واکسن کزاز و مننژیت. درد نداره نترس !!
واکسن کزاز و مننژیت. درد نداره نترس !!
من باید فقط 2 ماه آموزشی رو برم
خرداد امسال درسو تموم کردم و متولد شهریور 74 هستم
این 2 ماه آموزشی رو میشه نرم و بمونم بخونم واسه 93 ؟
برادر دو ماه آموزشی رو برو و کارت معافیتت رو بگیر و خلاص ...
.
..................................................گروه ناجــــــا- سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام كرد: اطلاعات دفترچه راهنماي آزمون سازمان سنجش به روز نيست بنابراين مشمولان براي كسب اطلاع از ضوابط و شرايط پذيرش در دانشگاه ها به سايت سازمان وظيفه عمومي ناجا به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمايند. به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا، مشمولان شركت كننده در آزمون دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي مي بايست براي كسب اطلاع از ضوابط و شرايط پذيرش در دانشگاه ها به سايت سازمان وظيفه عمومي ناجا به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمايند و تنها به دفترچه راهنماي سازمان سنجش اكتفا نكنند براساس اين گزارش، در قانون اصلاحي وظيفه عمومي مصوب 1390 تغييراتي در ضوابط و نحوه ادامه تحصيل مشمولان در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي صورت گرفته كه لازم است كليه مشمولان شركت كننده در آزمون سراسري و آزمون ورودي تحصيلات تكميلي ، از اين ضوابط اطلاع داشته باشند.
دريافت اطلاعات از شرايط پذيرش دانشگاه ها تنها در سايت وظيفه عمومي
اين گزارش مي افزايد، اطلاعات دفترچه راهنماي آزمون سازمان سنجش در بخش مربوط به ضوابط خدمت وظيفه عمومي مطابق با قوانين سابق وظيفه عمومي بوده لذا براي كسب اطلاع از آخرين مقررات مربوط به وظيفه عمومي حتما به سايت سازمان وظيفه عمومي ناجا مراجعه نماييد تا براي پذيرش در دانشگاه و برخورداري از معافيت تحصيلي با مشكل مواجه نشويد.
به عنوان نمونه،در قانون اصلاحي وظيفه عمومي (مصوبه سال 1390) ضوابط مربوط به دانشجويان انصرافي به اين نحو مي باشد كه : دانشجويان در طول تحصيل ( از ديپلم تا دكتري) براي يكبار مجاز به انصراف درسقف مجاز سنوات تحصيلي بوده و مي بايست حداكثر تا يكسال بعداز تاريخ انصراف در دانشگاه ، در مقطع جديد شروع به تحصيل نمايند كه در اين صورت مدت تحصيل قبلي آنها در مقطع جديد لحاظ نخواهد شد و همچنين مي توانند در مقاطع پايين تر نيز شروع به تحصيل نمايند.
بعنوان مثال : اگر شخصي كه دانشجوي مقطع ليسانس (پيوسته)مي باشد در صورتيكه در سنوات مجاز از اين مقطع انصراف دهد و در مهلت يكساله بعداز انصراف ، در مقطع فوق ديپلم پذيرفته شود ، مي تواند از معافيت تحصيلي بهره مند شود ، همچنين مدت تحصيل قبلي وي در مقطع جديد لحاظ نخواهد شد.
منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان امروز پسر عموـــم رفت و کارهای واکسن و معاینه پزشک عمومی رو انجام داد و تو پلیس +10 هم ثبت کرد که اونجا بهش گفتن بعد از 10 روز برو حوزه نظام وظیفه
بعد از 10 روز تو حوزه چه مرحله ای رو باید انجام بده ؟ میخوام ببینم وقت کمیسیون پزشکی همین بعد از 10 روزه ؟
![]()
با سلام...
دوست گرامی دیگه از این بخش به بعد سوالاتتون مربوط به تاپیک اختصاصی سربازی میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما قانونا باید دعوت نامه بیاد برای فرد مورد نظر شما و بگه کجا مراجعه کنه ... یا باید بره نظام وظیفه یا بیمارستان های ناجا.
يكي از دوستاي من استخوان اسكافوئيدش ترك خورد يه چند هفته گچ گرفتند الانم جسم سنگين بر ميداره ياتوي بعضي از حركات دستش درد ميگيره از كجا بايد متوجه بشه كه معاف ميشه يا نه چون خودم همينجا قانونشو ديدم كه هستش
بند 39- بيماريهاي جوش نخوردگي اسكافوئيد و كن باخ همراه با اختلال عملكرد معاف دائم
من دانشجوی دانشگاه آزاد بودم که تو سنوات مجاز بهمن 91 انصراف دادم و الان کنکور دادم و رتبمم جوریه که حتما قبول میشم و از مهر میرم دانشگاه. من واسه ثبت نام دانشگاه باید برم از پلیش +10 معافیت تحصیلی بگیرم؟ برگه ی انصرافمو باید ببرم؟
من پارسال اولین کنکورمو دادم و متولد نیمه ی اول 73 هستم،شهریور.
دو ترم دانشگاه آزاد خوندم،حالا می خوام انصراف بدم و برم دولتی.شرایطم چی میشه؟معافیت تحصیلی دارم یا نه؟
دوستان دانشجوی پیام نور یا آزاد می تونه دوباره و بدون انصراف از دانشگاه تو کنکور شرکت کنه و بعد اگه قبول شد تطبیق واحد کنه؟یعنی کلا انصرافی تو کار نباشه (از معافیت تحصیلی استفاده میکنم) آخه تو دفترچه ثبت نام کنکور 92 نوشته بود که باید انصراف بدی تا تاریخ 9/28 و بعد ثبت نام تو کنکور!!
اون یکی دو ترمی که تو دانشگاه آزاد خونده جز سنوات حساب میشه؟
رشته و مقطع دانشگاه اولی با دومی باید یکی باشه یعنی مثلا از مهندسی نرم افزار کارشناسی انصراف بدی بری برق کارشناسی میشه؟؟
سلام دوستان. آقا ما رفتیم معافیت پزشکی برای گوش یگیریم که بعد از شنوایی سنجی برای ما آزمایش ABR نوشتند!!!نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت! این آزمایش اصلا" چی هست؟ آیا راهی برای دور زدن (پیچوندن
) این آزمایش وجود داره؟
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)