بله ببخشید.
دوستان کسی برنامه ای داره که بشه با پی اس پی پی اس تری بازی کرد.یعنی ببه عنوان دستش.
با تشکر
بله ببخشید.
دوستان کسی برنامه ای داره که بشه با پی اس پی پی اس تری بازی کرد.یعنی ببه عنوان دستش.
با تشکر
سلام اخه میگه هارد شما خرابه و باید رستارد کنی هاردت رو من هم رستارد میکنم اما یاز هم همین ارور ور میده مشکل اینه مه حتی وارد منو هم نمیشه حال چگونه Low Level Format کنم
دوست عزیز تو قسمت remote خود ps3 مگه نمیشه تعریفش کرد؟
سلام اخه میگه هارد شما خرابه و باید رستارد کنی هاردت رو من هم رستارد میکنم اما یاز هم همین ارور ور میده مشکل اینه مه حتی وارد منو هم نمیشه حال چگونه Low Level Format کنم
وقتی کدی رو مربوط به مثلا یه بازی ریجین دو وارد می کنید باید اکانت PSN تون هم ریجین دو باشه ! اگه اکانت PSN تون به ریجین بازیتون نخوره کد رو قبول نمی کنه ...
دوستان توی PSN اصلا ایران رو نداره از کدوم کشور استفاده کنم ؟
دفعه پیش زدم تگزاز![]()
دوستان من و برادرم دو هر کدوم جدا بازی می کنیم. حالا اون می خواد انلاین هم جدا باشه و بتونه با نام جدا بازی کنه.
می تونه یه اکانت جدا و با ریجن جدا بسازه؟
ممنون.
بله یه یوزر دیگه ت دستگاه ایجاد کنید برید تو PSN یه اکانت دیگه بسازید مشکلی نداره ! ریجینشم فرق کنه مهم نیست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)