تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 547 از 942 اولاول ... 47447497537543544545546547548549550551557597647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,461 به 5,470 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض با ایرانسل شیک و با استانداردهای جهانی قدم بردارید

10- در باره اپراتور سوم هم یه چیزی بگم اینقدر از اپراتور سوم نترسید. اول از اینکه اپراتور سوم درسته که کارش رو از مهرماه شروع میکنه ولی طبق قانون به این زودی نمی تونه سیمکارتاش رو بده و فکر کنم سری اول سیمکارتاش سال 88 بیاد. تا اون موقع هم ایرانسل انشاا... به قدر کافی جا افتاده که شما حاضر به عوض کردن اون نباشید. دوم اینکه اون اپراتور هم وقتی وارد مرحله عمل بشه با مشکلات زیادی رو به رو ست تا جا بیافته. نسل سوم بودنش هم خیلی گولتون نزنه با این مبحث فیلترینگ و این محدودیت ها و احتمالا هزینه های بالای خدمات ارزش افزوده فکر نکنم به این زودی ها بتونیم باهاش آداپته بشیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض با ایرانسل شیک و با استانداردهای جهانی قدم بردارید

11- یه خواهش دارم: تو فامیل و دوست و آشنا از ایرانسل تعریف کنید نه تعریف الکی بلکه واقعیتها رو بگید. اگه کسی هم گفت ایرانسل بده سر سری ازش نگذرید. ازش دلیل بخواهید اگه قانع کننده نبود جوابش رو بدید و باهاش بحث کنید و جلوی تبلیغات منفی رو بگیرید. و امیدوار باشید. البته اون شهرهایی که آنتن دهی درستی ندارن بهتره فعلا خودشون رو قایم کنن . ولی بدونید اگه تو این تاپیک مشکلات زیادی درباره ایرانسل مطرح شده بخاطر اینکه که معمولا وقتی مشکل نباشه و همه چیز خوب باشه کسی چیزی رو مطرح نمیکنه و اینجا محل طرح مشکلاته بنابراین فکر نکنید که مشکلات خیلی زیاده. مثلا من جزو اولین کسانی بودم که ایرانسل دائمی گرفتم و تا حالا هم خدا را شکر مشکلی نداشتم. و خیلی ها هم مثل من حتما مشکل نداشته اند. پس زیاد نا امید نباشید.
    همانطور که گفتم من هر روز این تاپیک رو می خونم ولی شاید تا مدتها دیگه حرفی نزنم می دونم دلتون برام تنگ میشه.

ولی قبول کنید که یه کم آرامش گرفتین و دلداری های من اثر کرد مگه نه!

در ضمن اگر غلط املایی یا ادبی رخ داده ببخشید ساعت 5 بامداده و با عجله نوشتم

تمام

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_magic2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دمت گرم M like Mother عزيز ديل شادمان كردي
    واقعا دستت درد نكنه عين واقعيت رو گفتي

اگه نباشه جاش خالی می مونه matrix10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بايد صبر كني بهت زنگ بزنن.
    من برات يه فرم پر كردم.
    ولي فعلا كه بد جور به مشكل بر خوردن. مثل خر تو گل وا مونده.

فعلا كه خر تو خره.
    چيزي قابل پيش بيني نيست.

دستت درد نكنه. من بيشتر نگران اين بودم كه وقتش بگذره و ديگه سيم كارت هديه اي تو كار نباشه. پس باز هم منتظرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام خسته نباشید من یک گوشی k310 دارم و سیم کارتم هم اعتباریه و ماله مخابراته من چه جوری می تونم از اینترنت و mms استفاده کنم؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه 1001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام خسته نباشید من یک گوشی k310 دارم و سیم کارتم هم اعتباریه و ماله مخابراته من چه جوری می تونم از اینترنت و mms استفاده کنم؟؟؟؟؟؟
    با سیم کارت اعتباری و حتی دائمی مخابرات فقط میشه دو تا کار بکنی البته اون هم با مشکلات فراوان :
    1-تماس 2-اس ام اس
    پس mms,gprs رو بی خیال

