپا میباشد در مصابحه با روزنامه AS اعلام کرد که به دلیل قضاوت هایی که ازش میشود، و شرایط کنونی، از بازی اش لذت نمیبرد!
"از نظر شخصی و روحی روانی، احساس خوبی دارم اما با توجه به نظرات و قضاوت هایی که در موردم میدن و میکنن، ناراحت و افسرده ام!" وی اینگونه روع کرد که: " من همیشه سعی میکنم در زمین یک تعادلی داشته باشم، اما هر دفعه احساس تنهایی بیشتری در گوش راست میکنم، مشکلات فقط برای من هست و این اصلا منصفانه نیست."
" شاید یکی از راه حل هایی که به نظر میرسه اینه که شخصی رو در این سمت بزارن تا به من کمک کنه، اما امروز از من فقط دفاع نمیخوان. نکته ی اساسی برای یک مدافع، دفاع کردن هست، اما اگه بتونی در کارهای دیگه هم شرکت کنی، خیلی خوبه."
" عقیده ی من کاملا واضح هست، بیشترین کمک رو به تیم بکن! نکته اینجاست که شوستر از ما میخواد که بیشترین تمرکز رو داشته باشیم، و هر چه در توان داریم رو کنیم. اون به من میگه که خوب دفاع میکنم و در کار حمله شرکت میکنم، اما یکی باید زمانی که در حمله هستم، پشت سرم رو پوشش بده. چیزی که اتفاق نمی افته اینه که ما نمیتونیم هم حمله کنیم و هم در برابر حمله ی تیم ها دفاع کنیم."
" اگه بخوام صادقانه بگم، از بازی کردنم در حال حاضر لذت نمیبرم، در گذشته من بکام و بازیکنان بزرگ دیگه ای رو داشتم که به من کمک میکردن. روزهای بد، با نمره های بد برای سرخیو راموس فرا رسیده و من رو مقصر باخت و دریافت گل در برابر یوونتوس میدونن."
" در لحظات پایانی بازی در برابر یوونتوس من احساس راحتی بیشتری میکردم، چرا که روبن و درنته حضور داشتن و من بهتر حمله میکردم و راحت تر دفاع! ممکنه این سیستم به درد ما نخوره، اما گویا این تنها مشکل سیستم هست، که من رو زیاد ناراحت نمیکنه"
" من شانس این رو نداشتم که بتونم مسیر زیادی رو برای گرفتن جام قهرمانان اروپا طی کنم، ما خیلی وقت هست که به این جام دست پیدا نکردیم، من میخوام این جام رو تصاحب کنم. تیم شایستگی این جام رو داره، طرفداران نیز دارن"
" من فکر میکنم که میتونیم جام رو ببریم، باید خودمون و تیم رو بهبود ببخشیم، و وقت هم برای این کار داریم."
" در حال حاضر تیم بسیار متحول شده و متفاوتی نسبت به گذشته داریم. در گذشته بکام و فداکاری هایش بود، زیدان که یکی از بهترین ها هست، و رونالدو که هنوز هم مثل بهترین ها بازی میکنه. اما حالا انگار یه چیز تو برنابئو نیست، یه چیزی گم شده، شاید نیاز به بازیکنی هست که تیم رو متحول کنه."
این صحبت های آخرش یکم بو دار و خاص میزد! انگار داشت از نقل و انتقالات شکایت میکرد.
سلام خدمت بچهای عزیز و گل:
امشب رئال بازی داره و امیدوارم که رئال بازی رو ببره و ایشالا که میبره.
خدا کنه رئال امشب بازی خیلی خوبی رو به نمایش بزاره و بتونه با اقتدار این تیم رو شکست بده.
در ضمن امشب راس ساعت 11 هر رئالی توجه فرمائید هر رئالی که هستش اگه میتونه انلاین بشه و بیاد تو تاپیک.
بروبکس ایشالا امشب رئال بازیو بدون رودی میبره. من امشب ساعت 11:00 حدودا میام. بین نیمه و بعد بازی هم میام. منتظرتون هستم.
دیشب بارسا هم خوب برد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)