داره خودمونی میشه 1001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تمام حرفهای M like Mother درست
    ولی ما چکار کنیم با این وضعیت مسخره پوشش شیراز
    الان 7 ماهه که مثلا رسمی شدیم ولی هر روز به جای بهتر شدن پسرفت هم داشتیم
    افرادی مثل من که از همون اولای آنتن دهی تو شیراز ایرانسل گرفتن این وسط له میشن

شاید باورتون نشه که اینجا همه دیگه بیخیال ایرانسل شدن و دارن سیم اعتباری دولتی رو فقط به خاطر آنتن دهیش نه چیز دیگه حتی به 2 برابر قیمت میخرن
    ای کاش تو مدیرای ایرانسل هم کسی بود صدای ماها رو بشنوه
    آخه بسه دیگه این طرح های مزخرف تشویقیوقتی من اینجا موبایلم آنتن نمیده برم از کدوم طرح تشویقی یا کدوم مکالمه رایگان استفاده کنم؟ چقدر بد قولی ؟
    من خودم از همون اول از طرفدارای پر و پا قرص ایرانسل بودم همین حالا هم هستم ولی وقتیکه ایرانسل به فکر ما نیست و فراموش شدیم مجبور میشم برای رفع نیاز به سمت سیم دولتی برم
    راه دیگه ای که ایرانسل برامون نذاشته که....

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

M like Mother عزیز من تمام حرفاتا قبول دارم از اینم اون وقت شب وقت گذاشتی و نوشتی ممنونم.

اما به قول 1001 واقعا تا کی؟! اصفهان قرار بوده بهمن افتتاح شه که در اثر لطف های بی نهایت شهرداری و عوامل دولت برای خدمت به مردم اون قدر سنگ انداختن جلو ایرانسل تا االان ماه مرداده ! این وسط مردم چی کار کنن؟ آیا ایرانسل قدرت نداشت تا جلوی فروش سیم کارت را بگیره توی اصفهان؟ تا این همه فقط متضرر شوند ؟!

من خودم شخصا از ایرانسل همیشه حمایت کردم و جلویب تمام مخالفا وایستادم اما بالاخره دلگیری هم وجود داره !

همون طور که گفتم توی شهر ما ایرانسل خیلی بد قوله ! به نظر شما مردمی که برای در آوردن یه لقمه نون باید از صبح تا شب دور از جونشون سگ دو بزنن چه جوری میتونن بفهمن اصفهان هنوز افتتاح نشده ؟! من خودم نا آگاهی مردم با چشمای خودم دیدم ! ایرانسل در کنار این همه تبلیغ نمیتونه بیاد یه ذره آگاهی بده ؟! آخه تو این مملکت چند نفر دسترسی به سایت دارن تا مناطق تحت پوششا ببینن؟! البته خود مردم ما هم راحت طلبن و کلا با تکنولوژی زیاد کاری ندارن...

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_magic2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام بجه ها
    يه خبر خوشحال كننده دارم مخصوصا براي كساني كه سيم كارت هديه دارن
    اكر ميخوايد ببينيد ثبت نام شما تكميل شده يا نه به شماره 7777 يه اس ام اس بدون متن بزنيد خودش بهتون ميكه ثبت نامتون در جه حاله
    حال ميكنيد اطلاعات رو ؟ هنوز تو سايت ايرانسل هم نيومده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اما خوب واقعا دیگه هیچ امیدی به این ایرانسل نیست...
    اصفهان که نور علی نوره...
    ای کاش واقعا یه کم درست جوابگو بودن...
    مردم بدبخت...
    اما جاله که توی اصفهان، خمینی شهر سمی شده اما خود اصفهان که چسبیده به خمینی شهره نه...
    واقعا که مسخرس...
    بدشم من واقعا نمی دونم چرا ما ها هیچ اعتراض درست حسابی نمی کنیم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •